A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #163839 Az E-50 nekem amolyan fél heavy-nek tűnik, a T-54 az egy lapos med, kemény fejjel. Amikor ellenem jön egy E-50, olyan emberkével, aki játszani is tud vele, akkor megeszi a T-54-et szemtől szemben. Az E-50-nel képtelen vagyok játszani, nekem nagyon nem megy vele. A T-54-gyel viszont marha jól lehet lapulni, ha csak a feje látszik, alig találják el. Jobban gyorsul, mint az E-50, viszont nyílt terepen az E-50-ről jobban pattognak a lövedékek.
Tegnapelőtt bénáztam egy kört az E-50-nel, bár lehet kezdünk egymásra találni. Lelőttek 3 HP-ra, ott idétlenkedtem valahol jobb oldalt elöl a sztyeppén. Aztán ezzel a maradék három HP-val kinyírtam 4 tankot és megakadályoztam, hogy az ellenfél visszaérjen leszedni a foglalókat.