A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Mindezt úgy, hogy az esetek 1/3ában valamilyen csoda folytán közel függőlegesen érkezik az arty gránát, így aztán amögé búj előle, ami mögé akarsz, nem számít. Ja 11és területre hat, tehát mégcsak el se kell találnia, elég ha a közeledbe lő."
Szerintem ez a süket duma. Túlmisztifikálás. Csoda folytán érkező függőleges gránát... :D Olyan nagy splashe sincs mindegyik artynak... Belátni sem ugyanannyira látnak be az artyk a helyekre... Nézni kell mi van épp a másik oldalon.
Kicsit elvakult az utálatod az artyval. Ez is csak egy MMO, az arty pedig csak egy kaszt benne. Én legalábbis így tenkintek erre a játékra, engem ugyanis hidegen hagy a 2. világháborús téma. :) Márpedig minden MMO-ban van sárkány ellen sárkányfű, így ebben is. Azt viszont tudom, hogy aki egy MMO-ban adott dologra specializálódik, az csak nagyon nehezen tudja elsajátítani az általa ki nem próbált kasztok gyengeségeit, a saját bőrén keservesen megtapasztalva... Tulajdonképpen ti hősök vagytok, hogy aszkéta módjára cipelitek a terhet! :D
A csatáim 9%-át mentem artyval (planetwot), akkor 9%-ban az a bizonyos embertípus vagyok, 91%-ban pedig más? :D Na jó, abbahagyom, nem akarok viccet csinálni ebből a szívednek láthatóan fontos témából. Pedig ez az.
Senki sem mondta, hogy állj egy helyben a csatáidban. Tulajdonképp semmit sem mondtam, úgy játszol, ahogy akarsz.
Én ki szoktam lesni a fal mögül, hogy spotolva vagyok-e... A repülési idő azért van 1,5-2,5 sec általában (ezt se tudtam volna, ha nem artyzom), ami a kedvenc felkiáltójelem 2mp-jéhez tökéletes. Ha tudom, hogy nem vagyok spotolva, akkor haladok előre, pont. Vagy amikor láttam, hogy az arty ellőtte magát, akkor ránézek az órára, és tudom, mennyi időm van (ha épp tudom, melyik arty lőtt, mert pl már kevés van). Van, amikor megy, van amikor nem. Ha nem, kit érdekel? Új tank, csata, és slusszpassz. Ezért feljönni ide fórumra, és szidni az artisokat... Ugyanmár. :D