A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Még nem értem el a 4. skillt, csak a 2. végénél járok. Azért kérdeztem, h ti mit raktatok rá, mert tegnap este végig azon kattogott az agyam, h mi lenne a legjobb sorrend és melyik lenne a leghasznosabb. A repair és a Bia mindenképpen rá fog kerülni. Csak ugye a bia 100%-on működik és 4.-re elég nehéz lenne aktiválni.
Jelenleg ez az összeállítás:
IS-4:
parancsnok: hatodik érzék, felderítő
lövész: javítás, (a resetelés után itt még nem választottam semmit)
töltő: javítás, (a resetelés után itt még nem választottam semmit)
vezető: kuplung égető, javítás
IS-7:
parancsnok: hatodik érzék, felderítő
lövész: pillanatkép, javítás
töltő: javítás
töltő: biztonságos elhelyezés, javítás
vezető: kuplung égető, javítás
A pillanatkép, kuplung égető, hatodik érzék, felderítő skillek szerintetek feleslegesek? Mondjuk ezek mehetnének negyedikre pl, kivéve talán a hatodik érzék?
Ezt az összeállítást részben egyébként a ror.hu oldalon lévő cikk szerint lőttem be magamnak. Viszont a bia teljesen felborítaná ezt és a cikk a javítással nem is számol, pedig tapasztalatom szerint még mindig ez az egyik legfontosabb skill heavyre is. A bia pedig végül is egy második venti, szal ez megint csak nagyobb hasznot hozhat, mint egy kuplung égető vagy pillanatkép. Vélemények?