A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Először és utoljára hozzászólok az arty vitához.
bgabor meg a többiek. Felesleges a szót pazarolni ezekre a ****** (ide mindenki gondoljon azt, amit akar) artistákra. Ezeknek úgyse lehet semmilyen módon megmagyarázni, h az arty miért szemét "kaszt". Meg lehet nézni a profilomat, igen nekem is van jó pár csatám arty-val, bár én kizárólag kredit farm és "tanulmányozás" miatt használtam őket. Szal, megtapasztaltam mindkét oldalt és igen az összes arty (főleg a magasabb szintűek) egy nagy adag köcsögség. Nekem is megmentette a seggemet párszor, de ezekről nyugodtan lemondanék, ha kivennék az összes nyomorult arty-t a játékból. Még hogy skill kell hozzá, nagy lóf@szt. Volt egy csatám, mikor 1 lövésből lőttem ki egy IS3-mat és egy KT-t is. Komolyan még én éreztem magam rosszul. Ehhez, pedig semmilyen skill nem kellett. Céloztam, lőttem, túrtam az orromat 40 mp-ig:D, céloztam és végül lőttem. Hol kell itt beforgatás technikát, gyenge pontokat stb. ismerni. A Hummel (tier 5) már többször lőtt ki 700-800-as sebzéssel egy tier 8-as tankból. Ehhez is skill kell? Balance, mi? Lószart. (bgabor után):D
Még vmi. Az arty pártiak állandóan jönnek ezekkel a sz@ros közhelyekkel, h el kell bújni előle, a tankos hibája, ha kilövik vagy folyamatosan mozogni kell stb. Ez mind baromság. Értsétek már meg, hogy:
1. nem lehet bujkálni egész csata alatt
2. az arty tud ám pozíciót váltani
3. ha feltartasz 2-3 tankot heavy-vel, ott kell manőverezni is és nagyrészt elkerülhetetlen, hogy ne menj olyan területre, ahol már tudnak lőni az arty-k, főleg mert lövésnél meg is kell állni, h eltaláljunk vmit is
4. ha egy gyors medet - aki még esetleg ráadásul cikázik is - ki tudnak lőni mozgás közben, akkor szerintetek egy dög lassú heavy-vel mi van? Majd mikor a KT vagy T32-vel harcolok 2-4 tank ellen vagy akár 1vs1-ben (csiki-csuki+kevés fedezék) biztos lehet figyelni arra, h el ne trafáljon az a nyomorult onnan a pálya másik végéből
5. igen a TD-k is nagy sebzést tudnak leosztani, de ők legalább ott vannak a front közelében és így mindjárt más. Ja és nem ütik ki a fél legénységet vagy modulokat, használhatatlanná téve a tankot. A TD-kre vissza is lehet lőni, ellenben az arty-kra majd csak akkor, ha a közelében vagy és/vagy vki spotolja őket.
Maala: mi van akkor, ha szinte egész csata alatt vagy ameddig élsz spotolva vagy? Akkor mikor fogsz tudni haladni, anélkül, h az arty-k célpontjává ne válnál? Még egy kérdés: te milyen hacket használsz, h tudod, mikor lőnek az ellen arty-jai? Nekem is kell:) Ha a közeledbe lőnek, oké. Na de ha korábban a pálya másik oldalára céloztak vagy nincs időd fedezékbe menni, mert pl. letrackeltek?
Egy szó, mit száz: az összes arty egy rakás sz@r, ami csak arra való, h elrontsa a többi normális járművel játszó ember játékát. Nyugodtan jöhet a sok mínusz