World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Victory!
Battle: Abbey 2012. február 14. 16:19:34
Vehicle: Valentine
Experience received: 1 794
Credits received: 37 278
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az közvetlenül a topikon belül keres rá a dolgokra. Oda írd be, és voálá!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Csekély az életben maradási %-om. Nem tudok játszani, csak szeretek.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A SU-n 66% IS 68% KV-3 69% a találati arányom. Szóval nálam nem lényegesen pontatlanabb mint a 122-esek.
A sebzésem is közel van Eagle-hez, nyilván a HE nerf óta azért már nem annyira ütõs és én már így használtam meg neki 67% a találati aránya tehát nála sem vagyok lényegében pontatlanabb.
A 175-ös pen meg egy lomha tanknál már semmire nem elég azon a szinten meg én már megutáltam azokat az ágyúkat az IS/IS-3-on
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Úgy tervezem amúgy, ha tehetem, minden nap délután, illetve este leírok két-két részletet.
Szóval, megér-e 1 eurót? Na ná hogy :-)
Most még csak 82% a legénység, szóval még elég bénácska, de majd nagyon gyilkos jószág lesz ez, 100% fölött. Pláne, ha belekerül a poróltó helyére az engine boost.
Sokkal sérülékenyebb mint a Puffancs, míg az egy agyatlan gyilkológép, ez addig egy okos gyilkos, persze ez sem kempre való, menni kell vele, viszont megállok a a mezõ közepén taktika ezzel már nem játszik. Forgatni úgy kell mint egy egeret (40 fokba). A 61 lõszert hamar feléli (2 perc), szóval ésszel kell lövöldözni. Ugyanaz az ágyú van benne mint a T-127-ben, viszont pontosabb, precízebb. Egy picít gyengébb mint a B2 ágyúja, viszont továbbra is elég minden ellen szembõl (kivéve hetzi), lõtterm már vele M3-at, B1-et, stb. A legjobb hír viszont: Csak T4 csata! Pénzt nem hoz olyan jól (20-30K prémiummal), arra viszont tökéletes, hogy az ember megtanúljon okosan játszani.
jelenlegi kit: venti, spall liner, toolbox

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. február 14. 10:40:02
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 2 037
Szerzett kredit: 69 684
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
yõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. február 14. 10:48:37
Szerzett tapasztalat: 1 633
Szerzett kredit: 56 083
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
yõzelem!
Csata: Redshire 2012. február 14. 10:57:10
Szerzett tapasztalat: 1 825
Szerzett kredit: 59 052
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. február 14. 11:09:43
Szerzett tapasztalat: 1 123
Szerzett kredit: 35 730
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. február 14. 11:34:37
Szerzett tapasztalat: 1 315
Szerzett kredit: 42 000
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 14. 14:39:44
Szerzett tapasztalat: 1 027
Szerzett kredit: 30 960
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 14. 14:46:28
Szerzett tapasztalat: 1 759
Szerzett kredit: 55 716
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védõ
nem voltak fergeteges xp mennyiségek de a széria tetszett ezért gondoltam megosztom😄 11:34 után van egy filmszünet

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
1943. július 15.
"Micsoda nap! Úgy vélem, ma elkaptunk öt harckocsit, bár nem vagyok benne biztos, mert a levegõ tele volt porral és harckocsik voltak mindenütt. Nagyon nehéz volt azonosítani a célpontokat. Majdnem kiadtam a parancsot, és tûzet nyitottunk egy Stugra, mert orosz egységnek néztem. Biztosan tudom, hogy megsemmisítettünk egy SU rohamlöveget, alig 50 méterre volt, pontosan velünk szembe. A rohamlöveg darabokra szakadt, a darabjai pedig visszapattantak a Tigris orráról! Tiszta õrület, mondtam a kiképzés során, mikor figyelmeztettek minket a megfelelõ távolság tartására. Nem gondoltam volna, hogy tényleg errõl a távolságról beszélnek. Azt hiszem, megsemmisítettünk néhány AT löveget is, mivel Gert is, Karl is, illetve magam is tüzet nyitottam, és HE lövedékkel lõttük az állásaikat."
1943. július 16.
"Újabb nap a pokolban. A kommunistákkal harcolni: maga a pokol. Megsemmisítettünk egy ellenséges gyalogsági oszlopot, amely a mi gránátosainkat próbálta meg bekeríteni. Mi a harckocsiban voltunk, de még így is hallottuk a csapataink örömkiáltásait, ahogy a lövedékek becsapódtak az oroszok közé, és örömük nekünk is jól esett. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy a szanaszét repülõ véres testrészek látványát egyáltalán nem élveztem. Bertie, a tüzér, két hevedert lõtt üresre, szinte söprögette magáról a hüvelyeket. Ismét éjszaka van, megpróbálok aludni. Nem hiszem, hogy menni fog. Valószínûleg az elmúlt három nap során egyáltalán nem aludtam."
Októberbe neki álltam kifejleszteni meg számolgatni hogy mikorra lesz meg. Decemberre kész lett de a büdös franciák kiszorították a sorból és hátrébb került. Akkor nekiálltam a T30-at kifejleszteni most már az is kész már csak a pénzre hajtok. Közbe kifejlesztettem a KV-t meg a KV-3-at is meg fullra is mentek a nagy pénzhajhászás közben. Hétfõn megvettem az IS-t már holnapra kész lehetne akár az IS-3 fejlesztése de nem sietem el mert még nincs kifejlesztve a jobbik motor meg a 122-es. Úgy hogy utolsó pillanatig fejlesztgetem és szépítgetem az IS-em és ha jön a 0.7.2-es akkor eladom bárhol is tartok vele és megveszem a T30-at. Ha véletlenül elõbb összejönne a pénz T30-ra mint a update ( és még nem leszek túl öreg )akkor megéri rajta xp-t gyûjteni? - azaz átkerül a T30 td-re az itt összegyûjtött xp?
Lehet hogy még egy hónap is van Update-ig úgy hogy húzzál bele. Nekem 40-70k jött egy héten össze. Ha te többet (vagy jobban) játszol több is jöhet ha van aranyad free xp-t váltani és van free xp-d és credited sok az idõrõl nem is beszélve akkor nekivághatsz.
(ha feltételezük hogy: 800xp/meccs, 10 perc/meccs akkor a 400k xp olyan 83 óra játékkal összejöhet (nekem olyan 500/meccs de az is csak a duplázókkal)
rászánsz egy napot, 08-tól reggel 4-5-ig 😄
benyomsz 1 nap prémet, és 80-100 xp garantáltan meg lesz 😊
Csak 2 meccs között nem szabad sokáig fórumozni, és akkor jól fogsz haladni 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Csata: Malinovka 2012. február 14. 14:19:07
Jármû: VK4502 (P) Ausf. B
Szerzett tapasztalat: 1 044
Szerzett kredit: 42 709
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd
nem igazán spóroltam az ammóval, így minusz 3000 credit a végeredmény prém nélkül 😊
akik szeretnek mozizni, azoknak:
ez
elõzõ kör
nem rossz ez a tank, és a 10-es gunnal elég ütõs lesz, de már igazából a maus-al kocsikáznék, az igazi vadállat lesz majd 😛😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csak akkor fogod jól érezni magad, ha egy autó, ház, domb, vagy két pálya van közted és az ellenség között. Mindenféle amerikai neveket fogsz berakni a káromkodásaid közé és átkozod õket, akik az ágyúkat tervezték ezekre a gépekre. Majd késõbb Ivánékat fogod szidni, hogy Ctrl+C/Crtl+V gombokat megtanulták használni és sajnos csak azt.
A végén megnézed a statisztikádad és rájössz, hogy nem is volt ez rossz, sõt.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Szerintem az jobban fedné a valóságot, hogy "béna voltam a 152-es löveggel azért használom a 122-est".
A 122-es egyszerûen nevetséges már a SU-n nemhogy az ISU-n ahova T8-10-ig berakja.
Baromi drága a lõszer hozzá de legalább nagyjából semmit nem üt át tehát nem sebez, míg a 152-es oldalról, hátulról képes 8-900-at beleverni egy T8-9-es tankba és szembõl is pár tankot kivéve megvan a biztos 4-500hp.
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. február 14. 13:14:42
Szerzett tapasztalat: 1 130
Szerzett kredit: 35 592
Csatában elért Achievement: Acélfal, Páncélvadász, Mesterlövész
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Eddig úgy voltam vele, hogy neki sem állok, mert nem lenne rá idõm. De végülis a T32-höz csak 80k xp kéne. Prémmel simán megy a napi 20k, ha jól megy a játék, még több is. Aztán azt a 185k-t is össze lehet szedni a T34-ig. Ha meg nagyon nem menne, addigra lesz vagy 20k free xp-m és végsõ tartaléknak van még 200k váltható. Még mindig olcsóbban jövök ki, mintha aranyért vennék egy t8 prémtankot 😄