banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ytar
    ilyen van, ezt én is megerősítem. kedvencem, amikor a rohangáló T-50 nyel el zsinórban úgy 3 lövést a T6-7es heavytől, és még csak láncot sem dob le .. hát perszemár'
    ilyenkor tuti bukó lesz a meccs, ilyennek nem lenne szabad történnie, azt a tankot bárminek bárhonnan keresztül kéne lőnie T4 felett ..

bezzeg amikor én megyek a chaffee-val, azonnal oneshotol minden szar amint meglátom. a múltkor 3 egymás utáni meccs volt városi páylán vele, 3* oneshotoltak azonnal, pedig épp csak hogy felvillant aki szembe jött .. na ekkor adtam el a picsába.

szerintem amint valaki nagyon közelítené a 60% winratet valamivel, ellenszegül a random, sőt, még gyökereket is mellé rak az MM. ilyenkor még ha meg is erölteted magad, és le is hoznád a szopatás ellenére a meccset, a sok szerencsétlen biztos elbukja. a tegnapi napom ilyen volt, folyamatos bukta volt mindennel.