World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még nem próbálkoztam, kizárólag randommal. én még a "piros" kategória vagyok(ahogy alakulok az is maradok) úgyhogy nem "merek" még semmi ilyesmibe belemenni. de én is ugy érzem lehetne ezeket a játékmódokat egy kis gondolkodással és munkával jobbá tenni. fektethetnének több erõforrást a dologba.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Harmadreszt, a terkepek ugyanazok lesznek, maga a jatekmod is (kill em all), es a jatekosok is. Tehat semmifele formaciozas nem lesz, szetszorodnak az emberek, kempelnek a bozotban, bujkalna az artik elol stb.
Ha formaciozni akarsz, allj platoonba, kerd meg a 2 masikat hogy hozzon veled egyutt tigrist es hajra 😊
Tegnap pl platoonban voltam ket IS4-el (en ebben T8 heavyt hoztam), kertem is a sracokat ponbol hogy balettozzunk formacioban, probaljuk szinkronban forgatni a csovet. Aztan mentunk olni 😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ugyhogy nyugodtan, ha talalsz academia tipusu klant (ezek tobbnyire a fo klan kikepzo klanjai nem top tankos embereknek), nyugodtan jelentkezz/lepj be.
A baj az, hogy mar a companyknal is látszik, hogy ha mesterseges limit van a csatakban, az emberek automatikusan csak olyan companyba mennek, ahol ok az elerheto legjobb tankot viszik (pl: junior tele van T28-al, medium KV3-al, champion T8as heavikkel, a legnagyobb meg nyilvan T10es heavyik meg T9es medek - plusz termeszetesen mindenhol 2-3-4 top tier arty). Amelyik company turmixxal megy es helyet ad a top tieren kivul masnak, az tapasztalatom szerint bukik es szetesik.
Azaz vegerdmenyben, a companyk monoton felhozatallal birnak es lassabban lehet bennuk porogni mint randomban (nehezen all ossze, nehezen marad egyben, kevesebb a battle / hour) .
A historical battle pont ugyanez lesz pepitában, egyedül tán akkor lehet jobb a companynál, ha ugy oldjak meg, hogy a csataszervezes maga random modon megy, tehat nem kell kinlodni a csapat osszetartasaval. De igy meg tul kiszamithato lesz, amikor mindket oldalon 5-7 Tigris figyel, plusz artik, es egy-ket noob vagy kivancsi gyerek, ingyenkillnek 😊.
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 4. 12:15:59
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 1 053
Szerzett kredit: 31 767
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Pusztító, Védõ, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Tessek, itt be is lattam hogy nem nekem volt igazam 😊
Hangsulyozom, nagy szamok eseten, nem 20 meccs utan, amikor jon valaki hogy XY tank kurva jo, mert 51% a winrateja, azt kiderult hogy eddig letolt vele 40 meccset.
Tobb ezer meccs eseten mar kijon az, hogy a 40%-os winratas gyerek lathatoan kevesbe skilles mint egy 60%os.
Plusz ha megnezed a linkelt hszek korul a beszelgetesunket, a szamok is alatamasztottak hogy a legtobb esetben egyenes aranyossag figyelheto meg a leosztott damage / average xp / winrate kozott meg tankokra lebontva is.
Innentol kezdve be kell ismernem, hogy elmelet ide, elmelet oda, a szamok nem engem igazoltak.
De a legnagyobb bizonyitek tenyleg az, amit mostanaban a meccseken latok:
- ha vki blokkolja a masikat, beall a csapat ele hogy testevel nyujtson fedezeket az ellenfelnek, idiotan rushol, kempel A1-ben, seggbelovi a baratokat vagy orjong a chaten hogy noob team, meghal az elso 2 percben ertelmes hozzajarulas nelkul --> az szinte mindig piros
- ertelmesen helyezkedik, latod hogy ad helyet amig tolt hogy mas is lohessen, figyelembe veszi hogy mit csinal a csapat, egyutt dolgozik veled, valoban harcol nem csak pofazik --> szinte mindig zold
(mondjuk en rating alapjan szineztetem az embereket, de a rating szinen aranyos szokott lenni a winratevel)
De a legdurvabb az, amikor indul a meccs, szinezes alapjan nagy bizonyossaggal meg tudod mondani mi lesz a kimenetel - ez nekem eleg bizonyitek ahhoz hogy belassam, tevedtem 😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha wotban a T-34/76 meg a Sherman is az igazi ágyúját használná, akkor esélyük se lenne átvinni a frontját. E8 már tudná de ugye az is háború vége fele jelent meg. T-34/85 is 44es dizájn, modnjuk az a 85ös egy vacak, vinné de sokszor pattanna is.
WoT: Nishizumi77
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 4. 12:16:42
Jármû: M10 Wolverine
Szerzett tapasztalat: 2 916 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34 894
Csatában elért Achievement: Top Gun
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ez Map mit jelent pontosan?Láttam szerepelnek magyarok is, Algéria egyik részét birtokolják.Minden nemzetiség top 1. klánja szerepeltetheti magát?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Hi Overlord,
Since the weekend is aproaching, any news on the
public testservers?
Thx
It's a bit early to speak about it. 7.2 is not on supertest yet.
kb annyi volt hogy elindultak a barmok, és csak végigrusholtak a pályán úgy, hogy mindenkit kilõttek. 1 kis tank veszteséggel 😄
ezaaz igen yesss 😄 juhé 😄
még egy ilyen kör és megyek nézem a reklámokat a tv-ben XD
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Viszont az elõbb volt egy Löwe top tankként 300-as effel... az ellennél 😄
Ilyen élvezetet rég éreztem, mikor kigördültem a fedezékbõl a stock KT-val és lebontottam fullról kb 200 hp veszteség árán 😄 Egy darabig vissza sem lõtt, majd pattant párszor, végül megdurrantott párszor HE-vel, mielõtt eltávozott volna az élõk világából 😄
most is tier9-be KV-ztam 😄 de nem is az a baj, hanem az hogy látok egy csodálatos isu-t oldalról, erre a barom beáll elém, és kikerülöm erre kilövik, utána meg volt még egy jó célpont, és ugyan az a barom megint beáll elém 😄
fogtam és letékáztam a picsába ha már ilyen figyelmetlen fasz, ennyi.
én nem is értem ilyen hogy történhet, mi alapját válogatja össze..
Még új vagyok a játékban, lenne néhány kérdésem.Klán alapítás hogyan mûködik?Hogyan lehet mások ellen háborúzgatni?COD2 hosszú ideig, ott szervert kellett bérelni, itt is így mûködik?Hivatalosan számon van tartva a gyõzelem ill. vereség ,vagy csak szimplán magunknak irogathatjuk?
Köszönöm
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Viszont most láttam valakit, akinek olyan rossz a találati aránya, hogy még arty-val is a saját átlagos találati aránya felett teljesít 😄
Battle: Siegfried Line 2012. február 4. 10:09:17
Vehicle: IS-3
Experience received: 4 074 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 65 143
Battle Achievements: Steel Wall, Master Gunner
a reggel jol kezdödik :-)
ez a legjobb game is3-al eddig
Hû de rühellem a szovjet ágyúkat...
Engem meg A-20...
De most felraktam rá a 100mm-es ágyút és azóta pusztító!
Így trollkodtam vele E-75 ellen a városban: (magyar játékos volt, a végén szépen be is mutatkozott)
Replay
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
szóval az egy félmilliós baromság 😄
Nem kell foglalkozni vele, kizárólag olyan tankokra érdemes megvenni, amikre csak néhány tíz kiló híján nem lehet feltenni az elõzõ tankon használt löveget. Áthidaló megoldásként, amíg nincs meg a nagyobb lánc. Nyilván olyan magas tierû tankokra éri meg, ahol már a lánc kifejlesztése is több tízezer XP-be kerül.