World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
az a baj hogy IS7-nél elég kicsi az a has rész, T34-el is sokszor elhibáztam. Szóval inkább kerülöm a szemtõl szembe konfrontációt, ez amúgysem alkalmas rushra 😄 köszi az infókat.
Sippie
hoppá, nem rammer, hanem spall linerre gondoltam.
Inkább ezt lesd meg.
IS-7-ünk kör elején beírja a faszataktikot, amit természetesen mindenki telibe szar, aztán bevágja a durcit és beáll kezdõre egy bokorba (ami késõbb jó döntésnek bizonyult még így is), de amit utána mü'vel... -_- Mégis mitõl félt?
10:15-nél amúgy ellövik a gunom hátulról(...), nagy idegességembe meg még betoltam egy full downt.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Szeszélyes az az ágyú, sok a fura lepattanó. Nálam asszem 24 AP van betárazva, a maradék meg HE, de szerintem életemben nem használtam még...

A felsorolt tankokat sem fogja akárhol vinni, én mindig alapból a weak spotokat lövöm, az e szériánál és az is7-nél a hasat. Mausnál inkább a tornyot lövöm, ha a test be van forgatva, fõleg ha nagy köztünk a távolság. Ha a torony felém néz - mert nincs annyi esze h azt is beforgassa- akkor legtöbbször gond nélkül viszi. Oldalról egyik sem gond, de az e100-nál inkább a tornyot lõdd, mert az oldala simán benyeli a 155-ös skulót.

Kis adalék: ma 3x pattantam úgyan arról a vk45a-ról. Ráádásul abbeyn fent állt a kolostornál a dombon, így még a frontjának a döntöttsége is kisebb volt, mint vizszintes helyzetben. 2x a frontjáról, aztán meg a tornyának az oldaláról! Azt hittem beszarok... Áldom majd a napot, mikor végre lecserélik a clone szériát.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Épp az elõbb volt egy meccsem, én a kis Puffancsban, 5%-os köcsög Bálintka lõtt szembõl, de pattogott rólam. én meg nemes egyszerûséggel legázolta,. 😉

hátulról lehet nagyon jól terrorizálni õket :-)

Meg puffancsokat szivatni, ráállsz azt heló, csak pislog, hogy mi van :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sippie
nyabammeg, az nincs raktáron 😄 3.-nak? 😄 Rammer?
Rájöttem valamire az Efficiencíy értékkel kapcsolatban. Nagyon erõsen nyom a latba a zászlóhúzás és a bázisvédés, mintha a kiosztott átlagos sebzés és a kilõtt hk-k mintha másodlagosak lennének a számításnál.

Kb, csak ez mindig top tier. Viszont AMX40-nel még nem találkoztam vele, arra még kíváncsi leszek 😊

Töltésgyorsító tekintve hogy vagy 15 másodperc, mire újratölt. :-D

Mit követett el? Replay-t! :-D

Sippie
T30-ra venti mellé mit érdemes még felrakni?
Solten
Akkor legalabb olyan jo moka top tierkent vele jatszani mint az AMX40-el. Az arty sebzett max. meg egy-ket azonos tieru TD.

Saor Alba

A noobot meg a retardot csak megérti 😉

okítanám, ha tudna angolul 😛

Az arty-ra sajnos nem tudok mit mondani, az mindenhol van, viszont ezekkel a kicsikkel legalább még általában kezdõk játszanak. T-28 nekem nem szokott gondot okozni, TD-ket szerintem nagyobb valószínûséggel sebzi, mint azok Bálintkát. Ami nem megy szembõl, azt meg kell kerülni. És itt legalább nem kell 4 szinttel nagyobbak ellen menni 😊

na, nyitottam neki topikot az IN-Game Bug Reporting halmazba, kiváncsi vagyok reagálnek-e rá.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Semmi gond nincs a tankkal, ennyit simán megér 😊 A 3 vereségembõl vele meg minimum 2 az én hibám... 10-20 csata után szerintem már pengén lehet majd vele tolni.

bardocz
T-28-ak, TD-k, meg artyk folyton szétkaptak. T18-at szembõl nem tudtam sebezni.
Okítod a csávót csata után? :-)

Solten
AMX 12t, ma jol vizsgaztam ismet anti- T50-2 -kent, idaig meg nem talalkoztam olyannal hogy az ellenfelnel 3 lett volna beloluk... <#alien> Ket artystank rimankodott kezdesnel hogy lojjuk ki oket, lojuk ki oket, egyet elkaptam, a masodikat 10%-ra lottem le, a type-os csoka lenyulta a killt.
Artystaink megszivtak mert menekulore fogtak a dolgot az ellenseges heavy-k iranyaba... <#vigyor>

Saor Alba

Mi vele a gond? Mindig top tier, a többség nem tudja sebezni, õ meg a többséget igen. Ellensége az arty, de az meg minen jóérzésû tankosnak és tanknak az 😊

fck yeah

Solten
Na jol van b**** +, veszek egyet... 😊 A kis kaliberu loveg elremisztett elsore. De a tuzgyorsasaga kul legalabb ezek szerint.

Saor Alba

Sippie
E8-al keringtem körülötte mint a mérgezett egér, kb 2 lövésem sebezte a testen, a többi 0 sebzés critical meg anyjakínja ami lehet.
Megvan a Tiger II. 😊 Ennek örömére az elsõ csatámban kilõtt a tüzérség. 😊 A 10,5-ös KwK 45/L52 jó lesz rá? Ha jól számolom, az alapfelfüggesztés elbírja.

Sippie
na majd megnézem a replay-t, de olyan sokan már nem éltek az ellenfélbõl.

ellenben T30 TULAJOK!
az ágyútól mire számíthatok? Az E100, Maus, IS7-eseket, E75-öket szembõl átlövi, vagy gyengepontot lehet vele ugyanúgy lõni csak? Alapból 6 Ap mellé huszonsok HE-t akar betölteni a játék helyettem, ezt HE-vel kell használni? 😄
bardocz
Nekem nagyon nem megy vele a játék.
T29 már nem sebzõdik a fülén :/

A fülét lödd az gyenge pontja neki igaz nehéz el találni
4. ráadásul 15/15, fasza bug :-(

nincsen valakinek achivment problémája?

3 csata zsinorban 90% feletti találati arány, senki nem kapja meg, senkinek nem megyek neki (nem, véletlen sem találom el egy csapattársamat sem), ilyen még nem volt

mielõtt valaki lelkesen bemásolni: igen, tudom mikor jár/nem jár

természetesen nem kizárt, hogy bejött a lottó 4-esnyi esély (egymás után megegyezõ xp és találati arány)

Ezt a T29-es fülesmackót elég kilõni. Belepumpáltam egy vagyont és mégsem jött össze. Jó fedezéke volt.
valaki más is el talált ugyanabban a pillanatban
Miért lennének a német hk-k szarok? Ez nem igaz. Tier 4-ben leginkább felderíteni fogsz, bár a PzIII azért alkalmas másra is. A PzIII/IV és a PzIV sem rossz.

Sippie
Egy IS hogy a rákba lõ 581-et a KV-mba?
Eddig 3 csata. A tank nagyon jó, viszont én meg hülye voltam, mert a végén kilövettem magamat az arty-val 😞

Vereség
Csata: Siegfried Line 2012. február 14. 21:09:05
Jármû: Valentine
Szerzett tapasztalat: 733
Szerzett kredit: 22 485
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész

34 lövésbõl 33 találat, 18 bekapott lövés után a fele hp-m még megvolt, és 90%-on álltam a foglalással, tehát ha nem vagyok hülye, megvan a megszálló is és az acélfal is... de végül telibelõtt egy Bison.

Nagyon frankó kis cucc lesz ez, ha belejövök 😊

De megvan.
Mára békén hagyom a fórumot, de ezek a pillanatok voltak a legjobbak ebben a játékban eddig. Ja és tévedtem a killekrõl, és sebzésekrõl.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ja, hogy a prémiumok nem számítanak bele? Ezt nem tudtam.

..persze h van.. a premium tankok nem szamitanak bele, igy azert konyebb..
WÁÁÁ! 1x akarok elmenteni prt sc-elmenteni 1 képet és elcseszem!
2 kill: Löve, T-29 (elõbbit 70%ról utóbbit 90%ról)
3 sebzés: VK 2081, JgdPanther, ill Ferdi

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. február 14. 21:06:58
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 828
Szerzett kredit: 41 286

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Részletek Joachim Scholl, Tigris tankparancsnok harctéri naplójából.

1943. július 19.
"Ez a csata nem alakul kedvezõen. Most hallottuk, hogy az orosz erõk lényegesen nagyobbak, mint azt korábban feltételeztük. Hallottam, hogy a Tigrissel harcoló alakulatok messze elõl haladnak, és nagyon eredményesek, rengeteg ellenséges harckocsit lõnek ki. A helyzet kezd rémisztõvé válni. Jelenlegi pozíciónk már a kommunista haderõ vonalai mögött van. Tüzérségi és légi támogatást kellett kérnünk, mert rettenetesen rosszul állunk HE lõszer terén, szinte az összes elfogyott. Elkaptuk õket egy lövészárokban, kereszttûz alá vontuk õket. Az MG-t és a HE lõszert három ízben kellett újratárazni. Sohasem láttam még ennyi vért. Rosszul voltam, Bert pedig csak nevetett rajtam, egészen addig, még õ is meglátta rosszullétem okát. Sohasem felejtem el ezt a napot."

1943. július 20.
"Ma találatot kaptunk, egy AT löveg eltalálta az oldalpáncélt. Mind azt hittük, hogy felrobbant a lánctalp és vége a dalnak, de Robert azt mondta, hogy a Tigris még mindig jól vezethetõ. Uscha két körbõl kilõtte a lövegeket. Még mindig Prochorowkán kívül vagyunk. A kommunisták erõs védelmet telepítettek a város köré. Nem hiszem, hogy be tudnánk venni. Rengeteg rohamlöveget megsemmisítettünk. Uscha azt mondta, hogy ezt nem számolja bele a fogadásba, ami zavar engem, mert csak tíz találattal vagyok lemaradva tõle."
a német tankok tényleg ilyen kakik?
melyiket érdemes kifejleszteni 4-5 szinten?
van egy könnyû tank amibõl nem lehet továbbfejlõdni! az milyen? VK 2801 es tank! 600 HPja van és 72 km/hval megy!

a németeknél miért nincs 5ös szinten nehéz tank?
Hát srácok!
Van régi harctéri mondás: Biztosan vereségre van ítélve az, aki új technikák ellen a régi stratégiákat veti be.
Ez mennyire igaz. szánom, hogy nem álltam át rögtön a francia oldalra, ahogy behozták. Jó lehet, hogy ezek annyira nem nagy dolgok, de sokkal jobb, és élvezetesebb, mint az IS-emmel játszani.:

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 14. 19:59:45
Szerzett tapasztalat: 574
Szerzett kredit: 10 794

Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. február 14. 20:10:22
Szerzett tapasztalat: 1 171
Szerzett kredit: 32 482
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Mesterlövész

Gyõzelem! Csata: El Halluf 2012. február 14. 20:19:01
Szerzett tapasztalat: 636
Szerzett kredit: 20 131
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész

Vereség Csata: Ensk 2012. február 14. 20:36:39
Szerzett tapasztalat: 517
Szerzett kredit: 20 775
Csatában elért Achievement: Elit lövész

Gyõzelem! Csata: Abbey 2012. február 14. 20:41:51
Szerzett tapasztalat: 1 045
Szerzett kredit: 21 777
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész

Gyõzelem! Csata: Westfield 2012. február 14. 20:48:48
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 465
Szerzett kredit: 15 615

Nézegetem a kitüntetéseket, látom, hogy van a Master Tanker. Az valakinek egyáltalán megvan? Merthogy olyan ritkaságokat is ki kell lõni, mint a PzII. Ausf. J, meg a BT-SV.

PzIV Hydro-ról infó? VK3601 mikor lesz nehéz?

kilövök 4-et a sivatagban úgy hogy alig érnek hozzám, húzódnék vissza nem megy, hátranézek hát egy baromarcú hetzeres fasz ott tollászkodik mögöttem. Kilõttek mint a szart holott biztos kiszedtem volna a maradékból kettõt is. Idióta agyhalott.
Ki fogom próbálni 😊

egy kis segítség, hogy hülyére alázd a többi valentine-t:

ha szembe áll veled akkor a hasa alatt van egy sötét zöld csík, ott mind be megy, a hátán ahol a motor hûtõ van (oldalról, hátulról, felülrõl) ott is bemegy kb minden második. 10-20 lövésbõl kikapod :-)

Most meg berakott 10-es tierekkel. Grat MM.
Sippie
kurva jó ma is a játék... 10 lövésbõl 7 0 sebzéses a tankok oldalába seggébe stb... emellett lagos fos, a lag jelzõ csak 1 zöld pöttyöt mutat, hogyhogy nem most aktiváltam a prémium pass-t is, sokra megyek vele. Ha már 0 sebzés, legalább leesne az a kurva lánctalp de nem bazdmeg, csak az enyémet lövik el egy lövésbõl miközben 40-el száguldok. Hihetõ