World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megint vki aki azt hiszi körülötte forog a WOT és a rendszer csak õt szivatja 😊

eleinte úgyis megbújsz valahol spotolni. Esetleg onnan szurkálsz 1-2 tankot.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Metalmilitiakid
Én amióta felraktam a Wot with ratings et, rájöttem hogy igen 😄 Sokszor van olyan, hogy nálunk van 1-2 zöld, kb 3 sárga a többi piros, az ellennél meg meg 6 zöld kb annyi sárga és a maradék piros csak. (piros rossz player, sárga közepes, zöld jó) Eddigi best a csapatomban, egy gyerek Tigris II vel volt 241 es eff el, csak tudnám, hogy került oda...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

De a 12tre is ezeket érdemes szerintem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

I.C.ram
bocsi, sima 12t-re gondoltam. a T5-ösre.
Ha a 13 75re gondolsz, akkor nekem az álca, a periszkóp, és a venti van fent.

Tudomásom szerint nem volt ott 1 tank sem még mutatóba se
Trabant93
"az USA-nak voltak jo tankjaik csak lebombaztak oket Pearl Harbourban..."
Én meg gyalog vagyok 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

I.C.ram
Az AMX 75 12t-re milyen kiegeket érdemes rakni?
Ma 1 ilyen nap van.
ki is törtem ma magamból és elhordtam mindenféle hülyének 1-2 csapatot még játék közben. (magyarul, és angolul is)

Az illetõ egy történelem zseni lehetett
Solten
Errol beszelek:

Vajon az MM direkt sorsol agyhalottak melle? <#alien>

Saor Alba

Teljesen logikusnak gondolom, hogy 1 ország az összes használható tankját i kis szigeten tároljon a Csendes-óceán közepén.
Erre nem gondolt volna senki.

Linket xD ezt látni akarom 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Solten
Az amcsi forumon rabukkantam egy igazi gyongyszemre; Topik cim: miert nem voltak az USA-nak jobb tankjai a II. VH-ban? (gondolom a temafelveto arra gondolt hogy miert nem voltak a jenkiknek olyan tankjaik amik hasznalhatok lettek volna a nemet heavyk ellen - Az M26 Pershing a haboru befejeztevel jutott at az oreg kontinensre, szoval csak paradezni tudtak vele).
Ezt figyeljetek, valasz: az USA-nak voltak jo tankjaik csak lebombaztak oket Pearl Harbourban...

...

<#hehe> <#hehe> <#hehe>

Saor Alba

jaja, hátulról kell, azt szereti igazán a kis ribanc :-)

egy nagy baja van egyébként, 22/22-tõl van csak sniper medálja :-(

de kihozható vele szvsz a 3kill/csata, 67+% winrate, meg úgy 3 körönként egy plecsni

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

önfeledt rohangálás Siegfride-lineon E50el :-)

(prém nélküli)

replay

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Solten
Eddig 2-bol ketto szivas van... <#alien>

Igaz, jokepessegu csapattarsaimat 5 perc alatt kivegzik, egyedul maradok a vegere. AMX40-et a vezetokukkeren kivul lehet sebezni ezzel a csodas agyuval? Probaltam hatulrol, felulrol, mindenhonnan... <#alien>

Jo kis tank, atomlassu, lof*sz loveggel 😄 Na meg szoknom kell, meg a tokkelutott legenysegnek fejlodnie.

Saor Alba

ja. vereség.

5. én és 1 td védtük a fõ vonulási útvonalat, (lakevill) mindenki más elment a városba. 3 med és 3 light egyszerre jött át a domboldalon. és 1 perc alatt szétkaptak 2õnket. az eredményt még nem néztem, de asszem tudom.

Van valakinek kedve amx 12t-vel, és amx 13 75-el platoonozni felváltva. mert nekem rohadt elegem van mára mindenkibõl és szeretnék már végre normális emberrel játszani. Vagy inkább befejezem mára.
az esti elsõ csatám amx13 75-el - top gun. nyerünk
2. csata 2en védtünk 1 oldalt 4el szemben 5 percig bírtuk, túloldalt 7 tank nem mert haladni 3 ellenfél miatt. vesztettünk
3. 30mpvel késõbb csatlakoztam és 4db hulla volt addigra a mi oldalunkon, de legalább a fõ vonulási irányt nem védte senki. vesztettünk
4. elõremegyek helyet foglalni a medeknek, õk 1 dombbal mögöttem megállnak. 500al sebeztem 1 t-9 heavy-t. ellen észrevesz, mivel nem tudtam elbújni, több oldalról bedarál. a mögöttem lévõk nem lõttek ki senkit!!!!

Solten
"Megjegyzem, beszélnem kellene a fõnökkel, hogy helyezzen minket elõrébb."

Next day:

"Úgy döntöttem, soha máskor nem kérem arra a fõnököt, hogy küldjön minket elõre."

<#alien>

Saor Alba

bardocz
Valentinnel 5 meccs alatt több találatot kaptam artytól, mint ugyan ennyi idõ alatt IS-3, T-34, meg JPz4-el.
Újabb részletek Joachim Scholl, Tigris Tankparancsnok naplójából!

1943. augusztus 22.
"Ma két találatot is kaptunk a frontpáncélzatra. Az egyik a vezetõnél, Robertnél csapódott be, mégis azt hittem, hogy valami természetes baleset történt! Ennek ellenére nem szerettem volna mellette ülni. Egyre több bizonyíték mutatja, hogy egyetlen Miki egér lövege sem tudja átütni a Tigris páncélzatát. Karl ma további három rohamlöveget lõtt ki, meg egy csomó teherautót. Lassanként komoly tiszteletre teszünk szert, mint teherautó-ászok, egyesek felnéznek ránk, de mi inkább harckocsikat szeretnénk a gyõzelmi listán tudni. Megjegyzem, beszélnem kellene a fõnökkel, hogy helyezzen minket elõrébb."

1943. augusztus 23.
"Ma végre kikerültem a frontvonalra, mert a vezérpáncélos, amelyet a fiatal Feongs parancsnokol, elakadt a mocsárban. Az idióta! Körülbelül tíz találatot kaptunk, hatalmas "klang!" jelezte mindet, az egyik olyan hangos volt, hogy majdnem berepesztette a dobhártyánkat! Kilõttünk két Miki egeret, egy rohamlöveget és nagyjából 5 teherautót. Úgy döntöttem, soha máskor nem kérem arra a fõnököt, hogy küldjön minket elõre. Nevetett rajtam és azt mondta, hogy nincs okom az aggodalomra. Én aggódok."
darki81
hát, megvárom a patchet hátha történik valami csoda, és utána veszek valamit.
az a problémám hogy a lõwe az kib..tetszik, és még a creditet is fossa rendesen 😄

(régebben a kv5 is tetszett, csak mostanában mindenki a kukát lövi elõl 😄
na meg az az ágyú nem nagy szám saját tierjében, de biztos tetszene azért) <#smile>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

nandorb
Vegyel KV-5-ost. Kurvajo fun... Nekem is,az van most. Premiummal naponta bejon 2.5millio lazzan. Tegnap,volt vmi. 1.5millio, megvettem az IS4-et+bl9-et,radiot. Meg van,meg 700k credit.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

darki81
ha szinte egész nap játszom prém nélkül, nekem akkor jön össze annyi, KV-val 😄
jó lenne nekem is beszerválni már egy Löwét, csak pofátlanul drága.
Remélem a pecs után lesz valami lõwe akció 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Kösz !
noname23
"75k profit csak" lol de jól jönne nekem is xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

bardocz
Nekem a max az kb 150-200k lehetett egy nap alatt. Löwével lehet nem kellett volna ennyit gyûjtögetnem az IS-3-ra😄
Az elsõ 50 csatában sírtam tõle, 100.-ra megszoktam, 200 után meg 1400 az eff., 1,2-es frag, átlag xp 802 és még meg is fizetik a munkámat. <#vigyor0>
Tuvok
Defeat
Battle: Mines 2012. február 15. 19:26:56
Vehicle: T-54
Experience received: 1 434
Credits received: 75 103
Battle Achievements: Top Gun, Sniper

Ritkán van olyan, hogy egy csatát élvezek, fõleg vereség ellenére, de ez kivételesen állat volt, ezért kivételesen van REPLAY is 😊

Hát most már azt mondom b** szájba ez a szar játék. Azért nem hiszem, hogy annyira szar vagyok, hogy 10 órányi játék után 1db gyõzelem jött ma össze. Arról már nem is szólva, hogy az égadta világon mindenrõl lepattanni már qurva furcsa. Azt hiszem egy darabig nem játszom, vagy talán sose többet. Basszák meg az állítgatásaikat!
I.C.ram
te is csak a pénzéért szeretsz valakit, mi? 😄

Nem tudom, hogy lehet belezúgni a löwébe. Ami ilyen lomha, az számomra alapból -10rõl indul. Löwével is csak akkor megyek, ha átakarok ugrani valami nagyon gyökér tankot vagy kell a pénz.
Igaza volt egy tegnapi hozzászólónak. Jagdpantherrel támadni kell és az elsõkkel kell haladni. Természetesen csak ha már megvan hozzá a max motor és a lánc. És akkor csakis a 105-sel amivel ugyan pénzt nem fogsz keresni mert 1030 kredit egy lõszer, viszont kritikus helyzetekben szükség van az erejére.Egyébként nagyon szeszélyes. Van hogy 60 méterrõl mellé megy.
Szinte minden meccsen kiszedek 2-6 között. Az xp-t is jobban dobálja így mintha csak álldogálnék a bokorban. Ja és sokkal kevesebb a bukott csata.
Hogy mivel fogom összeszedni a pénzt a ferdire még kérdés.
Nekem is hiányzott még egy kicsi, de hulladékhasznosítási gazdálkodás keretein belül eladtam a foscsi tigrisemet és 3 perce megvettem. <#nevetes1>

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: IS-7. Elköltött XP: 178 445. Elköltött szabad XP: 0.

Megvásárolva:
IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.

Ja, a Löwébe meg súlyosan belezúgtam!
Eagle16
Ja, kb. 10 csata 😊 De ha egész nap játszhatok, akkor sem megyek vele ennél többet.

Mert magát a tankot sem kedvelem nagyon, csak azért viselem el, mert sok kreditet hoz...amúgy nem nagy szám. Páncélzata alig van, mindig kigyullad, rengetek a modulsérülés, az ágyúja az nagyon érdekes, néha átüti az Is-7-est is, aztán meg kétszer lepattanok vele KV-ról...volt hogy a VK3001P tornyát nem tudtam átlõni kétszer egymás után, meg hasonlók. Pontosság is furcsa, nagyon sokszor a célkör legszélére megy a lövés...

Olyan 70k profithoz körönként már NAGYON jól kell vele játszani, múltkor pl. az összes AP-t elõttem (32 darab), meg még 3 HE-t és nagyjából 75%-os találati arányom volt. (sok lövedék ment akkor is a célkör legszélére) erre adott 117k kreditet. A profit 75k volt csak. De néha meg 7 tiszta lövésre ad 80-85-k kreditet...érdekesen számolja.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

noname23
500k/nap az jó susogós sebesség xD

I.C.ram
Defeat
Battle: Karelia 2012. február 15. 19:08:14
Vehicle: Löwe
Experience received: 1 119
Credits received: 111 645
Battle Achievements: Sniper

Egyedül tartottam fel vagy 7 ellenséges tankot, amibõl 5-öt ki is lõttem, de a sajátjaim közül 2-en nem mertek felmenni a saját hegyünkre, és szépen elfoglalták a saját zászlónkat. Két ekkora barmot... Legalább sebeztek volna beléjük, amíg visszaérek.
Eagle16
Ne is mondd, én is gyûjtök Is-7-re...5 milliónál járok.

Löwe-vel persze könnyû, de nem tudok egész nap játszani, szóval 500k / nap a sebességem 😊

noname23
hát jah csakis fantörpi tank most pihiztetem is mert van több nagyobb 6millás projekt nem hiányzik hogy - csináljon

Aztat szeressem 😄
Nem úgy, mint a játék a T29-emet 😊

Döntetlen
Csata: Lakeville 2012. február 15. 18:37:30
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 1 497
Szerzett kredit: 59 106
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés

8 kill, 1 sebzés, 24 találat, 26 bekapott lövés és ez nem elég a gyõzelemhez... el lehet képzelni milyen jóképességûek voltak a többiek.

Eagle16
Ugyanezeket rakd rá.

Sziasztok !
Úgy néz ki , hogy hétvégéig meglesz az E-75-ösöm.
Mit érdemes rárakni ?
A Tigris II-esemen töltésgyorsító,szellõzés és függõleges stab. van.
<#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Eagle16
Hát nem 😄 De én nagyon szeretem, még akkor is ha prémiummal is lehet vele -10-15k-s köröket menni...

320-as sebzése van és 1200 a lõszer bele...igazán levihetnék 1k-ra legalább.

Van ír tagunk, küldetek whiskeyt

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

sört nem szeretem x) inkább valami jóízû tömény 😊

noname23
Hát ez biztos nem egy farm tank xD

hát sörre gondoltunk, de majd szólunk a futárnak, hogy ha már Belgiumban van, ugorjon át Hollandiába is. 😉