World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja amugy B2 sofornyilast 10 bol 8x belovom. pont a nyilast kell loni. picit melle megy mar nem jo.
Persze ha kozben "lokdosnek" az agyuval akkor nehez. Ezert csak 8. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hozzád kell elmenni a kódokért,nem Te küldöd el azokat privibe?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

A Balinttank erdekel, mert azt csak hatulrol tudom.

Mi a baj az IS-ekkel? Nem szeretsz nyerni?😊

nyaklövést már nem használom, macerás, már ráálltam a következõre (Valentine-el is mûködik):

ha az oldalát mutatja a B1-B2: torony, ha tippelnem kéne ötbõl csak egy pattan.

B1 szembõl: másodlagos ágyú vagy parancsnoki kupola (a Lee-ket is ott kel szembõl)
B2 szembõl: fura de az ágyú helyén lévõ páncéllemez elég szívos, szóval kupola.

Az ilyen 51-55ös penü ágyúk nagyon ritkán viszik át a vezetõ nyílást

Ha valaki akar gyakorolni szívesen megmutatom neki training battleba, meg azt is, hogy hol kell kényelmesen ütni a Valentinet ilyen mókás pennel rendelkezõ ágyúkkal :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A ruszkiknál a med vonal jó amúgy?
Ha végeztem a francia meddel, akkor áttérnék arra. Hagyom a francba az is-eket.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A B2 nyaklovesrol tehetnel fol replayt. azt valahogy nem nagyon sikerul 1-1 bemegy de masszivan nem sikerul belonom ott.

húh, az nagyon kevés ám, annak olyan 2,5-3 kill/csatának kellene lennie, ugyanis hiper agresszívan kell használni, keresek neked pár jó replayt.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Scoutokkal annyira béne vagyok, hogy ez a lehetõség eszembe se jutott 😄
De valóban, így már több létjogosultsága lesz 😊

Master91
168 csatám van, abból 90 kill...Már francia patch elött meg volt.
Egyszerûen csak nem tapasztaltam még ki a B1,AMX40eseket.
MarderII elõl is elbújok, sunyiba lövöm, mert a legjobb ágyúja is komoly károkat csinál.
Hetzert kényszerítem oldalból, AMX40-et is így szoktam, oldalról vagy hátulról.
Hogy B1-B2õt sebzés nélkül hogy oldjátok meg kiváncsi vagyok 😄 Szembõl a torony tetején a kis commander nyílást szoktam lõni, ott 5-6 lövést be tudok vinni sebzéssel, többet valahogy nem lehet, nem sebzõdik.
Akkor szoktam át térni a sofõr nyílására, és akkor kb. meg is halt.
..minap en is belfutottam b2vel egy rutinos b1 pilotaba. a nagy harcban egymasmellefaroultunk es osszeakadva mentunk. o valahogy tudott sebezni, en viszotn nem. es nem nagyon tudom hol lohetett. a tobbiek befoglaltak kozbe, igy nem tudom megnezni, hol ment at. otlet?
-elpirul- :-)

Master91
Szét kapom a B1-et, csak ha a legjobb ágyúja van, akkor sajnos õ gyõz...AMX40-et meg néha néha tudom sebezni, nem nagyon jöttem még rá hogy hol kéne lõni.

Renegade replayeket hol találom ? Ide linkelgetett esetleg?
akkor még nem vagy rutinos puffancs pilóta, ugyanis egyetlen egy tank elõl kell futni (kivéve ha nagyon közel van) az a Hetzi.
B1-et, B2-õt simán ki lehet szedni sebzõdés nélkül. Amx40-et meg közelharcra kell kényszeríteni, mögé fordulsz és vége (hátul 70%-a bemegy).

nice 😊
Fec papa
Jah, nem, Acélfal visszavonva. 😄 de jó kör volt. Majd rakok replayt késõbb.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Dehogy kell. Nezz Renegade replayeket.
AMX40 es B1 is csemege. 30 sec alatt szet lehet kapni. 😊
En a mestertol tanulok 😄

Fec papa
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. február 15. 11:05:40
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 1 374
Szerzett kredit: 30 813
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kolobanov Kitüntetés, Védõ + egy Acélfal. 😊)

Master91
B2-vel meg mindig elsõ 3-ba vagy. Azért még B1,AMX40-tõl futni kell.
Artytól max bison-stumpanzerII ami fosatós. Az amcsi II-es löveg elszokott pattogni a kis B2-esemrõl <#idiota>
Egyetértek. Ráadásul 5 perc egy kör, ritkán tart tovább.

Egy-két ellenfeled van, akiktõl kell félni, a többit lepufogtatod szépen nyugodtan. Hetzi, T28, Lee, Su76 és 85b, valamint a Marder II tud bántani. Ha van arty, akkor az is.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Klánba hol lehet szabadon toborozni? Csak mert tudom, hogy ingame nem igazán szabályos. Itt esetleg?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

a másik út (bár már egy része elavult):

B2+Valentine együtt 950 gold
nincsenek ügyes artysták, prém nélkül 15-25K Cr/kör
az esetek 70%-ban kényelmes, könnyed gyõzelem

izlések és pofonok, de nekem ez az út jobban bejött, mint a méreg drága arty csemegék :-)

tudom, ezt mondtam én is 😊

egy kis gondolatébresztõ :
kv5 tier 8 tank . tier 7 ágyúval . 7500gold
löwe tier 8 tank . tier 9! ágyúval. 12500gold
ebbõl kiindulva inkább az a kérdés menyit szánsz prémium tankra.
szerintem az lesz a prémium t34el mint a löwével.
15k gold lesz aztán 2-3hónap alatt nerfelik.
még 1-2 hónap és lejjebb viszik az árát.
én csóró vagyok szóval én szívroham nélkül megvettem a kv5öt.
30-70k közt hoz kb . persze lehet linkelni a 120ks kört, de volt olyan hogy pár 1000et hozott csak. mióta megvan gondolkodás nélkül tolom a javítást és medikitet is . => gyorsabban fejlõdöm más tankokkal mert még 1-2 lövést le tudok adni jó esetben.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hidd el nem növel semmilyen teljesítményt. Nemrég lejárt a prémiumom és nem is tervezek mostanában venni. Ugyanúgy megy, csak kevesebb XP-t és pénzt hoz.

pointer4
Hát igen, olyan a battletierje, mint a typenak volt.
És hát a KV 107es csöve van rajta kb 😄
1 hete vettem kv5öt . nem egy type de legalább nem kerül annyiba mint a löwe.az ágyúja ritka gyenge 167 pen vagy menyi . szembõl t8nak nem megyek neki mert könnyen megjárhatom. lehet csak mákom van de 95%ban top tank vagyok. amúgy ha ki akarod próbálni írj pmet.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

..a kov pecsben jon a t34. szerintem erdemes lenne megvarnia. ha marad az agyuja, vagy kicsit valtozik is, baromi jol sebzo gep lesz, es avval dolni fog a le. szerintem.

sot, ha egy kicist jobban nekifekszik az amerikai agnak, igyen ki is lehet fejleszteni.
pointer4
Dehogy, scout tankra szánom nem MAUS-ra 😄
Amikor ott lapítok 10 tank elõtt a bokorba, és nem látnak 70m-rõl sem, akkor jól tud majd jönni, hogy mikor tapossak a gázra.
Nem a teljesítményt növeli, hanem az arra kapott creditet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Változó.
A nagyon rossz a kör akkor szokott -1000 creditre kijönni (semmi javítókészlet, poroltó), viszont nagyon ritka az ilyen. Rosszabb esetben is szokott hozni 1 7-11000-et pluszba.
Amúgy nyugodtan vedd meg, szerintem sokkal jobb, mint a Löwe. Annyi Löwét gyújtottam már fel vele, hogy ha meglátom, hogy az ellenfélnél van 1, rögtön elkezdem énekelni azt, hogy Trololololololololooooo...

.. ha nem surgos , en a helyedben megvarnam a kov premium tank kiadast..

de amugy attol fugg mennyit sebzel. 40k-s koroket lehet vele siman menni. monjuk egyszer a cirka 400 meccsbol, sikerult minuszost is 😄
ahh...ott a pont.

Sorry 😊

De a teljesítménynövelõs dolgot továbbra is fent tartom 😛

Nem. 0*1.5=0 😊

bgabor írta helyesen.A prémium acc hogyan tudja növelni a csapat ill. a te teljesítményedet? 😊
Ha van ilyen mód, szólj kérlek, befizetek rá 😄

(régen tanultam matekot, de úgy emlékszem, hogy 0+50 = 50)

Pont egy KV-5 vásárlásán gondolkozom,mert a Löwe rohadt drága,typot meg kivették.Vesztes csatára mennyit ad a KV5?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ráadásul milyen király egyenruhájuk van mindig.
Béna UFO-k helyett, feketébe öltözött (szigorúan mindegyik vaskereszttel) õrülteket fognak ölni a demokrácia és az általános JÓ felett õrködõ amerikai hõsök. <#vigyor4>

Már alig várom.

Én nem tudom. Én szerettem top lenni, de nem voltam ügyes. Sokszor úgy próbáltam meg játszani KV-5el, IS-el, mint 1 med. Mondjuk a Kv-5el minden 10. meccs acélfallal végzõdött.

kerla
Kis OFF, de vicces:

vidám pillanatok

Én egyébként nem mindig szeretek top tier lenni,mert pl.,ha IS-3 al megyek(fullos)akkor szinte elvárják,hogy te építsed le az ellen elsõ 3 tankját.Kellõ háttértámogatás nem mindig van,a scoutról meg nem is beszélve,pl. prokhorovkán ott a bokros útnál.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Vereség
Csata: Abbey 2012. február 15. 10:42:44
Jármû: T30
Szerzett tapasztalat: 1 114
Szerzett kredit: 110 290

ezek után mondja valaki, hogy a t30 szar😄
tetszene 😄 a zombik, meg vampirok most ugyis mar kifutoban vannak.
jaja, kiváncsi vagyok, hogy miután bemutatják az Iron Skyt, mennyire lesz újra széthypolva a téma, lehet a jövõévi bluckbuster szezonba kapunk egy highend költségvetésû nácidarálós filmet, ahol a veterán tengerész (mondjuk Bruce) meg a macsó gammaforce parancsnok (természetesen Will Smith)felszámólják a komplett antarktiszi kócerájt. :-)

A prénium nem azt jelenti itt, hogy isten leszel, hanem hogy +50%ot ad a saját magad és a csapatod teljesítményének az értékéhez, ezáltal !segít! a fejlõdésben. Tehát ha a csapatod 0, akkor 0 + 50% = 0
Ez nem kioktatás, hanem az õ gondolkodásmódjuk.
Ám az sem igaz, hogy préniummal többször leszünk top tierek.

Nem. Egyszerûen csak megáll az eszem, hogy milyen barmokkal rak össze. Az azóta lejátdzott 6 csata is gyõzelem nélküli volt. Most már idegesít.
.. igen kemeny scifi 😊
Hát ezzel tökéletesen 1-et értek.az igazi az amikor prémium mellett is mínuszos az adott csata.Na az tud csak igazán bosszantó lenni,hogy fizetsz és még így is "ráfizetsz".😊

Fec papa
Köszi, ez a zene elvarázsol. 😊

Ahogy bejön rakom rá a pici AMX-re! <#nevetes1>

épp most olvasom az "antarktiszi csata" részt, regényt kéne írniuk :-)