World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(összeesküvés-elmélet: ma a t32-esek szopóágra vannak téve) 😄
Kurtd Rieder: A legyõzhetetlen Tigris páncélos. 2002
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Hi.Ezt kaptam.
Szia! Belépési problémám lenne a játékkal. Ma regisztráltam, letöltöttem, telepítettem, frissített viszont a WoT szerverhez való csatlakozáskor jelszóhibát ír ki. A visszaigazoló email megjött. A WoT oldalára betudok lépni de a játékba nem. Segíts ha tudsz. a fórumba nem enged hozzászólni mert frissen regisztráltam
Sztem a reg és a leszedett verzió nem ua.Ezt írtam válasznak.Más tipp?
Szal kérdeztem nálad mi van a franciákon?Nálam venti,töltésgyorsítõ és távcsõ,vagyis,hol az álcaháló helye?
Vereség
Csata: Lakeville 2012. február 13. 20:31:31
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 603
Szerzett kredit: 31 120
Vereség
Csata: Sand River 2012. február 13. 20:43:06
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 691
Szerzett kredit: 30 965
mindkettõt végignyomtam 3-3kill, és mindkettõben az utcsó 2-3 ellenbõl 1 elfoglalta a bázist, miközben mi majdnem capoltunk..
A végén vajon hova tûnik az a Hummel? Annyira gyorsan szerintem nem tudott meglépni, bár a franc tudja.
11:00-tól lesz érdekes, amikor lövöm, lövöm, de nem talál. Már mindennek elmondtam a deveket meg a randomistent, kezdtem beállni az összeesküvés elmélet hívõk közé... 😊
Estére két rész:
"A Tigrisekben egyetlen jó volt, mégpedig az, hogy kevés volt belõlük."
Ismeretlen kanadai harckocsizó
Hauptstrumführer Joachim Scholl, Waffen-SS 102. Das Reich páncéloshadosztály!
1943. július 10.
"Az elsõ csata, amelyben Tigrissel részt vettem, eseménytelenül zajlott le. A löveg mûködése az elsõ percben igencsak megrémisztett minket, egyik-másik lövés alaposan megrázta a Tigrist, és ez nem tetszett. Körülbelül 8 kilométert nyomultunk elõre, aknamezõk és akadályok között, felettünk harci repülõgépek húztak el. Egész álló nap nem láttam egyetlen ellenséges tankot. Uscha két találatot ért el, de én fogom gyorsabban elérni a 100. találatot, mivel én, Gert és Uscha
1943. július 11-12.
"Megvan az elsõ találatom! Igaz, csak egy löveget vontató teherautó volt, de ez is találat. Karl, a lövegkezelõm vagy 30 lõszert használt el, isten tudja hol tanult meg irányozni. Uscha három újabb találatot ért el, a fronton van a piszok, és biztos jobb lövegkezelõje van, mint nekem. Azt hallottam, hogy ma négy Tigrist vesztettünk el aknamezõn. Ez aggasztó az elõrenyomulás szempontjából, így ezentúl kicsit hátrébb fogok haladni, és Ulrichra hagyom a talaj ellenõrzését."
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Talán elbízták magukat,mert 3-9 után mégiscsak felálltatok,sokat tettél érte.Lehet már elhitték,h nyertek.Érdekes,h a Tiger és Tigerp kérte a pofont tõled.Hiba volt,illetve neked csak jó.Példa arra,h nincs elvesztett mérkõzés,szép volt tõled.
Nálad is szépen megy a That was bounce és didnt pen..mosolyogtam,mert kb 30m-rõl mondta ezt az emberkéd,de jól nyomtátok.gg
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 13. 19:53:16
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 3 560 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 66 724
Replay
Csata: Sand River 2012. február 13. 19:40:11
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 788
Szerzett kredit: 21 308
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Mesterlövész
Kezdem nagyon megszeretni a kicsikét😄
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. február 13. 19:56:29
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 081
Szerzett kredit: 25 633
Tudom semmi extra,2kill és néhány sebzés.Tier6-tól tier 8 között talán not bad.
Szal mérlegelni kell.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A bónusz kódon kívül volt valami egyéb érdekes?
Amúgy mióta van ennyi játékos az EU szerveren?? Most is 70k ember játszik, régebben 50k körül volt a max. És az is vasárnap este.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az 1ik legjobb,amikor platoon nélkül összeállnak a franciák és mennek.
Azt hiszem,megfelelõ pen mellett semmi nem állítja meg õket.Én is szeretem az ilyet és ha úgy alakul simán csapódok,bár én még mindig szeretek arty-t védeni,pláne ha látom az ellennél van Leopárd,t-50,vagy AMX.Ilyenkor szinte biztos,h jönnek az artyra.
"Harmadik eset: KV-5 üvölt velem, hogy menjek 1 bokorba spottolni (miután a teljesen másik irányba elindultam 1 másik AMXel). Miután beültem a bokorba azonnal kilõttek. Asszem tudom mit választok ezután. "Lehet nem vágom,de ugye nem a saját lõtt ki?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Elindultunk himmelsdorfon 1 másik AMX-el ketten dombotmászi (kilõttünk két tigrist) kilõttük a védõket ( 1 KV, meg 1TD).
Második eset: elindultunk, hátulról megleptem 1 JadTigert 500HPval, és ellõttem az ágyúját.
Harmadik eset: KV-5 üvölt velem, hogy menjek 1 bokorba spottolni (miután a teljesen másik irányba elindultam 1 másik AMXel). Miután beültem a bokorba azonnal kilõttek. Asszem tudom mit választok ezután. :-D
Annyival különb Földi Pali bácsinál, hogy nem plagizál, és nem írja bele politikai véleményét.
Van,h én vok az ilyen gyõztes csapatban,az sem élmény,mintha agyaggalamb lövészet lenne.Sokkal izgalmasabb és jobb a játékélmény,ha kb azonos erõs csapnak össze.Volt már,h vért kellett izzadni a gyõzelemért és kb 30-60s múlt az egész,mert lejárt volna az idõ.
1kérdésed:Én nem javaslom,mert jó a pen.je és a 6-ot lövök igazi ördöggé teszi,meg az összest is.
2:Már jobb,de még mindig nem szoktam(csapat,helyzet függõ és tiertõl legfõképp)az 1-es válasz miatt.
3:Ez sztem a legjobb a 3-om közül.De valóban szituáció függõ.
Ezt azért írom,mert én már az Amx 12t-vel is ha volt rá mód beszaladtam Ferdinánd,Is-3 mögé és lõttem.Ha pl ezek pont feltartóztatják a csapatod,akkor sztem hasznosabb vagy ha 20-30-50%-ot leszedsz belõlük,mint ha berohansz az ellenfélhez és kilõnek.
Ez az én véleményem,de lehet más mást ír.
Már azon gondolkodtam,h átugrom free xp-bõl.
Azóta viszont megszerettem.Megvettem a 0.3-as pontosságú ágyút,igaz csak 85 a dmg,112pen mellett.(57mm zis-2).
S már 9RM rádió is 500 xp-re van csak.Az is lehet elszórakozok vele a legénység skillje miatt,mielõtt megveszem a su-85b.
Most komolyan, ki unatkozik ennyire, vagy kinek sikerült belegázolnom a lelki világába, meg mégis mivel?
Örömmel állok az építõ kritikák elé, de ez a minuszozás nekem kicsit olyan, mintha valakinek hátulról levernénk egyet a tömegben, aztán annak meg fogalma sincs hogy kitõl meg miért is kapta, és ezt én nem tartom túlzottan etikus viselkedésnek 😊
Én is kifejlesztettem a Tigert és a Vk3002db-t belõle.KT,Stug és Jpanter után a 4.kedvencem volt.Sokáig vele farmoltam.
A fejlesztéseken kívül van még rajta 62.5k xp+ ami konvertálásra vár arany ellenében=nekem bejött,szerettem.
Hogyan érdemes vele játszani, hogy hasznosabb a csapatnak:
1- elõrerohanni és felderíteni
2- várni 1 kicsit, azután megkergetni az ellen artykat
3- várni, és ha már lesz olyan ellen, aki valakivel csatázik, akkor mögé kerülni, és beleereszteni 1 tárat?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ja igen, a muskátlitartós!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!