A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem reggel - munka előtt - csak 2 menetre volt időm. Az új is3-al és a 2 napja vett Tiger 2-vel toltam 2 gyors kört. Az is3-al aprítottam a népet szokás szerint és szerencsére győztünk is, kb 3500 xp-t gyűjtöttem. A királytigrisemmel viszont nem vagyok elégedett. Szerencsére itt is nyertünk, de én ehhez a győzelemhez semmit sem tettem hozzá, csak kullogtam a csapat után. Ez volt a KT-vel a 12. menetem és eddig 0 - azaz NULLA - kill-em van. Még egyetlen tankot sem sikerült vele kilőnöm.
Jól jön ez az ötszörös xp, hiszem mindkét tankon van mit fejleszteni. Az is3-ra már csak a nagy ágyú hiányzik, de a KT-re még kell a torony, lánctalp és nem ártana rá a nagyobb 105 milis ágyú sem, bár az is3-al ellentétben, itt az alap 88-as is remek fegyver.