World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha spottoltak, észre fogod venni abból is, hogy lõnek a "láthatatlan" tankok 😊 de azt, hogy ki, vagy honnan, továbbra is rejtély marad. Szvsz nem sokat fog érni.

Hát ki kell ábrándítsalak, prémiummal is pont ugyanannyit szív meg idegeskedik az ember mint prém nélkül. <#smile> Annyi a különbség hogy jobban jön a pénz meg az XP, semmi más. Ugyanúgy vannak szar napok amikor lehetetlen gyõzni, meg mindig a létra aljára sorsolja az embert a gép.

Hi.Van olyan film,h Ufok a III.Birodalomban,az is ilyesmi,de ha már felraktad majd elolvasom a cikket.

Napi náculós OFF
Most találtam a legendavadász blogon egy sok részes (az elsõt linkelem a többit mindenki kikeresi) náciufósantarktiszos igen hosszú "cikk" sorozatot. Bájós, de mivel sok itt a fiatal, így õk igen csak fentartásokkal olvassák, mert nem dokumentumesszé, max sörös-boros-beszélgetõs éjszaka témavilága, bár ki tudja, hátha pont emiatt lesz innen valaki híres sarkkutató :-)

ufónácisizgibizgi

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

pointer4
Ezért lesz jó az a skill, hogy szól a legénység, ha spottoltak 😄
Hi.Ez a 20mrõl stb nem lát azért van,mert nagy arányban azt emberek nem nézik a mini mapot.
Csak azt látják,amit a"nagyképen".Ezért is ördögi a francia,mire észrevesz már 3-5lõszert beleküldtél.Sajnos bosszantó,h idõnként ilyenen megy el a party,azt se tudja,honnan lõnek rá.

igen tudom, azért is írtam hogy van rálátás, csak néha a füst miatt rohadt zavaró. szal akkor bug.

amúgy megvan mic, felvettelek , szal ha még mindig áll heroikus felajánlásod éjszaka tolhatunk egyet.

igen, szerencsére találatkor felvillan, egy idõ után rááll a szeme az embernek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

"még az ajándék prémmel sem"

Miért tudnál attól gyõzni mert vmi prém? 😊

Te is a "prémesek mindíg gyõznek" kultusz híve vagy?

Nem néha nem jelenik meg - szinte SOHASEM jelenik meg.

Ettõl függetlenül ha a célkeresztedben nincs benne a roncs, simán lõhetõ a célpont. Én gyakran használom a csapattársak hulláit fedezéknek (igy legalább elmondhatom, hasznos társaim vannak) és jó ideje feltûnt ez a malõr.

De még1x: ha nincs is kontúr ilyenkor, minden további nélkül is ellõheted.

Megint szép napra ébredtünk. Német tankkal, kb 1,5 órája nem sikerül gyõõznöm,még az ajándék prémmel sem. Hihetetlen.
Rég toltam PZ4-et vagy KV-t, de emlékeim szerint azok is hoznak bõven így.

És a KVnál legalább az XPt is fel tudod használni.... (lesz belõle csucsi kis S51 😊 )

Nem voltam eddig biztos benne, de most már direkt le is teszteltem. Ha roncs v másik játékos(?) mögül kukucskálok, néha nem jelenik meg a kontúrja az ellenséges tanknak annak ellenére hogy tiszta a rálátásom. Ismerõs ez a probléma másnál is v. nálam van a hiba?

Hehe, ez a toronyforgatás scoutolásnál is remek indikátor arra, hogy tudd, fingja nincs a csávónak arról hogy spottolják 😊

Meglövöd, azt csak forog jobbra/balra, mintha az bármit is segítene. Ha legalább mereven bámulnaa lövés irányába, tán azt hinném éppen céloz. Általában így szoktam megtudni látnak e már - ha hirtelen pont rám kezd el nézni az áldozat, tudom, itt az idõ beizztitani a motorokat 😊

De bírom mikor mindkét oldalon csak 1-2 ember marad és aki megmarad az ott áll a táborunknál és forgatja a tornyot jobbra balra, nézi a semmit, és mikor felbukkan mellette 20 méterrel az ellen õ még akkor is néz általában pont az ellenkezõ irányba nagy figyelemmel. Már bele is lõnek mire magához tér de látszik hogy akkor sem tudja milyen rendezvényen van.
És a következõt már neméli túl....
amúgy csak azokkal van gond. akik nem aznap jönnek a kódért. persze ok tudom , nem vagyok mindig a gépnél. paypalosokat és otpseket szeretem õk 5 perc alatt megvannak.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

amúgy én a következõre tippelek. emlékeztek pár hónapja rengeteg bankkártya adatot lenyúltak. wowban pl olcsón goldért hirdetnek mindenféle dolgot amit a blizzard storéból lehet megvenni pénzért. kifizetik bankkártyával meg is kapod, csakhogy mivel a kártya lopott a tulajnak egy idõ után feltûnik, hogy bizony õ nem vásárolt olyat. szól a bankjának , azok visszavonják a fizetést aminek hatására blizzard morcos lesz és elveszi a mountot / petet akármit. az illetõ meg futhat a goldja után mert azt nem kapja vissza. (természetesen a csóka már rég eladta egy kínai oldalon az aranyat szóval már sok sok accounton túl van) wowban nincs ban csak elveszik a cuccot. szerintem hasonlóról lehet itt is szó.

"húgy kis traktor" <#hehe> majdnem kiköptem a reggelimet <#nevetes1>

kerla
Én is vettem skillnél pár kódot és frankón mûködött, megbízható a srác (csak mutatkozzatok be minden levél elején újból, mert felejtõs :-))))))))

darki81
de ugye mi 1500HUF-ban egyeztünk meg, szóval 1600-éret nem kell 😄 (többit privátban)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

kerla
Mondjuk azt nemigazán értem, hogy ha mûködik a kód, amit ott veszel, akkor miért nem lehet? Ha a cég engedi, érvényes a kód, akkor miért is tilos? Egyszerûen tiltsák le a kódokat, miért a felhasználót büntetik. Ráadásul egyszerû pista, aki nem tud angolul, látja, megörül, megveszi, mûködik, majd a hónapok óta fejlesztett accountját kibannolják? Hogyanis?

sajnos azóta volt áremelés 1600ra. amúgy itt van pár boldog vevõ kommentje :
http://hardverapro.hu/apro/elado_regi_bontatlan_pc_guru_ujsag/hsz_1-50.html

darki81
nem kex hanem key 😄
a húgy kis traktor meg az az tier 3-as sztyuárt 😄

kerla
Nem, de ne is vegyél, mert eltiltanak mint a sicc :-)

volt aki azt mondta, hogy igen. viszont mivel már a wargaming fórumán is van lista amin ez az oldal rajta van így én inkább kihagyom. hivatalosan nem ajánlják mert lehet bannal honorálják. persze ki tudja.

darki81
vegyél Skill-tõl aranyat, azt legalább megkapod! én majd most fogok venni 10 keyt, remélhetõleg ha meglesz rá a zseton 😊
1500 forint az elsõ 1250 arany meg egy húgy kis traktor, és ha nem adod el akkor a következõ kex beírásánál 2100 aranyat kapsz 1500 ft-ért 😊

Vett már ittitt valaki aranyat?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Aki valentine tankot akar venni,vagy agyal rajta.
1.Vereség
Csata: Karelia 2012. február 15. 8:51:37
Jármû: Valentine
Szerzett tapasztalat: 483
Szerzett kredit: 16 641

2.Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. február 15. 8:59:53
Szerzett tapasztalat: 949
Szerzett kredit: 22 653

3.Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. február 15. 9:06:54
Szerzett tapasztalat: 282
Szerzett kredit: 10 338

4.Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. február 15. 9:15:53
Szerzett tapasztalat: 526
Szerzett kredit: 19 266

Tegnap este,éjjel volt,hogy 30ezret is hozott.Prémiummal.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

darki81
ha már nem bírod cérnával, tedd le asztalra és nézd végig, illetve hallgasd meg, garantált a nyugalom! <#wink>

nyugalom a hosszú élet ritka

Nem tudjátok, hogy a tank roncs lánctalpai között át lehet-e lõni?

Mert az egyik dombos pályán pont volt rálátásom egy tigrisre egy kilõtt KV3-as roncs lánctalpai között, de csak egyszer tudtam rálõni és nem sebeztem meg. Szóval, vagy nem lehet átlõni, vagy csak mellé lõttem.

Viszont kiváló lõpozíció egy hull downos T29-esnek!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

maniac78
Vagy Skill? Jelenleg nem mûxik a hotmail, szal nem tudom mit írtál.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Nem igaz vazzeg hogy hogy némelyik tank annyival megy hátra mint én elõre a TD-vel.
olyan embert keresek , aki rövid idõre cserélne néha velem accountot. részletekért pm. amúgy valaki platoon ? t7el mennék.

Még mindig nem a II. világháborúról szól a játék. 30-as és 50-es évek közötti tanktermések. Kb.
Nah,eddig csak a type-okat utáltam,de most ezeket a francia szutykok is.
Méghogy revolvertár a második világháborúban.Olyan elkeserítõ,hogy az oroszok,akik fél történelmüket háborúval töltötték,pénzért még az anyjukat is...meghamisítanák.Eh..
Nemrég megvettem a Tigris II-t... Ez a tank egyszerûen a mennyország (a mezei Tigrishez képest mindenképp).
A fölsõ az egy arty... pföjj pföjj pföjj.... ráadásul dupla is 😊

De a másik az pöpec. Gratz.

PLaci
A bálint napi termésem elég jóra sikeredett!

Egy kis válogatás:

Replay

Replay

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Kötõdve a tegnapi scout bemutatóhoz itt van ugyanez, csak itt már annyira lusta volt a team....

Amikor már az sem elég hogy mindent megmutatsz 😊

Nagyon szépen demonstrálja, hogy:
- aki leselkedõs scoutolás közben nem bír magával azt pofánlövik 😊
- viszont ha ezek után is tudsz a nyugton ülni, valamiért az emberek nem lõnek tovább 😊

Én élesben eddig csak AP-vel lõttem vele.

Átvisz az mindent, csak tudni kell, hova mikor kell lõni. Arra pedig nem szabad számítani, hogy a nehezebb célpontokat 150 méternél nagyobb távolságon eltalálja a gyenge pontoknál.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha lett volna jelentõsége, lehet máshogy döntök. De a szomrú igazság az volt, hogy a rövid 88-asommal majdnem teljesen mindegy volt, hogy mit bûvészkedek tier 9-ben 😊

Hááát, jár. 😊
Áh, egy killért nem jár még olyan 😊

Azt kellett volna 😊 csak aztán neadjisten pár körön belül véletlenül eltalálnék valakit, és csak azt venném észre, hogy kék vagyok, vagy megkaptam a bant, aminek nem örülnék túlzottan 😊

Simán seggbelõttem volna, aztán kitoltam volna a roncsát a bokromból fedezéknek. Holtában nagyobb haszna lett volna 😊

Hát, én nem tapasztalok nagy campfestet. Ahol én játszom ott akció van 😊

Legfeljebb sokat kell várnom a tankra amíg kijön a csatából 😄

És szép számmal top tankoktól vagy scout tankoktól. Az elõbb is Ensken beállt az A-20 a TD-k helyére, én meg mehettem a pusztába a JP-vel. Rászóltam, de válaszra se méltatott. Legszivesebben jól seggbelõttem volna...

Hihetetlen basszus, régen az artyra volt fogva az iszonyú sok campfest a csatákban, hetek óta nem láttam olyan csatát CW-n kívül ahol 3 artynál több volt egy oldalon, pláne ilyen 10-12 artys csatákat nem, csomó arty nélküli csata is van manapság és mégis baromi sok a céltalan gyáva campelés.

Egy szép körrel akartam befejezni, mivel majdnem 50% alá estem.
Úgy érzem sikerült.
Jó éjt mindenkinek!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A másik meg csak egy szokásos lámulás volt 😄 Srác T8 AMX-el volt, én Pershinggel Karelian, top tankok voltunk 1 másik tier8 heavyvel egyetemben, náluk csak egy kínai med volt. Mondom fasza, mienk a hill, el is indulok, erre látom, hogy megy a másik irányba és megáll középen a scoutokat lövöldözni mielõtt meggondolja magát és elindul mégis a hill felé a platoontársa után. Én természetesen egyedül nem mertem oda menni az elején, mert a type az megbasz 1on1-ben, szal megálltam még elõtte, ez a hülye meg másfél min késéssel elindult fel a hillre, naná hogy szanaszét lõtték vagy 8-an...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor