World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T32-vel ma nekem is csupa efféle vereségem van 😄

(összeesküvés-elmélet: ma a t32-esek szopóágra vannak téve) 😄

Otto carius: (miután egy ISU megtámadta a Tigrist) "A lõszer leborotválta a parancsnoki kupola jobboldali részét. Szerencsére nem voltam ott, lent voltam cigarettázni. Váratlanul megjelent egy orosz rohamlöveg, én azonnal parancsot adtam a tüzérnek hogy lõjjön rá. Kramer lõtt, de egy második találat, mai egy másik rohamlövegbõl jött, eltalálta a tornyot. Nem emlékszem rá melyik úton menekültem ki a Tigrisbõl. A fejhallgató az egyetlen darab amely az eplusztult Tigrisbõl éppen maradt.,,

Kurtd Rieder: A legyõzhetetlen Tigris páncélos. 2002

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hi.Ezt kaptam.
Szia! Belépési problémám lenne a játékkal. Ma regisztráltam, letöltöttem, telepítettem, frissített viszont a WoT szerverhez való csatlakozáskor jelszóhibát ír ki. A visszaigazoló email megjött. A WoT oldalára betudok lépni de a játékba nem. Segíts ha tudsz. a fórumba nem enged hozzászólni mert frissen regisztráltam

Sztem a reg és a leszedett verzió nem ua.Ezt írtam válasznak.Más tipp?

A Hummel teljesen kifejlesztve, 100-as legénységgel meglepõen gyors.

Ezt mivel csináltad?Mert már akartam kérdezni,h francia csatát feltehetnél.😊
Szal kérdeztem nálad mi van a franciákon?Nálam venti,töltésgyorsítõ és távcsõ,vagyis,hol az álcaháló helye?

Hihetetlen, egymás után két ilyen vereség...pont mikor kéne minden xp és kredit..😊

Vereség
Csata: Lakeville 2012. február 13. 20:31:31
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 603
Szerzett kredit: 31 120

Vereség
Csata: Sand River 2012. február 13. 20:43:06
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 691
Szerzett kredit: 30 965

mindkettõt végignyomtam 3-3kill, és mindkettõben az utcsó 2-3 ellenbõl 1 elfoglalta a bázist, miközben mi majdnem capoltunk..
Jó volt az,hidd el.Ügyes voltál..Ha nem vagy nem nyertek,ha ez számít.Nem reklám stb,nem ismerlek,de megnéztem,igaz gyorsítva.

Nem járt le a prémiumod? 😊

Nem volt nagy teljesítmény, amit alkottam, csak szimplán izgalmas volt.
A végén vajon hova tûnik az a Hummel? Annyira gyorsan szerintem nem tudott meglépni, bár a franc tudja.
Hehe... utólag szarrá röhögtem magam rajta, hogy hogy lõhetek ennyiszer mellé egy teli célpont T29-nek...

11:00-tól lesz érdekes, amikor lövöm, lövöm, de nem talál. Már mindennek elmondtam a deveket meg a randomistent, kezdtem beállni az összeesküvés elmélet hívõk közé... 😊

Akkor el is kezdem a Tigrises naplómat! 😊
Estére két rész:

"A Tigrisekben egyetlen jó volt, mégpedig az, hogy kevés volt belõlük."
Ismeretlen kanadai harckocsizó

Hauptstrumführer Joachim Scholl, Waffen-SS 102. Das Reich páncéloshadosztály!

1943. július 10.
"Az elsõ csata, amelyben Tigrissel részt vettem, eseménytelenül zajlott le. A löveg mûködése az elsõ percben igencsak megrémisztett minket, egyik-másik lövés alaposan megrázta a Tigrist, és ez nem tetszett. Körülbelül 8 kilométert nyomultunk elõre, aknamezõk és akadályok között, felettünk harci repülõgépek húztak el. Egész álló nap nem láttam egyetlen ellenséges tankot. Uscha két találatot ért el, de én fogom gyorsabban elérni a 100. találatot, mivel én, Gert és Uscha fogadtunk, hogy ki lesz a legeredményesebb közülünk a háború végére. Holnap ismét új nap köszönt ránk."

1943. július 11-12.
"Megvan az elsõ találatom! Igaz, csak egy löveget vontató teherautó volt, de ez is találat. Karl, a lövegkezelõm vagy 30 lõszert használt el, isten tudja hol tanult meg irányozni. Uscha három újabb találatot ért el, a fronton van a piszok, és biztos jobb lövegkezelõje van, mint nekem. Azt hallottam, hogy ma négy Tigrist vesztettünk el aknamezõn. Ez aggasztó az elõrenyomulás szempontjából, így ezentúl kicsit hátrébb fogok haladni, és Ulrichra hagyom a talaj ellenõrzését."
Trabant93
Ááááá ez nem állapot,már 7 vereség zsinórban,kill semmi,sebzés lófasznyi.Mi a k**va isten folyik itt?(A vulgáris kifejezésekért elõre is elnézést kérek,de nem értem,miért nem telhet el egy estém egy kevéske örömmel)<#falbav><#falbav>

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Pihenésképp megnéztem a csatád.Nem volt rossz.😊
Talán elbízták magukat,mert 3-9 után mégiscsak felálltatok,sokat tettél érte.Lehet már elhitték,h nyertek.Érdekes,h a Tiger és Tigerp kérte a pofont tõled.Hiba volt,illetve neked csak jó.Példa arra,h nincs elvesztett mérkõzés,szép volt tõled.
Nálad is szépen megy a That was bounce és didnt pen..mosolyogtam,mert kb 30m-rõl mondta ezt az emberkéd,de jól nyomtátok.gg

Srácok csak nem visszavették megint a kreditszorzókat?? Stuggal nyertes csatával 7k ezüst? nanevicceljen mán szása elvtárs!
De rég volt ilyen izgalmas csatám! Frankón a végén remegett a kezem, hogy mi lesz ebbõl, csak 3 HE maradt. Credit, XP nem nagy szám, de nekem epic volt.

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 13. 19:53:16
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 3 560 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 66 724

Replay
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. február 13. 19:40:11
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 788
Szerzett kredit: 21 308
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Mesterlövész

Kezdem nagyon megszeretni a kicsikét😄
De ha a csapat hatékony tagja,akkor azért jó,h van.

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. február 13. 19:56:29
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 081
Szerzett kredit: 25 633

Tudom semmi extra,2kill és néhány sebzés.Tier6-tól tier 8 között talán not bad.
Szal mérlegelni kell.

darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Persze igazad van,ezért írtam,h helyzet függõ.T8-10között persze menni kell vele.

Azért az esetek többségében igenis arra van a light, hogy felderítsen. Gyorsabb és kisebb, mint egy nehéz tank, ezért kisebb eséllyel találják el. Ha pedig kilövik, kisebb veszteség, mintha mondjuk a top tankotokat lõnék ki.

Nagyon tetszik, igaz, hogy teljesen máshogy kell vele játszani, mint 1 KV,KV-3,IS,KV-5el, és még nem is nagyon megy, de rohadtul tetszik.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ilyenkor neked kell mérlegelni.Sokan nincsenek képben mit rejt 1 gyors,sorozatlövõ francia.

Eagle16
Íjjj, 260 új üzenet.

A bónusz kódon kívül volt valami egyéb érdekes?

Amúgy mióta van ennyi játékos az EU szerveren?? Most is 70k ember játszik, régebben 50k körül volt a max. És az is vasárnap este.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

nem a saját. az ellen. de most már legalább tudom milyen érzés az a lightoknak, amikor 1 heavy elküldi õket felderíteni. csak azért, hogy õ lásson.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Írj nyugodtan.Erre van a fórum.

Úgy látom a saját tapasztalat mindent elmond😊
Az 1ik legjobb,amikor platoon nélkül összeállnak a franciák és mennek.
Azt hiszem,megfelelõ pen mellett semmi nem állítja meg õket.Én is szeretem az ilyet és ha úgy alakul simán csapódok,bár én még mindig szeretek arty-t védeni,pláne ha látom az ellennél van Leopárd,t-50,vagy AMX.Ilyenkor szinte biztos,h jönnek az artyra.
"Harmadik eset: KV-5 üvölt velem, hogy menjek 1 bokorba spottolni (miután a teljesen másik irányba elindultam 1 másik AMXel). Miután beültem a bokorba azonnal kilõttek. Asszem tudom mit választok ezután. "Lehet nem vágom,de ugye nem a saját lõtt ki?

TVelvet
ennek örülök. 😊
Tudom, csak vannak akik szeretnek összeesküvés elméleteket gyártani.

Tankokkal kapcsolatban egyébként, szerintem Turcsányi Károly könyveit érdemes forgatni, a ZMNE-n egyetemi tanár.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Most már én is rájöttem.
Elindultunk himmelsdorfon 1 másik AMX-el ketten dombotmászi (kilõttünk két tigrist) kilõttük a védõket ( 1 KV, meg 1TD).
Második eset: elindultunk, hátulról megleptem 1 JadTigert 500HPval, és ellõttem az ágyúját.
Harmadik eset: KV-5 üvölt velem, hogy menjek 1 bokorba spottolni (miután a teljesen másik irányba elindultam 1 másik AMXel). Miután beültem a bokorba azonnal kilõttek. Asszem tudom mit választok ezután. :-D

De magyar...csak ilyen menõ németes álnévvel ír. Megszokott dolog, fõleg a ponyvaszerzõk között.

Annyival különb Földi Pali bácsinál, hogy nem plagizál, és nem írja bele politikai véleményét.

Ez a prémiumos dolog nagy butaság.Nekem jelenleg 2 hónapja prémiumom van és simán van olyan csatám,h 2 perc alatt vége,vesztesen.Ez ügyben kár,h nem rak úgy be az MM.h legalább ki-ki meccs legyen.Ez nálam nagy hiba.
Van,h én vok az ilyen gyõztes csapatban,az sem élmény,mintha agyaggalamb lövészet lenne.Sokkal izgalmasabb és jobb a játékélmény,ha kb azonos erõs csapnak össze.Volt már,h vért kellett izzadni a gyõzelemért és kb 30-60s múlt az egész,mert lejárt volna az idõ.

Szia.Nem vok pro a franciákból,de nagyon bejön,lehet ezek a nekem való tankok.Kérdezz meg másokat is.Mondanám,h Lammaert is,de már így is annyit reklámozom..Nazorov77 is biztos segít.+mindenki aki magasabb tierben játszik velük.
1kérdésed:Én nem javaslom,mert jó a pen.je és a 6-ot lövök igazi ördöggé teszi,meg az összest is.
2:Már jobb,de még mindig nem szoktam(csapat,helyzet függõ és tiertõl legfõképp)az 1-es válasz miatt.
3:Ez sztem a legjobb a 3-om közül.De valóban szituáció függõ.
Ezt azért írom,mert én már az Amx 12t-vel is ha volt rá mód beszaladtam Ferdinánd,Is-3 mögé és lõttem.Ha pl ezek pont feltartóztatják a csapatod,akkor sztem hasznosabb vagy ha 20-30-50%-ot leszedsz belõlük,mint ha berohansz az ellenfélhez és kilõnek.
Ez az én véleményem,de lehet más mást ír.

Nekem ilyen Lövével volt. Megvettem, egybõl 7 vesztes meccs. Szal ha volt is olyan UL, hogy az MM kedvez a prémium tankoknak, az megdõlt.

Legalább 1-et már tudok 😛

Hi😊Érdekes Td.Amikor megvettem 6 csata után megkaptam az 1.dupla xp-t,azt hittem sírok.(Ennél rosszabb csak az E-75-el volt).
Már azon gondolkodtam,h átugrom free xp-bõl.
Azóta viszont megszerettem.Megvettem a 0.3-as pontosságú ágyút,igaz csak 85 a dmg,112pen mellett.(57mm zis-2).
S már 9RM rádió is 500 xp-re van csak.Az is lehet elszórakozok vele a legénység skillje miatt,mielõtt megveszem a su-85b.

Valahol a raktárban hátul van egy 3-as orosz arty. Azzal pár napja TD-ztem egyet, de köbö ennyi az arty nálam. Nyugtatásképp mindenkor Pz4, vagy VK hátulról snipe módszerrel. 😊

Ezt tõlem kaptad csak úgy. :-D

Én nyugtatásnak ha nagyon felidegesítenek a csapattársak akkor Grillét használok. Azzal aztán szétröhögöm magam annnyira élvezem a dolgot. Néha már komolyan mondom sajnálom õket kinyírni...mert arra gondolok akit kilövök annak elrontom az estéjét mondjuk. Tegnap azért a Vk36-al mentem és engem is kiszedett egy GW Panther..na mondom ez igen, milyen érzés mikor egy kör múlva én teszem ugyanezt valakivel. Adok-kapok.

Most nézem, valaki már megint leminuszozott 😄
Most komolyan, ki unatkozik ennyire, vagy kinek sikerült belegázolnom a lelki világába, meg mégis mivel?
Örömmel állok az építõ kritikák elé, de ez a minuszozás nekem kicsit olyan, mintha valakinek hátulról levernénk egyet a tömegben, aztán annak meg fogalma sincs hogy kitõl meg miért is kapta, és ezt én nem tartom túlzottan etikus viselkedésnek 😊

polluxware
su-76ot azt nagyon kedveltem.. legjobb tier3as TD

AMX 50B mennyire állja meg a helyét T10 ben? elkezdtem a franciát, kis free xpt rá is szánnék ha megéri, de nem tudom.. mindig heavyztem, lehet jobb lenne egy light vagy med?
Szia.Sztem ne írd még le.Aludj rá párat.
Én is kifejlesztettem a Tigert és a Vk3002db-t belõle.KT,Stug és Jpanter után a 4.kedvencem volt.Sokáig vele farmoltam.
A fejlesztéseken kívül van még rajta 62.5k xp+ ami konvertálásra vár arany ellenében=nekem bejött,szerettem.

Lenne 1 kérdésem: elkezdtem a franciákat és miután rájöttem, hogy borzalmasak ezért free xpbõl elugrottam az amx 12-t-ig, amit fullra ki is fejlesztettem.
Hogyan érdemes vele játszani, hogy hasznosabb a csapatnak:
1- elõrerohanni és felderíteni
2- várni 1 kicsit, azután megkergetni az ellen artykat
3- várni, és ha már lesz olyan ellen, aki valakivel csatázik, akkor mögé kerülni, és beleereszteni 1 tárat?

Én is szívesen olvasnám 😊

szvsz ugyanúgy elfér mint a replayek meg jpg-ek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nekem az egyik leghasználhatóbb tankom. Tegnap, mikor a tigris miatt már teljesen elborult az agyam, ezzel mentem nyugtatásképp, hogy valamit végre ki is lõjek.

3601...3601...

Ja igen, a muskátlitartós!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Akkor már csak 1 kérdésem van, hogy zavarna-e titeket ha naponta egy két részletet beírnék😄 Csak úgy a topik változatossága érdekében! 😄 Bár tény, hogy enélkül is pörög a topik..😊
Elit lett a VK3601 tankom. Nem nagy öröm ez nekem inkább azt mondom kinyögtem a két nagy fejlesztést nála a VK3002-re 39750 TP és a Tiger-re 45050 TP. Szörnyûûû volt...el fogom adni. Pedig tetszik a tank + jól néz ki de abból itt nem élünk meg ha nincs egy normális fegyvere.88-as folyton lepattog, az L/70 ide már kevés, a Könish meg keveset sebzett.