A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #164913 Előbb a második. A PzIV-gyel nem nagyon tapasztaltam. Ott éppen az tetszik, hogy szinte mindenhol talál és sebez. Kivétel a multifázisos spektrumpajzzsal rendelkező KV széria.
Végül legyen igazad. Volt olyan, hogy a tüzérség mentette meg a seggem, de ez elég kevés alkalommal van így. Úgy tudtam, hogy a magas sebzéssel arra hivatottak, hogy pl. az én T7-es tankommal szemben lövöldöző T9-es tankot kidurrantsák. Ez 10 alkalomból egyszer ha így van. Az artysták többsége előbb lövi a TD-t, álló low tier medet, mint a ténylegesen számító ellenfelet. Mióta a T20-asom meg van kb. 5 alkalommal csatáztam normál két bázisos felállásban sand riveren. Valamiért mindig az épületekhez közelebbi oldalon kezdtünk. Én két tank kíséretében mindig elmentem a sziklákhoz. Ebből egyetlen egyszer sem támogatott a tüzérség. Egy alkalommal a Hummel GWPanther páros összehozott 3 killt, majd a GWP-s csávó közölte, hogy lol tanks don't have kills. Én visszaírtam, hogy yes and both of you shot the same side. Ezután csendben maradt.
Végül még egy gondolat a sérelmedre. A múltkori kérdésedre két teljesen normális választ kaptál mire a harmadik, amire berágtál, megjött. Nem értem miért nem hagytad figyelmen kívül és használtad a két értelmeset?