A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tudom hogy lófaszt sem fognak tenni a jgpzE100-al de azért kurva bosszantó hogy 6 milláért és egy rakás nehezen megszerzett xp-ért kaptam egy olyan TD-t ami szó szerint semmire sem használható.SEMMIRE !!!
És ezt a WG is nagyon jól tudja mert kaptak bőven reklamációt miatta.Nem hiszem el hogy érdekük hogy legyen egy rakás újabb elégedetlen játékos,aki német tankokkal szeretne játszani.
100 csatát lekínlódtam vele de most már a duplákat sem csinálom meg,annyira használhatatlan.Egy top TD-nek top-nak kéne lenni,nem egy rakás fosnak.
A krokodil nagyon sokaknak tetszik és egy elegáns cserével megoldhatnák ezt a problémát.A nem kicsit döntött frontpáncél pedig szemből elég védelmet adhatna,még ha a lassúság meg is maradna.Emellett aláthatóságán kéne egy kicsit javítani és ha op tank nem is lenne belőle de legalább lehetne vele játszani.
Mint írtam,tudom hogy semmi nem lesz belőle.:(