A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az én összevisszaesküvödéses elméletem 
8 hónappal ezelőtt elkezdtem egy másik gamét a haverokkal itt akkor is hasonló elméletek születtek a WG-ről, mondhatni "Nyugaton a helyzet változatlan" , de azért az elmélethez kapcsoljátok hozzá mindig az
- a +/- 25% sebzést
- a +/- 25% átütést
- milyen szögben éri a tankot a lövedék
- és a ki ül a tankban most vette 50%-os legényekkel vagy már a harmadik skilleket húzza mivel ezek is számítanak nem is kicsit.
- és még sok más pl: stratégia ismeretek hiánya...
Csak képzeljétek el a szitut van az ágyú aminek az adatlapján a közép átlag értékei szerepelnek ettől fel és le 25% eltérés az átütés és sebzés terén.
Ott a tank és 90°-ban feléd ál a páncélja ha nem akkor már is csökkenek az esélyeid, a tanknak van pl: 100mm páncélja te löveged átlagja 110mm átütés(82,5 és 137,5) és 200hp (150 és 250) sebzés.
Lősz egyet a progi meg dob egyet kockával és átütöd vagy nem majd megint dob egyet mekkorát sebeztél vele + ha bent eltrafálsz valamit azt is hozzá számolja
ezek a nem fix dolgok adnak ennek a játéknak ekkora véletlenszerű végkifejletet anélkül, hogy bele kellene piszkálniuk személyesen xy tankjába és felhasználófiókjába.