A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #165061 Részemről az utolsó hozzászólás mára ebben a témában, mert tényleg meddő dolog, soha nem zárult még ez a vita semmiféle konklúzióval.
Először is köszönöm, hogy megtisztelsz a játék beli felhasználóneveddel! Te is megtalálhatsz engem ezen a néven, ha kíváncsi lennél.
Akkor vágjunk bele ismét:
-Nyilván segített már ki arty engem is, és mindenki mást is. De összességében úgy érzem, engem többször hátráltatnak az ellenséges tüzérek, mint segítenének a sajátok. Zavar, ha csak akkor lő oda, mikor már épp kilőném a célpontot, zavar, mikor látja, hol folyik a harc, van lehetősége úgy helyezkedni, hogy segíthessen, de mégsem pozicionálja át magát, zavar, ha a saját arty hátulról belémver 800-at közelharc közben, mert ő "segíteni" (fraget lopni) akart, stb...
-Tank, TD nem lő ki amo rack nélkül full hp-ról. Főleg nem egy 3 tierrel kisebb tank vagy TD.
-Igen, az arty lassan fordul és lassan céloz. De akinek egy kicsi tapasztalata is van, az nem akkor kezd el odafordulni a frekventált helyekre, amikor felspotolódik valaki. Minden pályán megvannak a fő vonulási útvonalak, ahol biztosan fog jönni néhány tank, mert nem tudnak repülni, és valamerre meg muszáj menniük. Na most az rtys már jó előre odaszűkülhet, és amikor felvillannak, csak kicsit kell korrigálnia a célzókörén, és 1-2 mp-en belül már szórhatja is az áldást.
-Ha szétszóródik a csapat, nincs biztonságban az arty: az artynak is van kereke is meg minimapja is. Ez nem személy szerint neked szól, de a többség le sem sz*rja, hogy a csapat merre helyezkedik. Elmegy a kedvenc bokrába akkor is, ha senki sem védi azt az oldalt. Artyval is meg kéne tanulni alkalmazkodni a körülményekhez, és nem azt elvárni, hogy a többi 103 ember ugráljon úgy, ahogy a csapat néhány tüzérének a legkellemesebb. De ismétlem, ez nem rád vonatkozik, csak így lehetne hatékonyan kiküszöbölni a problémát. Ha még mégis bejut a med vagy a scout, akkor igenis odébb kell gurulni. Még időben, elvégre a térképen látszik ha jön, és nem az utolsó pillanatban kell segítségért kiabálni.
Egyébként meg: minden pályán vannak artyvédett helyek, meg kéne őket tanulni... az artyknak is :D És vagy folyamatosan onnan segíteni a csapatukat, vagy legalább arra az időre oda menni, amikor bejön a scout.
-Az nem az "én logikám" kérdése, ha valami feketén-fehéren le van írva. Én nem a Bisonról beszéltem, de szép is lenne, ha már az is nagyobbat sebezne, mint egy tier10 tank. Viszont a tier5 artyk egységesen mind képesek nagyobb sebzés bevitelére, mint egy tier10 tank. És ezt sem én találtam ki.
Ez meg, hogy én is használhatok HE-t... a tankokon nincsenek 200mm űrméret feletti csövek és nem felülről lőnek, de tényleg teljesen logikus összevetés.
És nem beszólásnak szánom, de tier6 a legnagyobb tankod. Annak tényleg mindegy, hogy mi lövi ki. De tier10 tankokat már csak az arty tud egy lövésből tönkretenni. Ha nem is pusztul meg egyből, marad mondjuk 300 hp-ja meg 2 élő legénysége, aztán harcoljál...
De ennyi, mára én ezt a témát a magam részéről befejeztem.