World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb fotot is talalhattal volna 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Bugi Misi
hány Goldba kerül?😄 xd

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

.. a wotos hivatalos videokban õ a kommentator.
ha megvan a 100% ellopjak az ellenfel tavcsovet? 😊
Ki az az Ola? Nem érezném magam igazán WoT játékosnak, ha ezt az információt nem osztanád meg velem. 😊

Anyanyelven szólnak rád, sõt esetleg még csavarnak egyet a dolgon, valahogy így; "Há dicsák! Látnak he!"

mármint õt?????

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

És ahogy fejlõdik a skill mi lesz?

Hangosabban szólnak? <#hamm>
Doesn't matter, had sex!

WoT: Nishizumi77

Es a szerelemnek mi koze a politikahoz?
Ola-t is minden WOTos sunazna, pedig feherorosz diktaturabol valo. 😛

Hát azért nem gondolkozott mindenki übermensch-ként ott sem. Furcsa világ is lenne. Csak nézd meg 44-45-tõl szinte egy nácit sem lehet találni az országban. 😊

"Ezért lesz jó az a skill, hogy szól a legénység, ha spottoltak 😄"

Nemá, micsoda baromság ez?

Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. február 15. 15:18:05
Jármû: M4A3E2
Szerzett tapasztalat: 3 396 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 449
Csatában elért Achievement: Acélfal

jó ez az 1 napos ingyen prém😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

na jó, de ekkor már nerm voltak puszipajtások a kínaiakkal, itt a végefelé már a japók voltak az ázsiai cimbik :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

pointer4
Ma is sokan oda vannak a ferde szemû suncikért 😄 Hát még akkor milyen unikum lehetett 😄
Hát most már a qur*** életbe! 10-ora óta csak vesztes csata!!!!!!!!!
Mindegy mivel megyek, vagy mit csinálok!!!!!!
Az elõbb kilövok 5-öt, kettõ marad, nálunk 6 és elvesztik a nyomorultak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OFF

fura h német létére, kínai csajt vett el, h fért ez bele az akkori ideológiába....1 ferde szemû 1 "übermensch"-el?
amúgy egész jók ezek a kis szösszenetek😊
Tono34
Az ilyen köröket szeretem, végre rendes csapat:

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. február 15. 14:28:14
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 794
Szerzett kredit: 68 335
Csatában elért Achievement: Acélfal

Még 35k XP és lesz T34-em 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Marha jó. A vicc jutott eszembe róla, mikor Szása lopja haza a gyárból a traktoralkatrészeket.

Újabb részletek Joachim Scholl Tigris tankparancsnok naplójából.

1943. július 20.
"09.00. Ki hinné el, hogy a vértõl iszamos páncélosunk lerobbant. Robert azt mondja, hogy a váltómû. Vontatásra várunk, hogy visszavigyenek minket az álláspontra és a javítómûhelybe. Remélem, nem ragadunk le egy Panzer III-ban vagy valami hasonlóban, még várakozásra kényszerülünk.
10.45. Ebben a pillanatban az 503-masok egyik Tigrise vontat bennünket. Sokáig fog tartani, elég belegondolni, hogy a parancsnokukat megölték, így inkább magukra hagyom õket a gondolataikkal.
13.50. A szerelõmûhelyben vagyunk. Körülbelül 8 Tigris van itt, különbözõ egységektõl, mind javításra várva, némelyikük elég sok találatot kapott, meg is vagyok lepve, milyen szerencsénk volt eddig. Összefutottam Johann Foennel. Most végzett és most házasodott, a kínai lányt vette el, akivel Berlinben találkozott fõiskolán. Még csak 20 éves bolondos fiú. Én nem akarok megházasodni a háború végéig, bármi történhet velem, akár meg is halhatok. A szerelõk azt mondták nekünk, hogy akár 3 napot is várnunk kell rá, hogy megjavítsák a harckocsit. Jelentenünk kell a fõhadiszállás felé, és pihenõre kerülünk. Kívánom, bárcsak képes lennék igazán pihenni, de még mindig látom magam elõtt a szétroncsolt holttesteket a múltból."

Itt 1 hónapos szünet következik.

1943. augusztus 21.
"A visszavonulás két napja végig harccal telt. Volt pár nehéz helyzetünk, de semmi olyasmi, amivel a Tigris ne tudott volna megbirkózni. Karl egész jó lövegkezelõvé érett. Kicsit még mindig bizonytalan a nagyobb távolságra lévõ célpontok esetén, de ma 1800 méterrõl kilõtte a Miki egeret(Megyj: t-34). Egészen elbûvölt. További négy célpontot lõtt ki, mire a tüzérség észrevett bennünket. Ez volt eddig a legjobb napunk. Azt kívánom, bárcsak ne mondtam volna le idejekorán az Uschával kötött fogadást. Õ egy idõre feladta a harcot, a futómûvel kapcsolatos problémák miatt. Most fel tudnék zárkózni, mivel már 18 igazolt gyõzelmem van harckocsik ellen, és még 50 rohamlöveget és egyéb cuccot lõttem ki. Uscha azt mondta, hogy õ 30-nál tart, de tudom, hogy beleszámolta a rohamlövegeket is, szóval csalt."

Random work

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Álcaháló +25% rejtõzés álló tankra.
Rejtõzködés: adott százalékos bónuszt ad a tank rejtõzködésére (mozgõ és állóra is)

Szrintem nem nagyon éri meg kiegészítõt venni a jagdpz4-re, de ha mégis teszel, akkor venti, töltésgyorsító, gukker.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

polluxware
kezdem megkedvelni a jagdpz4-et😊 az elsõ 100battle után kifejlesztettem fullra a tankot személyzetestül, és tier8as csatákban zsinorban victory-k és 1-2-3tank pusztítása is megy..

gyakorlatilag a fõ erõk összeakaszkodásakor a káoszt kihasználva oldalba támadom messszirõl a nagyokat...

köpködnek is amikor a lecsupaszított tiger-ket és egyebeket befejezem😊

Kérdés!

Spall liner-t verjem le a tankról vagy a ventillátort? periszkópra gondoltam, annak kéne a hely.. (egyébként az tutira levehetõ mint az álcaháló)

100%os személyzetnél az adalék képzések.. azokat hogyan kell értelmezni? úgyértem az álcaháló +25% bónuszt ad.. namost ha a személyzet egyik tagja erre specializálódik akkor ez helyettesíti?

Lehet csak hasonlo volt. Par nyuszival mar osszefutottam a jatekban. 😊

darki81
kb annyi mint a 122-es a kv3-on meg talán az is-en.
majd átteszem rá a töltésgyorsítót, durván 1.5 mp mínusz

viszont abból jobb hogy átmegy és sebez is rendesen 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Bugi Misi
akkor nem tudom úgy rémlik ott láttam ezt a nevet😄

..nekem alapvetoen az a bajom vele, h ehhez a tankhoz ez a reload time tul sok. mig egy maus, vagy mas nagy tier heavynel van olyan pancel, ami birja ezt a hosszu reloadot alatti vedtelenseget, de ez evvel a baromi nagy es vekony tiszta fuggoleges oldalaval mar keves. szerintem.
darki81
ugyan az ami a maus-on van, szerintem megteszi 😊
úgy gondolom szembõl az E-100 tornyán átmegy

Nem, szazadba csak sajat nevvel es tier 8 vagy 10be.
De ritkan szazadozom. Ott a CW eleg az nekem.

Bugi Misi
nyuszko "neveddel" nem szoktál T6 századozni?😄

..ezzel az erzessel nem avgy egyedul. ep eppen negy nyolcast es ket kilencest huzok. most eppen megint le vagyok tiltva a csetrol 16ig 😊
Egyszerûen elegem van! Tegnap úgy örültem az egy napos prémnek, jó is volt meg minden,végre megtudtam venni az elsõ T8as tankom, de olyan csapatokhoz rak tegnap délután óta... valami hihetetlen, T10 francia kretén szembõl lövi a t95 öt, ahelyett hogy körbehugyozná, aztán megdöglik, de sebaj, mert ott is termett egy KT, hogy õ is elkezdje szembõl lõni...A win ratem meg pereg lefele ezerrel, mert ha kilövök 3-at, vagy ha rögtön az elején kicsinál egy T10es, mert rontok, tökmindegy úgyis vereség lesz XD
..azert csodat ne varj tole..
Vki tudna adni egy angol infót az emberekhez választható skillekrõl? Nem rég tettek fel ruszki képet de sajna nem nagyon vágtam! 😄

darki81
de már csak pár ezer xp és a 10-es ágyúval már kellemesebb lesz 😊

klasszikus: "Szar ez a fos!"
darki81
1 kill 7 megsérült valamennyi felderült és -22.000 creditre jött ki a tier 9-es VK-val! Eddig ez a record!

MuldR vagy nyuszko
Attol fugg sajattal vagy asszonyeval farmolok.

pointer4
Jaja 😄 Fõleg amikor egy E75nek/Löwenek 1100 as sebzést viszel be 😄
Sippie
azzal tényleg élvezet 😊
Olyan mintha csúzliról átváltanál egy rakétavetõre. Kb ennyivel jobb a 107-es.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

pointer4
Szerintem 152 akart lenni 😊
Sippie
122-vel élvezni a KV-t?
hümmm. 😄
StephenKing
Én a 122-el is elégé élvezem de mindjárt kifejlesztem a 107-et <#smile>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

B2 söfõrnyílást nagy eséllyel átviszi
B1 Én a 75mm ágyút lövöm rajta, szintem mindig átviszi
AMX40 a nyakát kell lõni
Lee torony, ezt bírom legkevésbé átlõni

Kv-ra az 1etlen ágyú ami megéri.
És utána élvezet lesz a játék.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

hogy a viharba ne érné meg kifejleszteni...

StephenKing
KV-re érdemes kifejleszteni a 107mm-es ágyút 14ezer xp-ért? Most 122mm-es van rajta azzal is rombolok rendesen de a pontossággal komoly gondok vannak.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Master91
A sofõr nyílása tényleg jó, komoly sebzésket lehet bevinni. Próbáljátok a torony tetejét a parancsnoki kémlelõt, ott is belet vinni 5-6 lövést. Többet nem lehet :/
na, akkor azt majd kipróbálom jól :-)

milyen nicken futsz ingame? felveszlek