World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Páncélvadász
Német: pontos és erõs löveg, valamint 8-9 tierben erõs test, 6-7-es tier elég gyenge
Orosz: nagyot sebzõ lövegek, jól rejtõzködõ gépek, sebességben jobbak viszont nincs erõs páncélzatuk még szembõl se (kivéve a legnagyobbat)
Amerikai: alacsony szinten átlagosak, bár a Wolverine és a Sluger az egyetlen páncélvadász, aminek van tornya (ez komoly elõny). Magasabb szinten brutális front páncél jellemzi õket."
Renagade: köszi meglett kozben:9
Én most Tier6on fekszek (tolom az AMXet), meg amig lángol a csatamezõn viszek vmi T8-at.
Ha gondolod és játszol éjjelente, vegyük fel egymást és platoonozhatunk teamspeakkel. Aztán miközben kilõnek tudunk trécselni hogy melyik pályán nekem mi jön be és mi nem 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Ahoz csinálnom kell néhányat,de ha meglesznek beteszek egy párat.Legalább megtudom mit csinálok rosszul...:-)
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Meg lehet nézni minden tankra külön is....mennyi újdonság egy este.. :-D
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
középmezõnyben is lehet szépen muzsikálni
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Egyébként meg, éppen csak közepesnek tartom magam. Hát akkor hogy van ez?
Úgy van, hogy néha szerencsém is szokott lenni, és emiatt jön ki olyan szám, ami szerint a jók közé sorol.
Tankokra leosztva még érdekesebb
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
(gondoltam leírom, mert én is sokat sírok az mm miatt)
ui.: van ott az a túlélõ IS-4, na annak beküldtem 5-öt az oldalába, és meg sem érezte 😄 ...azért ne már.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Áh csak 3-al több T9-ünk volt mint szerencsétleneknek...
Az E-100-at kikaptam fent szembe,de nem sok kárt okozott,600 javítással megúsztam a dolgot,a legnagyobb prõ az arty volt 7 kill...
Itt a vége,farm a vége😊
Table of efficiency rating values
less than 600
Bad players (~ 6%)
600 - 900
Players below average (-25%)
900-1200
Average players (~ 43%)
1200-1500
Good players (~ 22%)
1500-1800
Great players (~ 3%)
more 1800
Unicums (~ 0,5%)
A FAQ-t már rég olvastam,nem rémlett. :-S
Az 1228 jó érték?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Battle: Prokhorovka 2012. február 5. 19:10:58
Vehicle: IS-3
Experience received: 542
Credits received: 30 235
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper
Najó, így annyira nem zavar, hogy az xp meg a kapott pénz nincsen összhangban 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
szóval kb egyszerre érkezett a 2 bummm 😊
(így már ki lehetett számolni XD)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Vagy ez a hatékonyság nem egy külön adat ?
Szembõl én azokat próbálom mindig lõni.