World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az IS, és a Tiger2 nem örült nekem.
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. február 14. 20:10:22
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 171
Szerzett kredit: 32 482
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Mesterlövész
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
mondjuk mostanában ha azt látom, hogy a bátor med társaim sirdogálnak A0-ban és az ellennek van két használható fr medje, akkor már én sem a középsõ területet célzom meg, hanem eggyel visszább, vagy ha fel is jutok középre akkor már fordítom is a tank orrát menekülõ pozicióba :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Sõt kaptam egy Invader-t is. TD-vel.
Igyatok ha játszani akartok! 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lássuk
Hali az IS-3-ra felmegy a nagy torony vagy a felfüggesztést kell rátenni elõbb.Elõre is köszi a választ .<#wave>#wave>
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Mostanában meg még egy francia heavy is odaér az ellenféltõl, ami nem kellemes dolog.
a medek dolga, hogy a játék elején elfoglaják a térkép kulcspontjait és addig kitartsanak amíg megjönnek a hvyk. Tehát bizony sokszor elõször kell odaérni, hidd el, kevés idegesítõbb dolog van annál, mint amikor azt látod, hogy a medek campelnek vagy együtt mozognak a hvykkel.
Konkrétumot nemtok mondani. 😊
Ugye a 4-6-8-ast a századozás miatt említem, a top tier meg egyértelmû miért.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Vagy nem való nekem a nehéz tank, vagy ez egy fos.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7