World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IS-4 22464 3756
E-75 19296 3639
VK 4502 (P) Ausf. B 4185 1250
T34 10402 2444
Az elsõ szám a játékosok tulajdonába lévõ tankok a második pedig a legutóbbi statisztika óta kifejlesztett újak számát mutatja. Az amcsi ág a beígért prémtank nélkül a teljes érdektelenségbe fulladna. Mondjuk ki nyugodtan ha nem lett volna az az ígéret akkor most nem lenne statisztikailag értékelhetõ amcsi heavy ág. Az én tippem az hogy nem fogják megadni a prém T34-et de talán egy V.-ös szintû prémet igen. Ha túl kevés lesz a kompenzáció akkor sokan fognak lelépni innen ha túl sok akkor meg nem költenek - vagy kevesebbet - aranyra többet.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nagyon ritkán találkozok velük, fõleg akkor ha T9-10be rak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"Aki el akarja tudni tartani a nagy tankjait,az prémium tankot." lásd mint fent.
Már meg ne sértõdj. 😊
WoT account: cpt_Hungarian
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szerintem prémiummal simán eltartják magukat a nagy tankok, legalábbis is-4 bõven pluszos volt amíg volt prémiumom, de még anélkül sem vészes. Prémtankkal persze hamarabb összejön a nagy tankok ára, de szerintem egy sima prém acc is elég ahhoz hogy ne legyenek kredit gondok.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mert akkor nem sietek a kifejlesztésével. :-D
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nekem például, a P35t tankom tud folyamatosan nyerni a csatákban, és próbálok azzal pénzt keresni, de 5-8ezer kreditnél többet nem nagyon hoznak a nyert csaták.
Aki fejlõdni akar prémium hozzáférést vásárol,mint én.
Aki el akarja tudni tartani a nagy tankjait,az prémium tankot.
De amikor a type-ot összeteszi az 5-ös t-34-el,akkor annak el fog menni a kedve,mert full esélytelen,de még egy 6-os,7-es is,és megutálja a játékot ha nem elég kitartó.
Persze akkor is a felso es az also kozott lesz 2 tier. Mindig kell vadasznak es predanak lennie 😛
Tehát ezt az érvet szvsz nyugodtan kihúzhatjuk.
A régiek meg nem azért hagyják abba mert nincs prémium tankjuk, hanem mert régóta tudott bugokat nem képesek kezelni, egyre szarabb/unalmasabb a játékmenet, meg egy idõ után azért mindenki bele tud unni valamennyire.
Szerintem itt is rezeg a léc, hogy mekkora lenne a hatása.
Összességében elég zavaros amit itt írtak, de én ezt veszem ki belõle.
wot miatt nem fogok. máshol ilyen nincs.
valószínûleg egy gyors lag ez is
¥ xfire: kistekila
Vegyel uj egeret 😞
[HUN]Kami*, kiskami*
plusz még a napi 1x asztalra kib.szásról nem beszélve.
(a snipermódban egér elugrást említeni sem mertem, mert a válasz rá, hogy megremegett a kezem)
¥ xfire: kistekila
Sokan a KV-t annyira dicsérték, hogy örültem, amikor meg tudtam venni - mondom, innen habzsi-dõzsi. Azóta, kb.5kilövésem volt azzal a tetves csigával, és nagyon lelombozott.
Esküszöm, hogy a kis II-III-as tankokkal ezerszer élvezetesebb csatákat lehet tolni, mint a nagy dögökkel.
Ennyire nyilvánvaló cheat-et már csak nem használ valaki.
[HUN]Kami*, kiskami*
Tehát ha a nap elsõ csatájában kilõsz egy csapattársat akkor már megkaphatod de ha mentél már 20 kört és kiosztottál 10k sebzést akkor még a másodikra sem biztos, hogy bekékülsz.
Lehet az is számít, hogy alacsonyabb tiert lõsz ki vagy hozzád közelebb lévõt.
Nekem volt egy esetem IS-3-al amikor egy Stug a kezdésnél szembõl rám állt és nyomta az elõrét folyamatosan így meg nem tudtam még lefordulni se róla. Kénytelen voltam kilõni. Rögtön bekékültem mert a nap elsõ köre volt.
Gondoltam, rosszabb nem lehet, ekkor jöttek a Type company-k! Mikor a betöltõ képernyõt láttam, már elment a kedven a csatától!
Azért a 22 után volt egy jó órám amikor sikerült újra értelmes csapatokban játszanom a KV-val és a PzIV-el. Harácsoltam pénzt, de azért mégis. 19-22 óra között botrányos volt.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.