World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Látom szép a termés szegény darki meg csak nyel...
Én nem itéllek el! Van úgy hogy elgurul a gyógyszer...Jártam már úgy hogy TK lettem mert nem hagytam hogy egy M-5 blokkolja a T-29-et...az volt az egyetlen haevynk,de én nem kaptam bant.A T-29 nem merte kilõni maga elõl pedig látszott,hogy szándékosan akadályozza ezt látva nekem is betelt a cérna,elfogyott a pohár és bumm! Még most is füstöl a kis maki!!! :-DDD Bekékültem és jól esett...3-4 kör után már nyoma sem volt a kéknek!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

IS-3-ról nekem is nagyon sok pattan😄
Valamit csináltak az IS3-al? Az elõbb 8,8 KwK 43/L71-el lõttem az oldalát, nyolc lövésbõl nyolc pattanó... Vagy csak benyomódott a szopóág kapcsoló?

darki81
#101146 ja csak pont aznap értem rá egész nap, és haladni akartam. múltkor sikerült 80ezer xp prémmel is-el, most is erre vágytam volna 😊

#101148 igaz, csak kicsit robbanékony vagyok és kitört belõlem a baromság 😄

Köszönöm a válaszokat, téma lezárva! 😊
(legalább volt egy ilyen kis mókanap is a topikban) 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

darki81
#101138 ez egy korrekt hozzászólás, köszönöm a tippet! 😊

#101139 igen az idegességtõl nem figyeltem a kiírást, azt hittem hogy a kis tank szedte le, de miután kilõttem nem bántam mert volt egy másik tank is ami leszorított. viszont most megnéztem a minimapon a mozgását, és ha jól láttam pont a másiknak adtam a jóból, ott jogos a büntetés a figyelmetlenségemért.
utána a tiger2 aki lelõtte a lánctalpamat, segített megállítani az egyik idiótát és õ is tékázott egyet belõlük 😊

#101140 ez igaz, legközelebb inkább lerakom asztalra amíg kiszórakozzák magukat, jobb lesz az úgy.
vagy nyitok még egy sert 😄

A T-50 kilövése jogos volt de az anyázás amit lenyomtál azt nem kellett volna mert onnan csak azt szûrte le a többi csapattársad akik nem látták az esetet hogy te vagy a retardált TK-zó.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szerintem örülj hogy még csak 4, amikor 9-et lõsz ki és kikaptok nah az a szép!

Trabant93
Ahogy elõttem is írták ,jogos volt a bann.Ennyin felhúzni magad,hogy eléd áll egy t-50?Nekem is volt ilyen,kv-val, mikor még alap volt,két td blokkolt,hiába kértem õket,hogy húzzanak el,közrefogtak,aztán szépen kilõttem õket.Kaptam 1 nap bannt,azon meg jót röhögtem 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

iLoveSmileyz
Nem csak a kill számít, többet nyom a kiosztott sebzés. 302 Tp az meg nem sok 4 kill mellé, még ha premium nélkül lõtted is elég karcsú.

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

4 kill csapatnak mind az enyém, ügyesek voltak megint, hihetetlen rossz a gyõzelmi arányom batchattel, pedig a killek jönnek, nem értem...
bardocz
Akkor nem fogok vele lelkesen elkezdeni xp-t gyûjteni azt hiszem. Köszi!
Nem megy fel az xp t7-be, a T-150-en lesz rajta.

Kár volt berakni a videót,így mindenki láthatta hogy jogosan bannoltak.Úgy viselkedtél mint egy hülye.Fölöslegesen lõtted le a kicsiket.Ha csata közben szándékosan seggbe lõnek még megértem.De azért mert kicsit betart neked még nem kell lelõdözni.Fõleg nem a körön belül.Körön belül ha meglõnek inkább hagyom magam lelövetni és utána feljelentem.

Sippie
kicsit túlzásba vitted, az elsõ mondjuk jogos volt, ha már blokkol, de utána a KT lõtte el a lánctalpad erre kilövöd a PZ38-at? azt ugyan minek bántottad?
pointer4
Máskor, ha ilyen van, ne a körben lõdd le, akkor nem kékülsz be (legalább is egytõl tuti nem)
Se te, se õ ne legyen körön belül.
darki81
na, elélveztetek? 😄 most éljétek ki magatokat, így neten keresztül van ám nagy siker 😄
múltkor nem tkztam amikor 5 percig lõtt a gyerek meg nekem jött, most meg nem hagytam magam 😊
néhány hülyegyerek véleményére meg teszek, mert sokak szerint jogos volt mert megérdemelték, és az a kis tank is csesztetett és az is megérdemelte 😊
😄
bazzeg tipikus emberi viselkedés, 1 beszól szóljon be több is mert õ az erõsebb õ támad 😄
az hogy védd meg a gyengébbet az itt nem mûködik az ilyen emberfajtáknál 😄

(erre van az sg, itt a troll mennyország 😄)

ui.: kinek nem inge..

bardocz
Ha a KV-3-al most elkezdek XP-t gyûjteni, akkor ugye az megmarad, amikor átkerül T7-be, és hamarabb lesz meg így a KV-4? És jól emlékszem, hogy ezek a változások csak 7.3-ban jönnek, nem pedig 7.2-ben.
T34-el.Elég szar csata volt,de sikerült megfordítani,az összes ellenség egy oldalt támadott,én meg a hátukba mentem,kinyírtam artyt meg akik védték a bázist.

Én most öltem meg csapattárs Pz38-at.Vesztésre állítunk erre hátulról belém lõ,mert nem arra mentem amerre õ akarta.Torony megfordít és bumm.Utána becsalinkáztam az ellenség mögé kinyírtam négyet és elfoglaltam a bázist.

xDDD am ja.... yot röhögtem rajta 😄 és még meglepõdik amikor az IS-3 belelõ egyet XD
És ezek után még a többieket hibáztatja és kirakja a videót, hogy mindenki kiröhögje. 😄 Micsoda agykoponya...
bardocz
Miután lelövi a Kt a lánctalapd, kilövöd a Pz38-at, majd -2-vel beírod, hogy teamkiller noobs.
jajaja ez is igaz hogy hogy kékül be, de most a szándékos TK-sokra gondoltam 😊
Helyébe nagyon örülnék, hogy csak 1 nap bannt kapott. 😄
Én ikább a pirosat, a kékért nem ját semi, plusz volt már olyan hogy ártatlanul én is kék lettem (amikor beleugrik vki, vagy amikor tényleg véletlenül eltalálsz vkit). Ilyenkor sok idióta kékvadász egybõl rohan, pedig azt sem tudja mi volt.

Jó kérdés 😄
Vagy t9

Szerintem az volt a noob aki ki lõtte a csapattársait.Úristen ilyen dinnyének hogy lett t8 tankja?

Kár, hogy én nem voltam ott 😊 Szeretem a kékeket vadászni 😄
Akasztják a hóhért... nekem nincs türelmem végignézni 😄

jah egy idióta balfasz! kár hogy csak ennyivel megússza az ilyen!!!!
Úristen megnéztem ezt a videót. Te mekkora idióta vagy az valami elképesztõ. 😄😄 Hány éves vagy ember? Hát ez beszarás 😄 Azt még noob-ozik is...
Igy már értem amikor egy zacskó lisztért megölnek valakit.. a srác 250-280 forintért feláldozta a gerincét. Esetleg nyugodtan nevezd meg ki az 😊

nandorb
Szerintem,meg teljessen fair. Ha beszolsz csunyat masnak es veled sem kiviteleznek abban,hogy ha premiumos vagy akkor nem bannolnak. Amugy 10eurobol siman osszejon 1honap premium aztan,nemkell 250-ket fizzetni.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

darki81
<#hawaii><#alien2>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

...kisfiúnak nevezném... 😉

Ellenben azt se állította senki, hogy nõ vagy. Most kétségbe estem. 😊

darki81
legközelebb ha ilyen lesz, lerakom addig asztalra 😄

lammaer ki mondta hogy én férfi vagyok XD

Felesegesen pörgeted itt magad. Látod, nem is vagy igazi férfi, fenyegetõzöl itt aztán be se tartod.. ehhh... 😛

Sztem meg épp az a büntetés, hogy egy napig nem nyúlhatsz az accodhoz, az meg ott ketyeg addig, ha megmaradna a prém kit érdekelne a teamkill. Én megértem hogy te visszalõttél, én is sokszor felqrtam magam vkin, csak általában szerencséje volt és túlélte. (mondjuk lelõttem a láncát miután 10x belémjött meg lövöldözött)
darki81
nem puffogok csak elmeséltem egy nagyon kedves történetet itt a gyerekeknek 😊
azt hittem téged is rabul ejt majd az olvasmány 😉

bardocz
Miért nem a legénységet képzed benne gyorsabban?
Igen, rendben van. 😊

darki81
1 kör után eltûnt a kék, most már megtartom a profilt, de adják vissza a 250goldomat, vagy nem veszek tõlük semmit soha 😊
ez így senkinek sem jó 😊
(csak aki olvassa és röhög nagyokat) xD

Menjél platoonban.

Mi lenne ha a supportnak írnál nem itt puffognál? Ez nem a WG fórum, nem tudunk megoldást a problémádra.

Ha nem kell az acc akkor meg emailt meg passwordot rakd ki a fórumra, vki majd elviszi.

nandorb
😄DD Az jo😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Megvásárolva:
A lõszerek IS jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 12 300 Javítás:
IS jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 7 059
ja és még ez hozzá tartozik
4. meccsem zsinórba fullos E-75-el és mindig magamra maradok segítség valamint kill nélkül...kezd elegem lenni

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"