World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap a type-k miatt laggoltam. Ma minden bekapott lövés felgyújt. Minden napra van valami szivatás, vagy csak az a baj, hogy dohányzom meccs közben? Ja ez nem egy tankra, hanem PZ4,tigrincs, KV, Stug3.
a tegnapira nem válaszolt senki, szóval mégegyszer 😊 az AMX mennyire jó T10 ben a többihez képest? hamarosan meglesz az IS7, meg ugye IS 4 bõl is T10 lesz (elõbb utóbb) ezért gondolkozom a francián.. de lehet h változatosság kedvéért inkább light/medezzek?
30 körüli, de túl sokat ne várj, csak akkor jön be, ha top közelépen vagy.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

ilyen a Valentine jó köre szar legénységgel:

Victory!
Battle: Abbey 2012. február 14. 16:19:34
Vehicle: Valentine
Experience received: 1 794
Credits received: 37 278
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem ventilátor, tigris tank. <#integet2>

Az oldal alján találhatóba! 😊 (Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra)
Az közvetlenül a topikon belül keres rá a dolgokra. Oda írd be, és voálá!
360°

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Õszintén megmondom pár pillanat múlva engem is kilõttek egy ugyanolyan tankból 😛
A tigrincset hány fokba forgassam, hogy ne kapjak idegbajt?

Tuvok
Kösz

pointer4
Töltésgyorsító nagyon nem, a célzásgyorsító tier4-tõl 10ig, arty tank td, mindenre u.a.
Igen.

Tuvok
Hummel vagy Obj. 212 célzásgyorsítóját ha leveszem, az rámegy az ISU-ra ?

Elõfordul. Szerintem már mindenki látott meghalni. :-D
Csekély az életben maradási %-om. Nem tudok játszani, csak szeretek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

pointer4
Jól hangzik!
Simán.
A SU-n 66% IS 68% KV-3 69% a találati arányom. Szóval nálam nem lényegesen pontatlanabb mint a 122-esek.
A sebzésem is közel van Eagle-hez, nyilván a HE nerf óta azért már nem annyira ütõs és én már így használtam meg neki 67% a találati aránya tehát nála sem vagyok lényegében pontatlanabb.
A 175-ös pen meg egy lomha tanknál már semmire nem elég azon a szinten meg én már megutáltam azokat az ágyúkat az IS/IS-3-on

Fec papa
Milyen keresõbe? 😊 Mert forumkeresõ nem talál semmit, google se dobja ki az 1. oldalon. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Írd be keresõbe, hogy: Joachim Scholl és ott lesznek! 😊
Úgy tervezem amúgy, ha tehetem, minden nap délután, illetve este leírok két-két részletet.

Bálint tank:

Szóval, megér-e 1 eurót? Na ná hogy :-)

Most még csak 82% a legénység, szóval még elég bénácska, de majd nagyon gyilkos jószág lesz ez, 100% fölött. Pláne, ha belekerül a poróltó helyére az engine boost.

Sokkal sérülékenyebb mint a Puffancs, míg az egy agyatlan gyilkológép, ez addig egy okos gyilkos, persze ez sem kempre való, menni kell vele, viszont megállok a a mezõ közepén taktika ezzel már nem játszik. Forgatni úgy kell mint egy egeret (40 fokba). A 61 lõszert hamar feléli (2 perc), szóval ésszel kell lövöldözni. Ugyanaz az ágyú van benne mint a T-127-ben, viszont pontosabb, precízebb. Egy picít gyengébb mint a B2 ágyúja, viszont továbbra is elég minden ellen szembõl (kivéve hetzi), lõtterm már vele M3-at, B1-et, stb. A legjobb hír viszont: Csak T4 csata! Pénzt nem hoz olyan jól (20-30K prémiummal), arra viszont tökéletes, hogy az ember megtanúljon okosan játszani.

jelenlegi kit: venti, spall liner, toolbox

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

csoszi, a szemem láttára lõttek ki a kis AMX tankodból 😛
Bugi Misi
jó válasz😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ti gyõztetek, mivel ügyesek voltak az artyk és 1-1 lövésbõl kiszedték a 3 fransziát. .-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

pointer4
Ti!

Bár az FTC srácok jól kenik.
Fec papa
ÉS elõzõ részek hol találhatóak? 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. február 14. 10:40:02
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 2 037
Szerzett kredit: 69 684
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
yõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. február 14. 10:48:37
Szerzett tapasztalat: 1 633
Szerzett kredit: 56 083
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

yõzelem!
Csata: Redshire 2012. február 14. 10:57:10
Szerzett tapasztalat: 1 825
Szerzett kredit: 59 052
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. február 14. 11:09:43
Szerzett tapasztalat: 1 123
Szerzett kredit: 35 730
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. február 14. 11:34:37
Szerzett tapasztalat: 1 315
Szerzett kredit: 42 000
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 14. 14:39:44
Szerzett tapasztalat: 1 027
Szerzett kredit: 30 960
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 14. 14:46:28
Szerzett tapasztalat: 1 759
Szerzett kredit: 55 716
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védõ
nem voltak fergeteges xp mennyiségek de a széria tetszett ezért gondoltam megosztom😄 11:34 után van egy filmszünet
Bugi Misi
Tippeket kérek ki gyõzött?

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

pointer4
Azért azt nem várhatjuk el, - egy gondolom nem túl idõs fiatal ember - , aki kiemelkedett az írási képességével, az akkori átlag közül. Költõi naplót fog készíteni, egy ilyen lelki stresszes életvitelben.
Nekem is,pláne,h veszi a fáradtságot és ide is ír a kolléga😊

Egy, a fronton írt naplónak milyennek kéne lennie? A magyarra fordítás meg olyan amilyen. Nekem személy szerint azért tetszik...
Ha lett volna nekik piros körvonaluk, illetve a tankok fölött lebegtek volna háromszög, és a rombusz jelek sokkal könnyebb lett volna nekik is. :-D

ollie
Hát ez nagyon gagyi. Mind a szóhasználat, megfogalmazás, mind a tények tekintetében.

Úgy egy hete linkelgettetek itt videókat vízbe fúló, mindenen átgázoló tankokról. Az benne lesz valamikor a játékban? Vagy csak egy elvetett tervezetet mutogattak?
pointer4
Itt megy.
Nektek jó a szerver? Nekem baszik csatlakozni. 😞
Újabb részletek Hauptstrumführer Joachim Scholl, Tigris parancsnok naplójából!

1943. július 15.
"Micsoda nap! Úgy vélem, ma elkaptunk öt harckocsit, bár nem vagyok benne biztos, mert a levegõ tele volt porral és harckocsik voltak mindenütt. Nagyon nehéz volt azonosítani a célpontokat. Majdnem kiadtam a parancsot, és tûzet nyitottunk egy Stugra, mert orosz egységnek néztem. Biztosan tudom, hogy megsemmisítettünk egy SU rohamlöveget, alig 50 méterre volt, pontosan velünk szembe. A rohamlöveg darabokra szakadt, a darabjai pedig visszapattantak a Tigris orráról! Tiszta õrület, mondtam a kiképzés során, mikor figyelmeztettek minket a megfelelõ távolság tartására. Nem gondoltam volna, hogy tényleg errõl a távolságról beszélnek. Azt hiszem, megsemmisítettünk néhány AT löveget is, mivel Gert is, Karl is, illetve magam is tüzet nyitottam, és HE lövedékkel lõttük az állásaikat."

1943. július 16.
"Újabb nap a pokolban. A kommunistákkal harcolni: maga a pokol. Megsemmisítettünk egy ellenséges gyalogsági oszlopot, amely a mi gránátosainkat próbálta meg bekeríteni. Mi a harckocsiban voltunk, de még így is hallottuk a csapataink örömkiáltásait, ahogy a lövedékek becsapódtak az oroszok közé, és örömük nekünk is jól esett. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy a szanaszét repülõ véres testrészek látványát egyáltalán nem élveztem. Bertie, a tüzér, két hevedert lõtt üresre, szinte söprögette magáról a hüvelyeket. Ismét éjszaka van, megpróbálok aludni. Nem hiszem, hogy menni fog. Valószínûleg az elmúlt három nap során egyáltalán nem aludtam."
Mikor jön a T34 prém és akkor milyen idõ lesz?<#nemtudom>

Októberbe neki álltam kifejleszteni meg számolgatni hogy mikorra lesz meg. Decemberre kész lett de a büdös franciák kiszorították a sorból és hátrébb került. Akkor nekiálltam a T30-at kifejleszteni most már az is kész már csak a pénzre hajtok. Közbe kifejlesztettem a KV-t meg a KV-3-at is meg fullra is mentek a nagy pénzhajhászás közben. Hétfõn megvettem az IS-t már holnapra kész lehetne akár az IS-3 fejlesztése de nem sietem el mert még nincs kifejlesztve a jobbik motor meg a 122-es. Úgy hogy utolsó pillanatig fejlesztgetem és szépítgetem az IS-em és ha jön a 0.7.2-es akkor eladom bárhol is tartok vele és megveszem a T30-at. Ha véletlenül elõbb összejönne a pénz T30-ra mint a update ( és még nem leszek túl öreg )akkor megéri rajta xp-t gyûjteni? - azaz átkerül a T30 td-re az itt összegyûjtött xp?
Lehet hogy még egy hónap is van Update-ig úgy hogy húzzál bele. Nekem 40-70k jött egy héten össze. Ha te többet (vagy jobban) játszol több is jöhet ha van aranyad free xp-t váltani és van free xp-d és credited sok az idõrõl nem is beszélve akkor nekivághatsz.
(ha feltételezük hogy: 800xp/meccs, 10 perc/meccs akkor a 400k xp olyan 83 óra játékkal összejöhet (nekem olyan 500/meccs de az is csak a duplázókkal)
1 kalap ... ez az m6. 😞
darki81
ha elég megszállott vagy, akkor azt csinálod amit én 😄
rászánsz egy napot, 08-tól reggel 4-5-ig 😄
benyomsz 1 nap prémet, és 80-100 xp garantáltan meg lesz 😊
Csak 2 meccs között nem szabad sokáig fórumozni, és akkor jól fogsz haladni 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 14. 14:19:07
Jármû: VK4502 (P) Ausf. B
Szerzett tapasztalat: 1 044
Szerzett kredit: 42 709
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd

nem igazán spóroltam az ammóval, így minusz 3000 credit a végeredmény prém nélkül 😊

akik szeretnek mozizni, azoknak:
ez
elõzõ kör

nem rossz ez a tank, és a 10-es gunnal elég ütõs lesz, de már igazából a maus-al kocsikáznék, az igazi vadállat lesz majd 😛😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ez a minimum 14 nap nekem bõven elég is lesz 😊

Eagle16
Nekem Su-152-vel 282 csata alatt sikerült kiszednem 433 ellenfelet. Szóval jó az a 122-es, én is azt mondom 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Aham és a 152 eltalálsz vkit? Lõsz egyet aztán már léphetsz is ki a játékból. még hogy a 122 nem üt át shenkit. Nem vakon kell vele lövöldözni és akkor IS3 is átütöm szembõl.

Hát nemtom, nekem KV-n (két free slot miatt csinálom)a 152-es elég szélsõséges, volt, hogy egy lövéssel ammorackeltem oldalról egy Panthert, de olyan is, hogy egy T40 túlélte. Egyébként néha lövök AP-vel is, pl. 107-es KV-re. Ha jó helyen találja el, akkor egybõl kicsinálom, mert egy HE-t azért ki szokott bírni, és amúgy is kinyírna újratöltés közben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
A 0.7.2 már biztosan nem jön ki februárban...tudtam én hogy bõven van még idõm megvenni a T34-est.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

pointer4
😄DDD Jól leírtad 😄
Közben ki fog alakulni egy depi és/vagy kisebbség érzésed.

Csak akkor fogod jól érezni magad, ha egy autó, ház, domb, vagy két pálya van közted és az ellenség között. Mindenféle amerikai neveket fogsz berakni a káromkodásaid közé és átkozod õket, akik az ágyúkat tervezték ezekre a gépekre. Majd késõbb Ivánékat fogod szidni, hogy Ctrl+C/Crtl+V gombokat megtanulták használni és sajnos csak azt.

A végén megnézed a statisztikádad és rájössz, hogy nem is volt ez rossz, sõt.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Érdekes nézõpont.
Szerintem az jobban fedné a valóságot, hogy "béna voltam a 152-es löveggel azért használom a 122-est".
A 122-es egyszerûen nevetséges már a SU-n nemhogy az ISU-n ahova T8-10-ig berakja.
Baromi drága a lõszer hozzá de legalább nagyjából semmit nem üt át tehát nem sebez, míg a 152-es oldalról, hátulról képes 8-900-at beleverni egy T8-9-es tankba és szembõl is pár tankot kivéve megvan a biztos 4-500hp.

Nem utolsó sorban mindig öröm az ilyen😊

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. február 14. 13:14:42
Szerzett tapasztalat: 1 130
Szerzett kredit: 35 592
Csatában elért Achievement: Acélfal, Páncélvadász, Mesterlövész
várlak majd keyért 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Döntöttem, megpróbálom én is 😄
Eddig úgy voltam vele, hogy neki sem állok, mert nem lenne rá idõm. De végülis a T32-höz csak 80k xp kéne. Prémmel simán megy a napi 20k, ha jól megy a játék, még több is. Aztán azt a 185k-t is össze lehet szedni a T34-ig. Ha meg nagyon nem menne, addigra lesz vagy 20k free xp-m és végsõ tartaléknak van még 200k váltható. Még mindig olcsóbban jövök ki, mintha aranyért vennék egy t8 prémtankot 😄