banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jacktor
    Hellcat-hez néhány tanács (csak hogy nehogy csalódás érjen). Én imádom, a kedvenc trololom.

- Ha van arty, számíts arra hogy egy lövésből ki tud szedni, de egyéb tanknak sem nagy falat, szóval vigyázni kell rá mint a hímes tojásra. Ésszel kell játszani vele, a 72 km/h ellenére is. Lepattanót szökőévente fogsz látni róla (tornyról esélyes), mert vékonyabb a páncélja mint az MS-1-nek.
    - Az ágyúja nekem bejövős, snipeolgatni is lehet vele, bár nyilván nem olyan eredménnyel mint egy némettel.
    - Gyors, de fordulni azt nagyon nem tud. Se menet közben se helyben. Ennél már csak a toronyforgása a bicskanyitogatóbb. Egy gyors light simán elpicsáz ha nem figyel az ember. Ezen tovább rontottak az előző patch-csel is.
    - MM legtöbbször nagyon jó, általában max KV-1S-sel rakja össze, amit ugyancsak könnyedén át lehet lőni vele.
    - Lassan áll meg, szóval ki kell tapasztalni a mozgáskultúráját.
    - Amivel én használom: Rammer + Stabi + Látcső + 100-as benzin (+5% toronyforgás és gyorsulás)

Mindezektől függetlenül ha megszokja az ember és alkalmazkodik hozzá, örök barátság lehet belőle. Tőlem még egy festést is kapott ajándékba :)