World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ha kozben "lokdosnek" az agyuval akkor nehez. Ezert csak 8. 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
ha az oldalát mutatja a B1-B2: torony, ha tippelnem kéne ötbõl csak egy pattan.
B1 szembõl: másodlagos ágyú vagy parancsnoki kupola (a Lee-ket is ott kel szembõl)
B2 szembõl: fura de az ágyú helyén lévõ páncéllemez elég szívos, szóval kupola.
Az ilyen 51-55ös penü ágyúk nagyon ritkán viszik át a vezetõ nyílást
Ha valaki akar gyakorolni szívesen megmutatom neki training battleba, meg azt is, hogy hol kell kényelmesen ütni a Valentinet ilyen mókás pennel rendelkezõ ágyúkkal :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha végeztem a francia meddel, akkor áttérnék arra. Hagyom a francba az is-eket.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
De valóban, így már több létjogosultsága lesz 😊
Egyszerûen csak nem tapasztaltam még ki a B1,AMX40eseket.
MarderII elõl is elbújok, sunyiba lövöm, mert a legjobb ágyúja is komoly károkat csinál.
Hetzert kényszerítem oldalból, AMX40-et is így szoktam, oldalról vagy hátulról.
Hogy B1-B2õt sebzés nélkül hogy oldjátok meg kiváncsi vagyok 😄 Szembõl a torony tetején a kis commander nyílást szoktam lõni, ott 5-6 lövést be tudok vinni sebzéssel, többet valahogy nem lehet, nem sebzõdik.
Akkor szoktam át térni a sofõr nyílására, és akkor kb. meg is halt.
Renegade replayeket hol találom ? Ide linkelgetett esetleg?
B1-et, B2-õt simán ki lehet szedni sebzõdés nélkül. Amx40-et meg közelharcra kell kényszeríteni, mögé fordulsz és vége (hátul 70%-a bemegy).
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
AMX40 es B1 is csemege. 30 sec alatt szet lehet kapni. 😊
En a mestertol tanulok 😄
Csata: El Halluf 2012. február 15. 11:05:40
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 1 374
Szerzett kredit: 30 813
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kolobanov Kitüntetés, Védõ + egy Acélfal. 😊)
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Artytól max bison-stumpanzerII ami fosatós. Az amcsi II-es löveg elszokott pattogni a kis B2-esemrõl <#idiota>#idiota>
Egy-két ellenfeled van, akiktõl kell félni, a többit lepufogtatod szépen nyugodtan. Hetzi, T28, Lee, Su76 és 85b, valamint a Marder II tud bántani. Ha van arty, akkor az is.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
B2+Valentine együtt 950 gold
nincsenek ügyes artysták, prém nélkül 15-25K Cr/kör
az esetek 70%-ban kényelmes, könnyed gyõzelem
izlések és pofonok, de nekem ez az út jobban bejött, mint a méreg drága arty csemegék :-)
kv5 tier 8 tank . tier 7 ágyúval . 7500gold
löwe tier 8 tank . tier 9! ágyúval. 12500gold
ebbõl kiindulva inkább az a kérdés menyit szánsz prémium tankra.
szerintem az lesz a prémium t34el mint a löwével.
15k gold lesz aztán 2-3hónap alatt nerfelik.
még 1-2 hónap és lejjebb viszik az árát.
én csóró vagyok szóval én szívroham nélkül megvettem a kv5öt.
30-70k közt hoz kb . persze lehet linkelni a 120ks kört, de volt olyan hogy pár 1000et hozott csak. mióta megvan gondolkodás nélkül tolom a javítást és medikitet is . => gyorsabban fejlõdöm más tankokkal mert még 1-2 lövést le tudok adni jó esetben.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
sot, ha egy kicist jobban nekifekszik az amerikai agnak, igyen ki is lehet fejleszteni.
Amikor ott lapítok 10 tank elõtt a bokorba, és nem látnak 70m-rõl sem, akkor jól tud majd jönni, hogy mikor tapossak a gázra.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A nagyon rossz a kör akkor szokott -1000 creditre kijönni (semmi javítókészlet, poroltó), viszont nagyon ritka az ilyen. Rosszabb esetben is szokott hozni 1 7-11000-et pluszba.
Amúgy nyugodtan vedd meg, szerintem sokkal jobb, mint a Löwe. Annyi Löwét gyújtottam már fel vele, hogy ha meglátom, hogy az ellenfélnél van 1, rögtön elkezdem énekelni azt, hogy Trololololololololooooo...
de amugy attol fugg mennyit sebzel. 40k-s koroket lehet vele siman menni. monjuk egyszer a cirka 400 meccsbol, sikerult minuszost is 😄
Sorry 😊
De a teljesítménynövelõs dolgot továbbra is fent tartom 😛
Ha van ilyen mód, szólj kérlek, befizetek rá 😄
(régen tanultam matekot, de úgy emlékszem, hogy 0+50 = 50)
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Béna UFO-k helyett, feketébe öltözött (szigorúan mindegyik vaskereszttel) õrülteket fognak ölni a demokrácia és az általános JÓ felett õrködõ amerikai hõsök. <#vigyor4>#vigyor4>
Már alig várom.
Csata: Abbey 2012. február 15. 10:42:44
Jármû: T30
Szerzett tapasztalat: 1 114
Szerzett kredit: 110 290
ezek után mondja valaki, hogy a t30 szar😄
Ez nem kioktatás, hanem az õ gondolkodásmódjuk.
Ám az sem igaz, hogy préniummal többször leszünk top tierek.