A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezt a telefonost kicsit elnézted:) Amikor csak annyival töltöttem fel egy kártyás telefont, akkor a kumma életbe nem tud többet leszedni róla:D
Kb. 250 Ft pluszköltség volt talán rajta (ez meg lehet szolgáltatófüggő).
Én azt használtam egy-két tanknál, amit láttam egy videóban (de gondolom mások is használták előtte).
A legénység már a második képzettséget gyűri (az elsők a szokásosak, de nem 100%-ra való perkek, a másodikak ami úgy jött).
Eldobatom a képességet 90%-os ezüstös megoldással, így lesz az belőle, hogy az első képesség teljesen visszaállítható, a második meg kb. 5-7%-kal kevesebbet kap vissza ilyenkor (arannyal mindet). Az első most egy 100%-os perkest (pl. Brothers in arms) kap, a következő második pedig egy olyat mondjuk, mint ami eddig az elsőn volt (tehát képzettség növekedésével a hatása is nő).
Így pl. BiA esetén növekszik az főtudásuk, így kompenzálva (illetve túlszárnyalva) van a váltáskor elvesztett tapasztalat.