World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a móka végett:

http://www.youtube.com/watch?v=OBRbV8y02k8

Hát, nekem ez az átrohanok azt vagy meghalok vagy nem nem jön be. Én inkább keverem a szart ott ahol a balhé megy.
Oda nagy szerencse kell hogy amikor berohansz a tömegbe ne találjanak el. Ha 4-5 tank lõ rád, azért simán megfognak.

Artman
Rá kell érezni. Igazi kis kamikáze tank. Még a Type-kat is szépen tudja csipkedni hátulról-közelrõl 😊

Artman
Sík terepen megy sztem 100%os legénysé

Artman
Tényleg kiváló idegesíteni vele az ellent, fõleg ha egy szál arty-ja van, s rohanok át a pályán kinyirni, az ellen meg idegesen próbál levadászni 😄

Sippie
ja tényleg nem, mivel k*baszott OP tank, és engem speciel rendkívül idegesít 😊
Megy neki a 60km/h?

Artman
Pont én is 12t-vel megyek francia ágon, most próbálgatom a legnagyobb puskáját 😊

Sippie
hát rohadtul nem, fõleg az 1000 hp-s, de a 680 hp-t sem lehet kiszedni egy lövésbõl T30-at leszámítva.
Tudom mit bír, van. 😄
Pontosabban, mit nem bír ki.
Lemaradt a /ironia, látom nem jött át.
Ja pont ma volt olyan, IS7 szembõl lepattant. Elkezdte szídni a kamerakezelést hogy nem talált el... pedig de, csak pattant. Nem akarta elhinni.... 😄
Persze ez a nem jellezõ. Mindenesetre meg lehet kockáztatni 1-2 találatot még nagy tankok ellen is.

Nem igazán. Egy lövést simán kibír, 680 HPja van. Minden további nélkül bevállalok egy találatot.

A 13 75 már pont kibír legalább 2 lövést T9-ig de volt már lepattanóm is komolyabb ágyúktól 😄

Már a tárazás miatt is érdekel,sztem holnap meglesz.Csak már olyan szinten kivagyok az Amx 40tõl.Állítólag 40km/h-t tud.Hóban lefelé lehet,de nem nálam.Olyan lassú,mint 1 heavy.
Szal,ha azt a 60km/h-t valóban hozza,már felüdülés lesz vele.
Úgy érzem látatlanban,h nekem a francia med lesz a specialitásom.Inkább legyen papírból,de jól manõverezzen és majd én bujkálok.Pl a városi pályák a kedvenceim.+Enszk

A 75-öst megtartottam,mert iszonyat fun!De most a 90-est is úgy érzem meg akarom tartani,mert fullosan az is mókás😊
A 12t-ben csak a hp-ja nem tetszett,ezekkel(fõleg a 90-essel)már bevállalhatsz 1-2 lövést,azzal meg kampó.

"Nincs is jobb annál mint amikor megsorozol valami böhömöt, mire rádfordul már felgyorsulva távozol, és érzed ahogy erõlködik hogy legalább egyet lõhessen rád 😊

Amivel aztán ha eltalál, több méter megtétele után mély barázdát szántva üveges tekintettel nézed füstölgõ roncsodat. 😄
Áh, innentõl nincs visszaút. Még ha nem is látod, tudod hogy mi a szitu... szemed már kinyílt, nem lehet viszacsukni, Neo 😊

A 12t igazából csak az elõszoba. Sajnos mivel õ is scout, dobja nagyok közé, de az ágyújában még nincs meg a penetration, hogy megbízhatóan okozzon kárt szinte minden hátuljában/oldalában.

De megtanítja hogy használd a revolvert, mikor tárazz, segít belerázódni a melepetésszeû trollkodó játékmódba stb. Ja, és függõlegesen katasztrófális az ágyú kitéríthetõsége, szokni kell. Viszont a 13-75 is ilyen, de ott már legalább lefelé jobban megy.

Szóval a 12t felkészít a 13-75-re, ami minden szempontból elõrelépés. Nincs is jobb annál mint amikor megsorozol valami böhömöt, mire rádfordul már felgyorsulva távozol, és érzed ahogy erõlködik hogy legalább egyet lõhessen rád 😊

Nice.Épp az Amx 12t elõtt állok.Az milyen?
(dupla xp-ket csinálok csak,mert rosszul vok az amx40tõl)

Igen csak a két(kapszula)parancsikon közül kell választani,egyik boldog tudatlanság,a másik a keserû valóságot ígéri😊

AMX 13-75 (Tier6), az igazi trolltank. Egyszerûen hihetetlen, ebben a tankban akkor érzem legjobban magam amikor Tier 9 be dob. Hihetetlen jó szivózni a nagy böhömökkel.

Két meccs, ahol a legalján voltam, teli Tier9ekkel.

egy

ketto

Szeretnél megint boldog tudatlanságban élni? 😊)

Lehet letörlöm ezt az efficenty meg winrate mutató izét,inkább nem vagyok kíváncsi...
2 napja Isu-val állandóan vereségbe rak,oké vannak killek meg miegymás,de nem az igazi így,és sajna ezzel a cuccal TUDOM AZ OKÁT!!!
Most egy 39%-os(!!!) winnel rendelkezõ Is-4 volt a top,elõtte meg egy 41%-os,már frászt kapok amikor látom hogy a zöld csapatban játszom a pirosak között,a piros csapat ellen ami meg zöldekbõl áll!<#csodalk>
És szerencsétlen Isu állandóan kifogja az ilyeneket,le kéne tennem egy idõre mert csak magamat járatom le vele.

Elõtte egyet se lõttél rá?

szabii98
TUVOK NÉVEN T6 TANKSZÁZAD GYERTEK!!

I met God. She's black

Victory!
Battle: Sand River 2012. február 4. 19:45:36
Vehicle: T82
Experience received: 1 246
Credits received: 16 442
Battle Achievements: Top Gun, Fadin's Medal

201-ik jubileumi Top Gun extra medállal.

A "defilade" fire egyértelmûen mûködik, elõbb is full takarásból szedtem ki autoaimmel egy konkurens TD-t.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát ez rendkívül elgondolkodtató volt. Amx 40-el mentem, úgy lett egy kill-em, hogy csak céloztam a másikra (még rá sem fókuszált) , rá nem lõttem...?????? Mondjuk ez sok mindent megmagyarázna. De ugye nincs igazam...
Ezt amúgy én is észrevettem😄 Velem is elõfordult már nem egyszer, hogy pattanók után vissza normál nézetre, és úgy már átvitte! 😄
Üdvözlet urak lenne egy olyan kérdésem vásároltam aranyat sms-utján és nemjelent meg a játékban valaki találkozott már ijesmivel?
szabii98
Akinek van kedve, jöjjön T6 COMPANYBA! GYÜLEKEZÕ HUN CHANNELEN!! GYERTEK MINÉL TÖBBEN! 😊

I met God. She's black

Ajj istenem ez a jagdpz4 :@ nemigaz hogy nem bírom átütni a vk36h-t sehogysem, pedig nemrég nerfelték a páncélzatát 110mm-rõl 100-ra de nem, csakazértsem. Értem én hogy 132mm az az átlagos átütés, dehogy 2 meccs alatt kb 7 lövésbõl egyse vigye át, az egy vicc!😞
Azt csak én érzem úgy, hogy sniper mód nélkül pontosabbak az ágyúk? Eddig mindig sniper módban lõttem és hát lövöldöz össze-vissza, mostanában direkt visszaváltok normál módba lövés elõtt és hihetetlen milyen messzirõl is eltalálom az ellent sokszor pontatlan mozsárágyúkkal is.
Ez egy újabb titkolt bug lenne?

A Jpanterrel én is megyek,ha kell és van rá mód.A nagy ágyúja gyakorlatilag bárkire veszélyes.Ezt ki is használom,mert tier 5-6 is szívesen jön rám,aztán pislog,mikor akár 300dmg is adok neki.

Persze, TD-vel nem kell rohanni elõre, de én azért T25 AT-vel sokszor robogok ám elõre. Attól függ melyik pálya és mik vannak ellenem.

A legjobb az, amikor pár gyors med-et követek, száguldunk és lövünk mindenkit.

Persze a legtöbb TD nem ilyen gyors, Ferdi-vel próbálna meg valaki ilyet, vagy JT-vel.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Artman
Jó ötlet 😊

bardocz
Megnézed hány kiló most a tank, meg hogy meddig terhelhetõ még a lánctalp, majd összehasonlítod a két löveg súlyát, és ebbõl kiderül, hogy ráfér-e.
Artman
8.8 cm PaK 36 L/56, muszáj lesz ezzel tolnod...
Majd a Jagdpanther-en tudod kifejleszteni a 8.8 cm PaK 43 L/71-et.

Artman
Muszáj leszel kifejleszteni, mert a Jaghpanter-el azzal érsz valamit csak...

Artman
Sziasztok 😊

A Jagdpantherre ki kell fejleszteni a JgPz-V-Ketten Ausf.B lánctalpat mielõtt felraknám a 8.8cm PaK 43 L/71-es löveget, vagy az felmegy anélkül is?

Sziasztok! a Jagdpantherig vezetõ rögös, szenvedéssel kikövezett úton ti melyik ágyút javasoljátok Jagdpz4-hez? Mióta kifejlesztettem azóta 88-ast használom, de valami eszméletlen rossz az átütése:S Papíron csak 6mm-rel kevesebb a jó öreg 75 milis Stuknál, de nekem gyengébbnek tûnik :S amiket a 75 sel lazán meglövök mert "úgyis átviszi" a 88milissel erõsen gondolkozom elõtte :S Tapasztaltátok ezt ti is? Mármint aki tolja a német TD ágat 😄
Ha kicsit tovább tart a háború, az angol gyalogsági nehézfegyverek átütés nélkül is szétkaptak volna mindent, mindegy milyen páncélt aggatnak rájuk. Az új hátrasiklás nélküli lövegek és a HESH-technika egy elõdje már akkor létezett és tesztelték is, a 3,7 inch RR gun nem nyomott többet 100 kilónál és 25 cm páncélt is le tudott küzdeni 2000 jardig.

Nem is tudtam, hogy így is jár...

Victory!
Battle: Karelia 2012. február 4. 18:07:59
Vehicle: JagdPz IV
Experience received: 585
Credits received: 19 431
Battle Achievements: Invader, Kolobanov's Medal, Sniper

De rendes tankal is megvan,csak utálok randomba menni nagy tankal.
Mindenki tõlem várja el a támadás,scout szerepet.Nem jönnek a medek támogatni.Sõt,a scoutok is bújnak mögém.Belefáradtam a c6-ba,h partynként pittyegek a mini mapon.Így meg a td-vel elvagyok.70%-al kevesebb az ideg,s segítek az életrevalóbbaknak.
Ezt beszéltük,h jobb szeretsz te sem top lenni.Amire írtam anno,h lehet azért mert te nem topként segítesz a topoknak.
Félre ne értsd szívesen megyek az élen,ha van megfelelõ háttér.Td-vel sem mindig az utolsó sorban vok.

A büdös szarnak lép be valaki a játékba, ha el sem mozdul a hülye kezdõrõl? Az elõbb is úgy indultunk, hogy 15 -2 ... A francba hát.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

popey8
Melyiknek magasabb a javítási költsége? A SU-85-nek vagy a KV-nak?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Köszi, megfogadom a tanácsot! Egyik 122-en át kell vergõdnöm az mindjárt meglesz kb. estére és van még egy ugyanolyan löveg az gyorsabb de a damage-ja iszonyú sok. 390-e sebez

Sziasztok!

játék közben egyfolytába pityeg a fülesem és nagyon idegesítõ mitõl lehet? ez csak a wot nál pityeg állandóan.már az agyamra megy.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Ha javasolhatok, felejtsd el az "egybõl IS3-ra megyek" részt, és ISben fejleszd ki mind a motort, mint a jobbik 122-est. Ha nem, kénytelen leszel az IS3-ban kiszenvedni.

Végre beülhettem az IS-be, elértem. A KV-3 embereit átképeztem erre egybõl 90%-al indultak, Raktam fel ventit,töltésgyorsítót, remek ez a tank. Hosszúak a mecseim! Bizony nem halódok meg olyan könnyen mint eddig a sok másféle tankban. Egyre gyakrabban bent ragadok a végjátékra:-) na ezt meg tudnám szokni. Na végre most kezdõdik az igazi játék. Eddig leves, vagy töltelék voltam.:-) KV-3-ról a jobbik löveget felraktam ezen is jókat odasuhint. 175-et penetrál és 240-et sebez. Egész jó a gyorsasága az elõbb említett tankhoz képest. Motort lehet ki sem fejlesztem hanem egybõl IS-3-ra gyúrok. Az még odébb van 80K TP.

Jah, minden meccsben van 14 vörös kommunista a túloldalon 😊