A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Észrevettétek, hogy rajtatok kívül senki sem mondja sosem, hogy bújkálj egész map alatt? Emlegetitek a birkákat, de közben úgy írtok magatokról, mintha egyek lennétek közülük.
Ha lajhárként tudom, hogy jön az a nyomorult scout az első fél percben, akkor nem megyek ki az arty elé, inkább várok fedezékben, megpróbálva lelőni a spottert, nem? Annyi idő alatt nem mozdul az arty sem a kezdőről, tehát azt is tudod, nagyjából hol van. Aztán, ha meghal a spotter, és már nem fog semmi sem bespotolni engem az artyknak, mehetek tovább dolgomra, annak a legkisebb veszélye nélkül, hogy belémlőnek pár ezret. Ennyit a ximix kollega által felvetett nem ideális eset témáról.
atee73: Értelmezz, mielőtt fröcsögsz. Ha ez sem megy, akkor így jártál. :)
popey8: Ez benne van a pakliban. De most a lassú tankok kezdéséről volt szó, amit ximix említett. ~30 km/h és afeletti végsebességű tankkal engem még sosem lőttek meg artyval, mielőtt elértem volna egy gócpontot, még akkor sem, ha spotterbe futottam (ált. nem is szoktam leállni miatta). Téged?
Azt a nyomorult hacket használom, hogy ha olyan helyzetben vagyok (töltés közben), akkor azért figyelem a látható társakat, mikor sebződtek extrém nagyot, vagy irreálisan kicsit a körülményekhez képest (Ha nincs egy E4-es a közelben, akkor azért feltűnő az 1000 közeli dmg).
Mi van akkor, ha egész csata alatt spotolva vagyok, vagy letrackelnek, vagy kilőnek? Jövök ide, és sírok egy sort, hogy "hinnye artyk!". :)
Általában beírom, hogy n1, és megyek a következő csatába. Semmiképp sem csinálok belőle lelki problémát, és pláne nem alkotok profilt az illetőről. :)
De nekem egyelőre merő túlzásnak tűnik ez a nagy artyfóbia, ami egyeseknél már kóros tüneteket is mutat - és a legtöbbször ez azzal párosul, hogy az illető elvből nem artyzik.
Nincs semmire sem 100%-os recept, mint ahogy itt páran úgy tesznek, hogy van, és követelik is. De addig, amíg valaki nem látja a saját szemével, hogy hová hány mp alatt jut el egy arty, és hogy honnan hová nem tud belőni, vagy hogy hány mp alatt tölt be egyáltalán, addig ne is csodálkozzon, hogy mindig kilövik.
Aztán ki tudja, lehet, a következő X ezer csata során nekem is megváltozik a véleményem.