World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tegnap csupa jó élményeim voltak, igaz csak a duplákat nyomtam le.

IS4-ben pl volt olyan, hogy cliffen felülrõl indulva elkocogtam a hegy melletti kanyarig. CSak egy slugger jött velem, ott sertepertélt mellettem.

Elõre szóltam neki hogy maradjon mögöttem, használjunk engem fedezéknek. Jött is az affirmative. Miután sikeresen ammorackeltem egy Typeot elsõ lövésbõl, összefutottam az ellenfél E75-IS4 duójával.
Irtam a chatbe, hogy az egyetlen hummelünk légyszi segítsen (volt benne please), jeleztem is hogy visszatolatok a hegy mögé hogy lõhesse õket.

Bár akkor már teli volt célponttal a térkép, a hummel jelzett egybõl hogy OK. Így aztán együttes erõvel szépen farigcsáltuk a két T9est, a sluggernak meg szóltam hogy nyugodtan menjen középre mert itt semmit nem fog tudni csinálni. Szótfogadott és ment.

4000+ XPs dupla és cirka 70000 credit lett a vége, plusz a végén egy kölcsönös vállveregetés a hummellel.

Random_
na jó egy óra játék után nekem is eldurrant az agyam
- kempelõ heawy-k a bázisunkon
- öngyilkos eszetlen csapattársak
- spottolásra nem reagáló arty

és még nagyok közé is dobált be + 16 órát melóztam ma 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Solten
Epic battle volt... <#idiota> <#alien>

Saor Alba

darki81
ebben a körben elsõként elhaltam a szokásos dologtól, és ezt már 2szeres szorzóval számolta a semmit, továbbá 2 csapattársam is nekem jött, és még büntetést is kaptam más hibájából! <#vigyor1><#boxer>
na jo8 <#zavart1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

ott a publik ts..

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

akinek kell 2100goldot adó key annak mondom, hogy holnap Pesten a nyugatinál leszek keyeket aktiválni. aki jön az dobjon pmet.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

darki81
már nem gyengén unom ezt a játékot... nem értem ezek mit képzelnek:

igaz csak 1 type-ot lõttem ki, meg volt egy sebzésem is de azért ez mi ez a creditlopás? prémiummal kaphatnék kétszer ennyit is ha már ilyen drága a javítás meg az ammo! nem tudom miért kell ennyire lecsökkenteni.. az egyik tag akivel játszok most uninstallálta mert nem tudja megjavítani a kt-t és az 5-ös tankot meg unja, akár csak én.

kár hogy nem kempeltem én is végig a kört, kár hogy mentem segíteni az is4-nek, mert így az arty pró gamernek lett még 1 killje hú de fasza 😄 -.-

még játszom pár órát, aki szeretne szakaszozni jöjjön TS-re, de elõtte privátba írjon hogy tudjak adni ip-t meg ilyesmi (tier9-et hozom)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nem én találtam ki, sztem is hülyeség, mindenesetre tényleg így van. Konkrétan itt a fórumon is volt akita nevében lévõ 88 miatt bannoltak, és külön support ticketet kellett nyitnia hogy megváltoztassa a nevét és akkor visszaengedték.

Amúgy nem vagyok náci, de kitárgyaltuk, neonáci buziknak ez a 88 tényleg olyan mint vmi titkos jel. Én most arról nem tehetek hogy a WGsek hülyék.

Tono34
Végre az elsõ jó köröm T32-vel (4 type volt az ellennél, mind meglett 😊 )

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Solten
😄

Saor Alba

Solten
Legalabb akkora baromsag mint a matematika az ABC-vel. De inkabb kisebb.

Saor Alba

Hali 😊
1: Igazából csak reménykedtem, hogy nem fog észrevenni és messzirõl el kerül, bár végül nem volt olyan messze, de a bokornak és a mozdulatlanságnak köszönhetõen sikerült észrevétlennek maradnom. Amúgy én ezeket a rejtõzködõ értékeket egyáltalán nem figyelem, szóval gõzöm nincs, hogy rejtõzködnek a franciák 😛
2: Ez már csak ilyen berögzõdés, talán mert régen idegesített, hogy a torkolattü'z miatti füsttõl (?) nem látok semmit egy kis ideig, ha sniper módban vagyok. Hátragörgetek, de az egeret nem mozgatom, illetve ha mozgatom is, lenyomva tartom a jobb egérgombot és úgy nézek szét, így az ágyú marad egy helyben, de ezt gondolom tudod 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Áh, ha nem kihívás akkor nem kell 😊

Amíg az ember kifarmolja a 107-est addig jó a 152-es szerintem 😛
Remélem sikerült kitrollkodnod magad egy kicsit 😊 Szólj ha megint vágyat érzel , szívesen beírok valami ökörséget 😛

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

A DB as VK is 😊

VK3002DB 😊

Vagy az DB volt VK helyett?

Szia.
Levezetésként megnéztem a te csatád is,mára ennyi elég lesz a tankokból.
1:Hihetetlen,h 10m-rõl nem látott meg a VK a dombon a bokorban.Vagy ilyen jó a francia tankok rejtõzködése?
2:Minden lövés pillanatában vissza zoomolsz.Ez miért van?Figyeled meglátott-e vki?Hogy hogy nem mozdul el a célkereszt eközben a célról?
Amúgy tetszett a battle,a dombról durván megtizedelted õket.Az E-75 biztos megjegyzett magának.Fullról levitted 200körülire😊GG

Sippie
hosszú után beültem az artyba, gondoltam megnézem azzal több lóvét kapok-e mint az E8-al. Elején countereztem, de 3 lövésbõl 1 sem volt köszönõ viszonyban azzal ahova konkrétan szántam a lövést. Ellenben amikor spottolt az ellenség, engem két lövésbõl kiszedtek az artyk. Hát érdekes.
Fec papa
sg cikk egész jó, van róla szó a harckocsik felfestésérõl is benne, ha valaki esetleg nem nézné fõoldalt. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

wmisi
az nem lesz jo......a nemet tankosok olyan hidegverrel nyirtak ki az ellent hogy nem mennel sokra a hokovetovel...

Sztem adott témában akkor jutunk legközelebb az igazsághoz ha minden álláspontot meghallgatunk, így a tiédet is😊
kerla
hogy ezt eddig senki nem tudta beírni, bakke... :-)

kerla
Ááá, ne is mond, most töltöm a hõkövetõ AP-HE super lõszert, na majd akkor, végre túllépek a Loltrakeszen és megszerzem a maradék 20 xp-t a PII-höz :-)))

Ezért kár volt.
Szívesen elmagyaráztuk volna, hogy a mozgó biszbaszokra kell lõni amiknek egy pilincka lóg ki a fejükbõl.
Ami nem mozdul az a ház meg a szikla arra is lõhetsz de azért nem kapsz semmit. 😄

wmisi
en keresnek egy olyan progit is melle ami automatan raviszi a celzast a piros helyekre...es lo is....

kerla
Ááá, most fedeztem fel ezt a színes biszbasszt, hát nem cuki? végre tudom hova lõjjek? :-)

wmisi
nekem tetszik a skin amivel jatszol.......lehet felrakoma 7eves kisfiamnak....megis csak konnyebb igy...

Legközelebb ne taposs el egy festéket szállító teherautót. 😄

Kb azt akartam írni, hogy nincs miért panaszkodni mert a 3db 90 100 baszta el mert mind bementetek a városba és tök üresen hagytátok a másik oldalt.
Hárman 18x200-250 hp-t lazán ki tudtatok volna osztani az ott jövõ pár tanknak és esetleg felébredt volna 1-2 heavy is és visszament volna segíteni ha már ti idõt tudtatok volna nyerni.
Ha úgy rakod be, hogy te hõsiesen feltartottad az ellent de a balfasz csapat nem segített akkor nincs semmi baj absz. igazat adok de így te és a többi amx is beálltatok a balfaszok közé.
Hangsúlyozom ez kizárólag az én véleményem és nem biztos, hogy igazam van.

kerla

szerintetek?

Így higgadt fejjel biztos viszamennék de akkor qrva ideges voltam rájuk. Nehéz játék közben higgadtnak maradni.
Sosem használtam KV-n 152-est, a 107es mérföldekkel jobb, fõleg amióta nerfelték a HE-t.

Bár a 152-es hatékony lehet ha nagy célpontok vannak, a 107-essel akkor is lehet írtani, ha sok kis célpont van (mondjuk szerencsésen bedob egy meccsbe top tanknak). Aki HEvel akar lõdözni, vigyen artit.

Ha jól emlékszem a videóra,kb 4-5tank foglalt nálatok,ha te visszamész kibírsz 2lövést.Na bumm +15sec-el eltolod a vereséget.+kreditet is buksz
Ez a más p..el a csalánt érdekes,menjen vissza a gyors tank...(armor nélkül
Miért nincs aki alapból mondjuk véd?Ha látom,h elrohan a csapat,én spec általában nem megyek 100.nak.Esetleg megkeresem az artynkat.De ez én vok😊
A videó tetszett,mert 2napja tolom a kis francia ördögöket és minden tapasztalatot felszívok😊

Akkor vedd a pici KV-d a 152-es kicsiny ágyúcskájával és bumm-bummozz bele mindenbe 😛

Hadd trollkodjak már egy kicsit. 😊

Nem vagyok sértõdékeny, nyugodtan lehet fikázni, az ember ezt felválalja ha feltölt egy videt saját ügyeskedésérõl. Lehet h még tanulok is vmit a kritikából. Sõt ez kifejezetten cél is lenne.
Üdv

Urak ezt a lövést valaki megmagyarázná nekem?
Amikor a videó végén kilõnek.

http://www.2shared.com/file/15T-liNc/20120207_2129_ussr-KV_monaster.html
Szeretnéd ha folytatnám? 😄
Nem fogom mivel te úgy is tudod a lényegét, mást meg szerintem úgy sem kötött le a kettõnk egymásnak szánt írása. Meg persze a FAQ-ba is ott a lényeg, akkor meg minek 😛

Jogos a kétpont, még a németeknél se az 5. betû az S. Fixálva 😊

Rohadt kommunista gecik. Bezzeg ha Stalin vagy Lenin névvel regisztrálok, még ajándék goldot is kapok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát az h sorban ez volt a 4-dik olyan csata ahol elment mindenki egy irányba, aztán bekempelnek mert ott egy enemy tank. Másik oldalról meg jönnek befoglalni. Elõzõ csatákban visszamentem, védtem ahogy tudtam azaz lövök 6-ot abból jó esetben sebez 4, utána meg szétkapnak hisz 40mp kb amíg betárazok. Elõzõ 3-ban kilõttek és buktuk ugy h én ugye más faszsága miat buktam kb 4-5-ezret, míg õ még lehet h plusszosra is kijött hisz nem kellet javítania. Na ebbõl volt elegem és ezért nem mentem vissza. Mindenki elmegy balra? OKÉ! Akkor megyek én is! Senki nem véd jobbra? Jönnek foglalni, a heavyk meg lapulnak a fal mellett és kempelnek? Semmi gond majd én is így teszek. Franc se fogja magát lelövetni.
Haladunk haladunk. Ennek már van értelme. Folytasd 😉

Szokásos szófordulat na. Tessék kössél bele 😛
A med-del szerintem jobban oda kell figyelni az egész pályára, mint mondjuk heavy tankkal amivel elsõ vonalban harcolsz. Illetve heavynél nincs akkora gáz ha beakad 1-1 lövés, mert elõfordul, hogy pattan míg med-nél ennek jóval kisebb esélye van. 😛

bardocz
"a német ABC 5. betüje az S" wut?<#idiota>

A 88 tényleg heil hitlert jelent, kérdezz csak meg valami skinhead gyerkõcöt.
A teóriád helytelen. A 88as ágyú szerepel a játékban is. Nem azzal van baj.

Érdekes koncepció. De azért az hogy "okosan kell vele játszani" valljuk be kb annyit ér mint ha azt írnád "Az IS nagyon jó tank, csak ügyesen kell vele játszani" vagy "a tigris nagyon jó tank, csak szépen kell játszani vele".

Solten
"A német ABC 8. betüje a H. H+H= Heil Hitler, így a nevek végén gondot okozhat a 88"

WTF??? Most ez a magyarazat?? Ezek paranoiasak? <#vigyor>

Van egy eletszerubb teoriam:

Wittmann Tigresenek 88-as lovegen, 88 db kor (88 kilott trofea)... <#alien>

Saor Alba

"Ne használd ezeket a számokat,
88 A német ABC 8. betüje a H. H+H= Heil Hitler, így a nevek végén gondot okozhat a 88, 104 és egyéb ilyen számok használata.
55, a német ABC 5. betüje az S, azaz az 55 jelentése SS
és a Világháborús német neveket(Hitler, Göring, Dönitz stb…😉"

Rákattintottam a faq-ra és majd kiszúrta a szemem. 😊
Hát figyelj T-50-el nálam minnél idiótább, hülyeségeket csináltam annál több xp-t hozott 😛
Van amivel lehet hülyeségeket csinálni, mert bírja a kassza és nagyobbat üt. A P2 nem az 😛

Oda van írva mellé vazze 😊