World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Én meg gyalog vagyok 😊
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
ki is törtem ma magamból és elhordtam mindenféle hülyének 1-2 csapatot még játék közben. (magyarul, és angolul is)
Erre nem gondolt volna senki.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ezt figyeljetek, valasz: az USA-nak voltak jo tankjaik csak lebombaztak oket Pearl Harbourban...
...
<#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe>
Saor Alba
egy nagy baja van egyébként, 22/22-tõl van csak sniper medálja :-(
de kihozható vele szvsz a 3kill/csata, 67+% winrate, meg úgy 3 körönként egy plecsni
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Igaz, jokepessegu csapattarsaimat 5 perc alatt kivegzik, egyedul maradok a vegere. AMX40-et a vezetokukkeren kivul lehet sebezni ezzel a csodas agyuval? Probaltam hatulrol, felulrol, mindenhonnan... <#alien>#alien>
Jo kis tank, atomlassu, lof*sz loveggel 😄 Na meg szoknom kell, meg a tokkelutott legenysegnek fejlodnie.
Saor Alba
az esti elsõ csatám amx13 75-el - top gun. nyerünk
2. csata 2en védtünk 1 oldalt 4el szemben 5 percig bírtuk, túloldalt 7 tank nem mert haladni 3 ellenfél miatt. vesztettünk
3. 30mpvel késõbb csatlakoztam és 4db hulla volt addigra a mi oldalunkon, de legalább a fõ vonulási irányt nem védte senki. vesztettünk
4. elõremegyek helyet foglalni a medeknek, õk 1 dombbal mögöttem megállnak. 500al sebeztem 1 t-9 heavy-t. ellen észrevesz, mivel nem tudtam elbújni, több oldalról bedarál. a mögöttem lévõk nem lõttek ki senkit!!!!
Next day:
"Úgy döntöttem, soha máskor nem kérem arra a fõnököt, hogy küldjön minket elõre."
<#alien>#alien>
Saor Alba
1943. augusztus 22.
"Ma két találatot is kaptunk a frontpáncélzatra. Az egyik a vezetõnél, Robertnél csapódott be, mégis azt hittem, hogy valami természetes baleset történt! Ennek ellenére nem szerettem volna mellette ülni. Egyre több bizonyíték mutatja, hogy egyetlen Miki egér lövege sem tudja átütni a Tigris páncélzatát. Karl ma további három rohamlöveget lõtt ki, meg egy csomó teherautót. Lassanként komoly tiszteletre teszünk szert, mint teherautó-ászok, egyesek felnéznek ránk, de mi inkább harckocsikat szeretnénk a gyõzelmi listán tudni. Megjegyzem, beszélnem kellene a fõnökkel, hogy helyezzen minket elõrébb."
1943. augusztus 23.
"Ma végre kikerültem a frontvonalra, mert a vezérpáncélos, amelyet a fiatal Feongs parancsnokol, elakadt a mocsárban. Az idióta! Körülbelül tíz találatot kaptunk, hatalmas "klang!" jelezte mindet, az egyik olyan hangos volt, hogy majdnem berepesztette a dobhártyánkat! Kilõttünk két Miki egeret, egy rohamlöveget és nagyjából 5 teherautót. Úgy döntöttem, soha máskor nem kérem arra a fõnököt, hogy küldjön minket elõre. Nevetett rajtam és azt mondta, hogy nincs okom az aggodalomra. Én aggódok."
az a problémám hogy a lõwe az kib..tetszik, és még a creditet is fossa rendesen 😄
(régebben a kv5 is tetszett, csak mostanában mindenki a kukát lövi elõl 😄
na meg az az ágyú nem nagy szám saját tierjében, de biztos tetszene azért) <#smile>#smile>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
jó lenne nekem is beszerválni már egy Löwét, csak pofátlanul drága.
Remélem a pecs után lesz valami lõwe akció 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Battle: Mines 2012. február 15. 19:26:56
Vehicle: T-54
Experience received: 1 434
Credits received: 75 103
Battle Achievements: Top Gun, Sniper
Ritkán van olyan, hogy egy csatát élvezek, fõleg vereség ellenére, de ez kivételesen állat volt, ezért kivételesen van REPLAY is 😊
Nem tudom, hogy lehet belezúgni a löwébe. Ami ilyen lomha, az számomra alapból -10rõl indul. Löwével is csak akkor megyek, ha átakarok ugrani valami nagyon gyökér tankot vagy kell a pénz.
Szinte minden meccsen kiszedek 2-6 között. Az xp-t is jobban dobálja így mintha csak álldogálnék a bokorban. Ja és sokkal kevesebb a bukott csata.
Hogy mivel fogom összeszedni a pénzt a ferdire még kérdés.
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: IS-7. Elköltött XP: 178 445. Elköltött szabad XP: 0.
Megvásárolva:
IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.
Ja, a Löwébe meg súlyosan belezúgtam!
Mert magát a tankot sem kedvelem nagyon, csak azért viselem el, mert sok kreditet hoz...amúgy nem nagy szám. Páncélzata alig van, mindig kigyullad, rengetek a modulsérülés, az ágyúja az nagyon érdekes, néha átüti az Is-7-est is, aztán meg kétszer lepattanok vele KV-ról...volt hogy a VK3001P tornyát nem tudtam átlõni kétszer egymás után, meg hasonlók. Pontosság is furcsa, nagyon sokszor a célkör legszélére megy a lövés...
Olyan 70k profithoz körönként már NAGYON jól kell vele játszani, múltkor pl. az összes AP-t elõttem (32 darab), meg még 3 HE-t és nagyjából 75%-os találati arányom volt. (sok lövedék ment akkor is a célkör legszélére) erre adott 117k kreditet. A profit 75k volt csak. De néha meg 7 tiszta lövésre ad 80-85-k kreditet...érdekesen számolja.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Battle: Karelia 2012. február 15. 19:08:14
Vehicle: Löwe
Experience received: 1 119
Credits received: 111 645
Battle Achievements: Sniper
Egyedül tartottam fel vagy 7 ellenséges tankot, amibõl 5-öt ki is lõttem, de a sajátjaim közül 2-en nem mertek felmenni a saját hegyünkre, és szépen elfoglalták a saját zászlónkat. Két ekkora barmot... Legalább sebeztek volna beléjük, amíg visszaérek.
Löwe-vel persze könnyû, de nem tudok egész nap játszani, szóval 500k / nap a sebességem 😊
Nem úgy, mint a játék a T29-emet 😊
Döntetlen
Csata: Lakeville 2012. február 15. 18:37:30
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 1 497
Szerzett kredit: 59 106
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés
8 kill, 1 sebzés, 24 találat, 26 bekapott lövés és ez nem elég a gyõzelemhez... el lehet képzelni milyen jóképességûek voltak a többiek.
Úgy néz ki , hogy hétvégéig meglesz az E-75-ösöm.
Mit érdemes rárakni ?
A Tigris II-esemen töltésgyorsító,szellõzés és függõleges stab. van.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
320-as sebzése van és 1200 a lõszer bele...igazán levihetnék 1k-ra legalább.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!