World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IS4-ben pl volt olyan, hogy cliffen felülrõl indulva elkocogtam a hegy melletti kanyarig. CSak egy slugger jött velem, ott sertepertélt mellettem.
Elõre szóltam neki hogy maradjon mögöttem, használjunk engem fedezéknek. Jött is az affirmative. Miután sikeresen ammorackeltem egy Typeot elsõ lövésbõl, összefutottam az ellenfél E75-IS4 duójával.
Irtam a chatbe, hogy az egyetlen hummelünk légyszi segítsen (volt benne please), jeleztem is hogy visszatolatok a hegy mögé hogy lõhesse õket.
Bár akkor már teli volt célponttal a térkép, a hummel jelzett egybõl hogy OK. Így aztán együttes erõvel szépen farigcsáltuk a két T9est, a sluggernak meg szóltam hogy nyugodtan menjen középre mert itt semmit nem fog tudni csinálni. Szótfogadott és ment.
4000+ XPs dupla és cirka 70000 credit lett a vége, plusz a végén egy kölcsönös vállveregetés a hummellel.
- kempelõ heawy-k a bázisunkon
- öngyilkos eszetlen csapattársak
- spottolásra nem reagáló arty
és még nagyok közé is dobált be + 16 órát melóztam ma 😞
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
na jo8 <#zavart1>#zavart1>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
igaz csak 1 type-ot lõttem ki, meg volt egy sebzésem is de azért ez mi ez a creditlopás? prémiummal kaphatnék kétszer ennyit is ha már ilyen drága a javítás meg az ammo! nem tudom miért kell ennyire lecsökkenteni.. az egyik tag akivel játszok most uninstallálta mert nem tudja megjavítani a kt-t és az 5-ös tankot meg unja, akár csak én.
kár hogy nem kempeltem én is végig a kört, kár hogy mentem segíteni az is4-nek, mert így az arty pró gamernek lett még 1 killje hú de fasza 😄 -.-
még játszom pár órát, aki szeretne szakaszozni jöjjön TS-re, de elõtte privátba írjon hogy tudjak adni ip-t meg ilyesmi (tier9-et hozom)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Amúgy nem vagyok náci, de kitárgyaltuk, neonáci buziknak ez a 88 tényleg olyan mint vmi titkos jel. Én most arról nem tehetek hogy a WGsek hülyék.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
1: Igazából csak reménykedtem, hogy nem fog észrevenni és messzirõl el kerül, bár végül nem volt olyan messze, de a bokornak és a mozdulatlanságnak köszönhetõen sikerült észrevétlennek maradnom. Amúgy én ezeket a rejtõzködõ értékeket egyáltalán nem figyelem, szóval gõzöm nincs, hogy rejtõzködnek a franciák 😛
2: Ez már csak ilyen berögzõdés, talán mert régen idegesített, hogy a torkolattü'z miatti füsttõl (?) nem látok semmit egy kis ideig, ha sniper módban vagyok. Hátragörgetek, de az egeret nem mozgatom, illetve ha mozgatom is, lenyomva tartom a jobb egérgombot és úgy nézek szét, így az ágyú marad egy helyben, de ezt gondolom tudod 😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Remélem sikerült kitrollkodnod magad egy kicsit 😊 Szólj ha megint vágyat érzel , szívesen beírok valami ökörséget 😛
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
VK3002DB 😊
Levezetésként megnéztem a te csatád is,mára ennyi elég lesz a tankokból.
1:Hihetetlen,h 10m-rõl nem látott meg a VK a dombon a bokorban.Vagy ilyen jó a francia tankok rejtõzködése?
2:Minden lövés pillanatában vissza zoomolsz.Ez miért van?Figyeled meglátott-e vki?Hogy hogy nem mozdul el a célkereszt eközben a célról?
Amúgy tetszett a battle,a dombról durván megtizedelted õket.Az E-75 biztos megjegyzett magának.Fullról levitted 200körülire😊GG
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Szívesen elmagyaráztuk volna, hogy a mozgó biszbaszokra kell lõni amiknek egy pilincka lóg ki a fejükbõl.
Ami nem mozdul az a ház meg a szikla arra is lõhetsz de azért nem kapsz semmit. 😄
Hárman 18x200-250 hp-t lazán ki tudtatok volna osztani az ott jövõ pár tanknak és esetleg felébredt volna 1-2 heavy is és visszament volna segíteni ha már ti idõt tudtatok volna nyerni.
Ha úgy rakod be, hogy te hõsiesen feltartottad az ellent de a balfasz csapat nem segített akkor nincs semmi baj absz. igazat adok de így te és a többi amx is beálltatok a balfaszok közé.
Hangsúlyozom ez kizárólag az én véleményem és nem biztos, hogy igazam van.
Bár a 152-es hatékony lehet ha nagy célpontok vannak, a 107-essel akkor is lehet írtani, ha sok kis célpont van (mondjuk szerencsésen bedob egy meccsbe top tanknak). Aki HEvel akar lõdözni, vigyen artit.
Ez a más p..el a csalánt érdekes,menjen vissza a gyors tank...(armor nélkül
Miért nincs aki alapból mondjuk véd?Ha látom,h elrohan a csapat,én spec általában nem megyek 100.nak.Esetleg megkeresem az artynkat.De ez én vok😊
A videó tetszett,mert 2napja tolom a kis francia ördögöket és minden tapasztalatot felszívok😊
Urak ezt a lövést valaki megmagyarázná nekem?
Amikor a videó végén kilõnek.
http://www.2shared.com/file/15T-liNc/20120207_2129_ussr-KV_monaster.html
Nem fogom mivel te úgy is tudod a lényegét, mást meg szerintem úgy sem kötött le a kettõnk egymásnak szánt írása. Meg persze a FAQ-ba is ott a lényeg, akkor meg minek 😛
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A med-del szerintem jobban oda kell figyelni az egész pályára, mint mondjuk heavy tankkal amivel elsõ vonalban harcolsz. Illetve heavynél nincs akkora gáz ha beakad 1-1 lövés, mert elõfordul, hogy pattan míg med-nél ennek jóval kisebb esélye van. 😛
A 88 tényleg heil hitlert jelent, kérdezz csak meg valami skinhead gyerkõcöt.
WTF???
Most ez a magyarazat?? Ezek paranoiasak? <#vigyor>#vigyor>
Van egy eletszerubb teoriam:
Wittmann Tigresenek 88-as lovegen, 88 db kor (88 kilott trofea)... <#alien>#alien>
Saor Alba
88 A német ABC 8. betüje a H. H+H= Heil Hitler, így a nevek végén gondot okozhat a 88, 104 és egyéb ilyen számok használata.
55, a német ABC 5. betüje az S, azaz az 55 jelentése SS
és a Világháborús német neveket(Hitler, Göring, Dönitz stb…😉"
Rákattintottam a faq-ra és majd kiszúrta a szemem. 😊
Van amivel lehet hülyeségeket csinálni, mert bírja a kassza és nagyobbat üt. A P2 nem az 😛