World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, holnap megpróbálom elõásni, ha megvan még. Ja és elõre is köszi a türelmedet, kelleni fog, most nem sabre-ban fogok ülni 😊

Mondjuk a 6-7es tier elég gyenge az annyira nem is. Inkább csak átlagos.

FAQt neked (is) írjuk...

"Páncélvadász
Német: pontos és erõs löveg, valamint 8-9 tierben erõs test, 6-7-es tier elég gyenge
Orosz: nagyot sebzõ lövegek, jól rejtõzködõ gépek, sebességben jobbak viszont nincs erõs páncélzatuk még szembõl se (kivéve a legnagyobbat)
Amerikai: alacsony szinten átlagosak, bár a Wolverine és a Sluger az egyetlen páncélvadász, aminek van tornya (ez komoly elõny). Magasabb szinten brutális front páncél jellemzi õket."

Az elmúlt pár napban többen írtak már ilyesmit, de aztán csendben maradtak. Keress rá hátha találsz ilyen hsz-t, de gyanítom azért nem pörögtek tovább az emberek, mert megkapták az aranyat, csak kicsit tovább tartott a dolog mint a bankkártya esetében.

Oh, T29, Tigris pont jó, +-1 tier bõven belefér. No, ha majd esz mikid akkor keress, szívesen platoonozok ilyen tierben.

mintha már kérdezték volna elötted is mások. nézd meg a web oldalon a profilodban van e nyoma. lehet csak kicsit késik

Üdvözlet urak van egy olyan kérdésem vettem aranyat SMS-útján elfogadta a codot megköszönte az arany mégsem jelent meg a játékban valaki találkozott már ilyesmivel?
szovjet amcsi vagy német páncélvadászok a legjobbak? ott mivel érdemesebb menni?
Fec papa
<#zavart1>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

leginkább T29, de van már fullos amx12t-m is😊 meg tiger. kb ennyi ami számít. ja meg stugIII amit még szeretek. megyek szívesen, TS-hez viszont kell szereznem valami mikrofonos cuccot, mert perpill nincs. de majd megoldom.

Renagade: köszi meglett kozben:9

Murlo milyen tierû tankokkal tolod mostanság?

Én most Tier6on fekszek (tolom az AMXet), meg amig lángol a csatamezõn viszek vmi T8-at.

Ha gondolod és játszol éjjelente, vegyük fel egymást és platoonozhatunk teamspeakkel. Aztán miközben kilõnek tudunk trécselni hogy melyik pályán nekem mi jön be és mi nem 😊

ott a képen a keresõben, na meg a FAQ-ban is :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na végre meg tört a jég
Ezt igy bontásban hogyan tudom megnézni?

sajnos nincs csak a mi csapatunknál
az ellenfeleknél egy sincs? 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

asszem meg jöttek az esti NOOB-ok sorozatosan vesztem a csatákat
Oké!
Ahoz csinálnom kell néhányat,de ha meglesznek beteszek egy párat.Legalább megtudom mit csinálok rosszul...:-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Gottfried
Én még nem láttam.
Meg lehet nézni minden tankra külön is....mennyi újdonság egy este.. :-D

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

ja, aki még nem látott volna ilyet annak: a jobb szélsõ számoszlop az efficiency

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

tegyél be replayeket, kielemezzük

középmezõnyben is lehet szépen muzsikálni

A sokadik vagy de a FAQ -ban meg találod
Gottfried
Én mindent végigszenvedtem.:-)Ha aranyra költenék akkor valószínû hogy prémre is.Van néhány nagyon szar tank de azért sokkal lehet élvezetesen játszani a kicsik közül is.

Nem a prémen múlik,de ha nem kell alap tankokkal végigszenvedned több száz csatát mert esetleg arannyal tp-t váltassz akkor a statisztikád is jobb lesz...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ezt a efficiency rating akármit hol lehet megnézni?^^" bocsi ha a sokadik vagyok aki megkérdezi.
Szerintem nem jó ám ez a táblázat se. Például, az érték alapján, összességében a jó játékosok közé tartozok.
Egyébként meg, éppen csak közepesnek tartom magam. Hát akkor hogy van ez?

Úgy van, hogy néha szerencsém is szokott lenni, és emiatt jön ki olyan szám, ami szerint a jók közé sorol.

Tankokra leosztva még érdekesebb

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

darki81
azért ha ilyet látunk nem kell rögtön megijedni hogy mit keresünk itt, mert ha nem rohanunk elõre mint a birkák akkor még jól is kijöhetünk az egészbõl! 😊
(gondoltam leírom, mert én is sokat sírok az mm miatt)
ui.: van ott az a túlélõ IS-4, na annak beküldtem 5-öt az oldalába, és meg sem érezte 😄 ...azért ne már.

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Gottfried
Én sem játszottam soha prémmel és prém tankkal sem de gondolom ez bele van kalkulálva a számításba.nem hiszem hogy a hatékonyság a prémen múlna.

Ritka(vagy úgy érzi az ember😊 hogy õ kerül az erõsebb MM-fail-es csapatba:

Áh csak 3-al több T9-ünk volt mint szerencsétleneknek...
Az E-100-at kikaptam fent szembe,de nem sok kárt okozott,600 javítással megúsztam a dolgot,a legnagyobb prõ az arty volt 7 kill...
Itt a vége,farm a vége😊

Gottfried
ezt is köszi! :-)

Az nagyon jó!Nekem 5 barátom játszik megnéztem mindenkit és mi a 25% átlag alatti játékosok vagyunk mind 600-720 efi-vel.Mindenki ingyenes játékos,átlag tier 4-6-ig.Úgy látom ezek szerint mi ritka selejt játékosok vagyunk mind!

Table of efficiency rating values

less than 600

Bad players (~ 6%)

600 - 900

Players below average (-25%)

900-1200

Average players (~ 43%)

1200-1500

Good players (~ 22%)

1500-1800

Great players (~ 3%)

more 1800

Unicums (~ 0,5%)

Gottfried
Köszi!

A FAQ-t már rég olvastam,nem rémlett. :-S

Az 1228 jó érték?

nekem azóta indult meg, hogy rendes videókari van a gépembe és nem esik le 5fps-re ha füst van, szvsz holnap már én is 1700 fölött leszek (8pont). :-)

patchaou
Rakd fel a damage panel nevû cuccot, az kijelzi a bekapott találatokat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

bardocz
Defeat
Battle: Prokhorovka 2012. február 5. 19:10:58
Vehicle: IS-3
Experience received: 542
Credits received: 30 235
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper

Najó, így annyira nem zavar, hogy az xp meg a kapott pénz nincsen összhangban 😄
jah, nékem is kevesebb, mint egy hét alatt 1666ról 1760 lett, cél a Unicum kategória 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Sippie
nem próbálkozok nagyon ilyen helyeken, mert sokszor nincs értelme, pattanok más tankoknál. Pl T32-vel KT-nál egyszer sem vitte ott. De ha azt mondjátok hogy ausf b-nél át lehet akkor megpróbálom, csak sokszor nem jött össze, meg ha kicsit távolabb van nem biztos hogy pont eltalálom. Teknõn csodálkozok, totál szembõl lõttem még láttam is az elõzõ nyomát rajta, és semmi.
ott van ám a faq-ban

effi

Gottfried
Ezt az efficiencyt hol lehet megnézni?

Gottfried
Elárulod hogy ezt hol tudom megnézni?

darki81
na megnéztem a visszajátszást belassítva, épphogy elcsíptem a pillanatot, mikor lemegy a hp-m kétharmada és utána csapódik be a tiger2-es lövege.
szóval kb egyszerre érkezett a 2 bummm 😊
(így már ki lehetett számolni XD)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

gyorsan változik, ha jól játszól, nekem 6k+ csatám van még is pár óra játék után 40-et ugrott

Buci
Megköszönném!

carpe diem

Bocs nem figyeltem a lánc görögö még gyenge pontja persze azt nem mindeggyik ágyú viszi át
Gottfried
Ezt az efficiencyt hol lehet megnézni?
Vagy ez a hatékonyság nem egy külön adat ?

Nekem 1 hete 641 volt,azóta nem néztem,de nem érzem magam annyira gyengének amit ez mutat.Magamból indultam ki...Nem azt mondom,hogy jaj de top vagyok,de láttam sok gyengébb játékost.

Khm... a szembõl lõhetõség volt a kérdés.

oldala segge
A géppuskánál meg a sofõrnél nem vitte?
Szembõl én azokat próbálom mindig lõni.