A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ja igazából csak minden pályán tudnod kell hogy hova kell állni, hogy beláss területeket de téged ne spottoljon ki az első heavy tank. Ki kell tudnod fejben számolni az ellenség mozgási sebességét, illetve hogy mit fog tenni feltehetőleg, mikor áll meg mikor indul el, hogy hol kezd el szűkíteni a célkereszted. Értelmes ellenfél esetében lövésenként mozognod kell és újra értelmes belátható pontot kell keresned. A megfelelő célpontokat kell lőnöd, na jó ez nem tudás ez értelem lenne, hogy a gwpantherrel nem a shermant lövöd ki hanem a nagyfiúkat és stb...
Teljes mértékben igazad van, semmi nem kell hozzá. Most nem az artykat védem, én is utálom őket, de mivel már én is elértem a Hummel-t már kb tisztában vagyok vele, hogy mennyire szopás artynak lenni. CW-n bele se merek gondolni.