A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #162902 Na pont ezért kérdeztelek,h mi a véleményed a P2/e-50 és E-50M-ről.Az utóbbiról van már véleményed?Sokat nem mehettél még,de látom sikeres duplán már túl vagy. 
A dossier-es eff rating és eff.rating v2 beta-ból melyik a mérvadó?
Anno a Tiger miatt kezdtem el a Wot-ot..Mint gondolom sokan mások.Aztán rájöttem,h randomban nem segítenek csak ritkán,ha heavyvel vok.
Átálltam a td-kre.Német-orosz tier 9megvan.
Aztán Lammaer által ráálltam a francia light-tankokra.Imádom őket.
A lorraine is tetszik(fullos),de tier 9-esként papír armorral inkább nem megyek vele.Szal jött a med ötlet.
Már a franciáknál is rájöttem,h nekem a mobilitás fontosabb,mint az armor.(Majd én szaladgálok a lövések elöl,mint hogy az armorban bízzak)
Eredetileg akartam 1 Type59 félét(oroszban),illetve a medek jobbak nála ugye.
Viszont a német heavy-k miatt több,mint a fele modul már megvannak a kifejlesztések miatt,így jött a német med ág.Meg ugye pontosak is az ágyúik.
Kicsit féltem,h a francia machine gun után nem leszek"jó",de eddig minden rendben.Orosz td-kel volt ilyen magas az eff ratingem,mint a panterrel,holott sztem elég lomha.Idő kell amíg felgyorsul.Viszont már a P2 ua-ra súlyra rendelkezik 1 nagyobb motorral is,gondolom fürgébb lesz+lesz már"nagy"ágyúja.Az E-50 meg..Ahogy elnézem őket csatában robbanékonyak,gyorsak és jó kezekben gyilkosak.Vszínű megtaláltam a nekem való ágat(med-ek).