World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=OBRbV8y02k8
Oda nagy szerencse kell hogy amikor berohansz a tömegbe ne találjanak el. Ha 4-5 tank lõ rád, azért simán megfognak.
Pontosabban, mit nem bír ki.
Lemaradt a /ironia, látom nem jött át.
Persze ez a nem jellezõ. Mindenesetre meg lehet kockáztatni 1-2 találatot még nagy tankok ellen is.
Szal,ha azt a 60km/h-t valóban hozza,már felüdülés lesz vele.
Úgy érzem látatlanban,h nekem a francia med lesz a specialitásom.Inkább legyen papírból,de jól manõverezzen és majd én bujkálok.Pl a városi pályák a kedvenceim.+Enszk
A 12t-ben csak a hp-ja nem tetszett,ezekkel(fõleg a 90-essel)már bevállalhatsz 1-2 lövést,azzal meg kampó.
Amivel aztán ha eltalál, több méter megtétele után mély barázdát szántva üveges tekintettel nézed füstölgõ roncsodat. 😄
De megtanítja hogy használd a revolvert, mikor tárazz, segít belerázódni a melepetésszeû trollkodó játékmódba stb. Ja, és függõlegesen katasztrófális az ágyú kitéríthetõsége, szokni kell. Viszont a 13-75 is ilyen, de ott már legalább lefelé jobban megy.
Szóval a 12t felkészít a 13-75-re, ami minden szempontból elõrelépés. Nincs is jobb annál mint amikor megsorozol valami böhömöt, mire rádfordul már felgyorsulva távozol, és érzed ahogy erõlködik hogy legalább egyet lõhessen rád 😊
(dupla xp-ket csinálok csak,mert rosszul vok az amx40tõl)
2 napja Isu-val állandóan vereségbe rak,oké vannak killek meg miegymás,de nem az igazi így,és sajna ezzel a cuccal TUDOM AZ OKÁT!!!
Most egy 39%-os(!!!) winnel rendelkezõ Is-4 volt a top,elõtte meg egy 41%-os,már frászt kapok amikor látom hogy a zöld csapatban játszom a pirosak között,a piros csapat ellen ami meg zöldekbõl áll!<#csodalk>#csodalk>
És szerencsétlen Isu állandóan kifogja az ilyeneket,le kéne tennem egy idõre mert csak magamat járatom le vele.
Battle: Sand River 2012. február 4. 19:45:36
Vehicle: T82
Experience received: 1 246
Credits received: 16 442
Battle Achievements: Top Gun, Fadin's Medal
201-ik jubileumi Top Gun extra medállal.
A "defilade" fire egyértelmûen mûködik, elõbb is full takarásból szedtem ki autoaimmel egy konkurens TD-t.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
I met God. She's black
Ez egy újabb titkolt bug lenne?
A legjobb az, amikor pár gyors med-et követek, száguldunk és lövünk mindenkit.
Persze a legtöbb TD nem ilyen gyors, Ferdi-vel próbálna meg valaki ilyet, vagy JT-vel.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Majd a Jagdpanther-en tudod kifejleszteni a 8.8 cm PaK 43 L/71-et.
A Jagdpantherre ki kell fejleszteni a JgPz-V-Ketten Ausf.B lánctalpat mielõtt felraknám a 8.8cm PaK 43 L/71-es löveget, vagy az felmegy anélkül is?
Victory!
Battle: Karelia 2012. február 4. 18:07:59
Vehicle: JagdPz IV
Experience received: 585
Credits received: 19 431
Battle Achievements: Invader, Kolobanov's Medal, Sniper
Mindenki tõlem várja el a támadás,scout szerepet.Nem jönnek a medek támogatni.Sõt,a scoutok is bújnak mögém.Belefáradtam a c6-ba,h partynként pittyegek a mini mapon.Így meg a td-vel elvagyok.70%-al kevesebb az ideg,s segítek az életrevalóbbaknak.
Ezt beszéltük,h jobb szeretsz te sem top lenni.Amire írtam anno,h lehet azért mert te nem topként segítesz a topoknak.
Félre ne értsd szívesen megyek az élen,ha van megfelelõ háttér.Td-vel sem mindig az utolsó sorban vok.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
játék közben egyfolytába pityeg a fülesem és nagyon idegesítõ mitõl lehet? ez csak a wot nál pityeg állandóan.már az agyamra megy.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"