World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez mikor volt?

AMX 50 120 1114 1016
IS-4 22464 3756
E-75 19296 3639
VK 4502 (P) Ausf. B 4185 1250
T34 10402 2444
Az elsõ szám a játékosok tulajdonába lévõ tankok a második pedig a legutóbbi statisztika óta kifejlesztett újak számát mutatja. Az amcsi ág a beígért prémtank nélkül a teljes érdektelenségbe fulladna. Mondjuk ki nyugodtan ha nem lett volna az az ígéret akkor most nem lenne statisztikailag értékelhetõ amcsi heavy ág. Az én tippem az hogy nem fogják megadni a prém T34-et de talán egy V.-ös szintû prémet igen. Ha túl kevés lesz a kompenzáció akkor sokan fognak lelépni innen ha túl sok akkor meg nem költenek - vagy kevesebbet - aranyra többet.
A játék készítõje nem abból él meg,hogy te megtanulsz játszani,hanem,hogy fizetsz.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Nem sértõdök meg,de ha kicsit figyelmesebben olvasol,akkor láthatod hogy ott volt az elsõ sorba a "Bevétel" szó.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Nekem csak az a feltûnõ IS-el, hogy ha van nálam magasabb tier akkor az rögtön 9es.
Nagyon ritkán találkozok velük, fõleg akkor ha T9-10be rak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

"Aki fejlõdni akar prémium hozzáférést vásárol,mint én." vagy megtanul játszani.
"Aki el akarja tudni tartani a nagy tankjait,az prémium tankot." lásd mint fent.
Már meg ne sértõdj. 😊

Oké, az egér elugrik... De azt nem magyarázza semmi, hogy mindhárom embernél egyszerre akad meg a játék egy pillanatra. Ráadásul nem is egy szolgáltatónál vagyunk és csak pár napja kezdte el csinálni. FPS 70-100 körül, ping 30-40ms, mégis laggol. Mindenesetre már elegem van belõle.

WoT account: cpt_Hungarian

Tono34
Nekem az IS3 elég sûrûn top tank, sokkal többet mint a többi T8 tank.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Annak a tanknak nem kötelezõ top tiernek lennie,hogy zúzni tudj vele.Arra a tankra a nagy stukker a nagyon fontos.Is3 alap löveggel,utálod a typokat,a naggyal a 40000tp-sel,imádni fogod õket.😊

Lehetett szerezni ingyen T-127 es Tetrarch premium tankokat. Azok 10 000 creditet hoznak csatankent. Piert Pz35t-vel farmolsZ?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

patchaou
Azért elég sûrûn van fölül. De ha olyan tankot akarsz ami mindig fölül van akkor kénytelen leszel legalább Tier-9-ig eljutni 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
"Aki el akarja tudni tartani a nagy tankjait,az prémium tankot."
Szerintem prémiummal simán eltartják magukat a nagy tankok, legalábbis is-4 bõven pluszos volt amíg volt prémiumom, de még anélkül sem vészes. Prémtankkal persze hamarabb összejön a nagy tankok ára, de szerintem egy sima prém acc is elég ahhoz hogy ne legyenek kredit gondok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Srácok én jól látom, hogy az IS-3 nagyon ritkán top tier csatákban?
Mert akkor nem sietek a kifejlesztésével. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Akinek meg nincs lóvéja prémiumra, az majd jövõ karácsonykor el is tudja érni a Tier10-et...
Nekem például, a P35t tankom tud folyamatosan nyerni a csatákban, és próbálok azzal pénzt keresni, de 5-8ezer kreditnél többet nem nagyon hoznak a nyert csaták.

Bevétel.
Aki fejlõdni akar prémium hozzáférést vásárol,mint én.
Aki el akarja tudni tartani a nagy tankjait,az prémium tankot.
De amikor a type-ot összeteszi az 5-ös t-34-el,akkor annak el fog menni a kedve,mert full esélytelen,de még egy 6-os,7-es is,és megutálja a játékot ha nem elég kitartó.

patchaou
Szerintem az is gond, hogy nagyon sok játékos játszik úgy, hogy topként meglátja az ellen top tankját és nem arra megy, vagy már eleve úgy indul el, hogy ne találkozzon az keményebb felével.

Marpedig bevetel csak aktiv jatekosbol van. Tehat kell nekik. Ez nehany megnyilvanulason latszik, de nem jottek meg ra, hogy par idegesito dolog javitasaval mennyivel tobben jatszananak (pl: MM, SPG korlatozas)

Egy hetzer egy IS ellen,ajándék frag.

Lesz uj MM. A mostani nem a teljes queueben levo jatekos allomanyt nezi, csak egy szuk reszet. Az uj MM a teljes allomanyt vizsgalja, igy jobb meccseket rak majd ossze.
Persze akkor is a felso es az also kozott lesz 2 tier. Mindig kell vadasznak es predanak lennie 😛

Ezeket nem a játékos megtartása érdekli,hanem a bevétel.Pontosabban 1. bevétel,2. gamer,ez a napnál is világosabban látszik.

Milyen jó volna! Nemrég kezdtem játszani, de mostanában folyamatosan minimum 3, de inkább 4-5 szint különbség van a top, és többi tank között. Így eléggé kevés az élvezeti érték.

hát megígérték😄 csúnya lenne ha nem tartanák be. De akkor én egy idõre biztos befejezem a grindelést. Van 2 top medem 3 top heavym. Bõven elég, majd esetleg ha jönnek az angolok.
A játékosok megtartásával látjuk mennyit törõdnek, fõként az EU szerveren.
Tehát ezt az érvet szvsz nyugodtan kihúzhatjuk.
A régiek meg nem azért hagyják abba mert nincs prémium tankjuk, hanem mert régóta tudott bugokat nem képesek kezelni, egyre szarabb/unalmasabb a játékmenet, meg egy idõ után azért mindenki bele tud unni valamennyire.
Szerintem itt is rezeg a léc, hogy mekkora lenne a hatása.

Azt sokkal könnyebben elérhetnék,egy normális MM rendszer kialakításával.Tegnap este kb. 70000 spíler volt az eu szerveren.Hülyeség,hogy nem kivitelezhetõ egy olyan MM,hogy a top tier és legalsó között max 2 tier különbség legyen.Meg a random faktor megszüntetése,és máris jönnek vissza.

Jatekos megtartas. A regiek visszajohetnek. Ennyi.

patchaou
Az igaz, hogy nem bevétel, de nem is kerül semmibe.

Amúgy, szerintem, nekem a páncélvadászok lesznek a testhezállóak. Melyik vonalat javasoljátok (I-es szinttõl kezdve)?

Szerintem nem kaptok prém tankot,de ne legyen igazam.Miért érné meg ezeknek a pénzéhes emberkéknek ingyen kiosztani több száz,ezer fizus tankot?Ez nekik hol bevétel?

ebbõl az jön le, hogy aki karácsony után regelt, az majd nem tudja goldért megvenni a store-ban. De ha vesz egy csomó goldot és eléri addig még a t34et akkor megkapja gondolom ingyen, mint a többi t34 tulaj. Akik pedig karácsony elõtt regeltek, de nincs t34ük azok megvehetik goldért. Meg azért az a mondat biztató, hogy azoknak akarnak kárpótlást adni akik kigrindelték nehéz munka árán.

Összességében elég zavaros amit itt írtak, de én ezt veszem ki belõle.
Az nem program hiba.

patchaou
A legfõbb oka az hogy lassú és amíg nincs zis-6 (nem csak)szerintem fölösleges nagy céltábla.

Yan
😊
wot miatt nem fogok. máshol ilyen nincs.
valószínûleg egy gyors lag ez is

¥ xfire: kistekila

Már felraktam a nagy tornyot, de a zis6 még csak távoli álom... - miért mondtad?

patchaou
Mindenkinek ez a gondja, más tankoknál ez még nehezebben megy. Amx 40, vagy vk3601h/3001p ezeknél sokkal szarabb eljutni egy értelmes ágyúig. Tudom szar, hogy legtöbbször nagyok közé rak be. Próbálj mindig egy nagyobb csapattárs mögé szegõdni és a kicsiket, vagy azonosakat lõni és a nagyokat csipegetni. Alap torony 122-essel már lehet valamit alkotni, és azzal ki lehet fejleszteni a nagy tornyot és a 107-est. Ja ha megvan a nagy torony ne rakd fel amíg nincs meg a zis-6-os.

Az tipikus optikai eger hiba.
Vegyel uj egeret 😞

Az a gondom, hogy ha nem tudok kilõni a csatákban, akkor nincs mibõl fejleszteni azt a nyomorult tankot.

Elég durva programhibának tûnik.

[HUN]Kami*, kiskami*

patchaou
Alap tanktól ne várj sokat. Mind kaki amíg ki nem fejlesztesz rajta mindent. Ráadásul a normális tankokkal máshogy kell játszani mint a kis ugribugri szarokkal.

Yan
nekem ugyan ezek a gondok megvannak, de már régóta.
plusz még a napi 1x asztalra kib.szásról nem beszélve.
(a snipermódban egér elugrást említeni sem mertem, mert a válasz rá, hogy megremegett a kezem)

nyugi. mondom hogy jó kis tank lesz az kifejlesztve. addig viszont nyögvenyelõs. van 1 IS-em és tépem a hajam, hogy mennyit pattanok KVrõl.

Yan
kiütöttél 😊

Az egy dolog, hogy hiába lövöm az ellent, semmi hatása (mondjuk tegnap 5-bõl négy csatában KV3 teamek ellen tett be), nade 5km/h-val fordul, és szanaszét lövik.

patchaou
Ez durva 😊

Miután kifejleszted a 107-es ágyút tényleg imádni fogod ha az MM kegyes hozzád.

Tegnap nem sok sikerélményem volt a játékban.
Sokan a KV-t annyira dicsérték, hogy örültem, amikor meg tudtam venni - mondom, innen habzsi-dõzsi. Azóta, kb.5kilövésem volt azzal a tetves csigával, és nagyon lelombozott.
Esküszöm, hogy a kis II-III-as tankokkal ezerszer élvezetesebb csatákat lehet tolni, mint a nagy dögökkel.

Na ezmiez <#conf>
Ennyire nyilvánvaló cheat-et már csak nem használ valaki.

Ha jól tudom függ a kiosztott sebzés arányában.
Tehát ha a nap elsõ csatájában kilõsz egy csapattársat akkor már megkaphatod de ha mentél már 20 kört és kiosztottál 10k sebzést akkor még a másodikra sem biztos, hogy bekékülsz.
Lehet az is számít, hogy alacsonyabb tiert lõsz ki vagy hozzád közelebb lévõt.
Nekem volt egy esetem IS-3-al amikor egy Stug a kezdésnél szembõl rám állt és nyomta az elõrét folyamatosan így meg nem tudtam még lefordulni se róla. Kénytelen voltam kilõni. Rögtön bekékültem mert a nap elsõ köre volt.

Random_
Tegnap én is éreztem azt amire más is panaszkodott, PzIV-ként olyan nagyok közé rakott be, mint még soha!

Gondoltam, rosszabb nem lehet, ekkor jöttek a Type company-k! Mikor a betöltõ képernyõt láttam, már elment a kedven a csatától!

Azért a 22 után volt egy jó órám amikor sikerült újra értelmes csapatokban játszanom a KV-val és a PzIV-el. Harácsoltam pénzt, de azért mégis. 19-22 óra között botrányos volt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

patchaou
-1-et mi sem látunk, mert azt pont kitakartad. Lehet hogy volt egy killje és azért nem -1 van a neve melett hanem 0. Hogy kit miért kékít be az nekem sem tiszta. De mivel artyval voltál nem tudlak sajnálni 😛