A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #162430 Az Object 704 is elérhető a kezdetek óta, mégis már lassan kevesebb az Obj. 268, mint az E4. Itt inkább Szpecnyaz kolléga észrevételét részesítem előnyben, ami a nagyfokú németmelegséget jelöli meg, mint első számú okot, mert egy dolog kihúzni valamit, másik dolog megvenni és még játszani is vele. Nekem már februárban megvolt az xp az E-50-en az E-50M-re, mégsem vettem meg mikor kijött, mert volt annyi eszem, hogy kipróbáltam tesztszerveren, ott nem jött be és nem vertem el rá feleslegesen 6.1 milliót, hozzáteszem, az én igényeimnek harmatos, ettől még lehet jó tank más szemében, DE a JgPz-E-100 pont ugyanolyan, mint a test2-es állapotban volt, ki lehetett próbálni ingyen, már akkor csomóan mondták, hogy nem túl jó, erre mit csinált a sok hülye? Megvette éles szerveren és telesírta vele a netet, hogy mennyire szar, bravó.
A másik, mi ez a szavazásos hülyeség? Szavazást indítani erről-arról? Mi ez, demokrácia? Szavazzon a sok 700 effis nyomorék, hogy milyen pályák legyenek? Most komolyan? Akkora ellentmondásokat érzek itt egyeseknél, folyamatosan megy a sírás, hogy mennyi növény játssza ezt a játékot és akkor még szavaztatnád is őket? Arról nem is beszélve, hogy a hivatalos fórumot max a játékosok 1-2%-a nézi napi rendszerességgel, 80-90% életében nem járt rajta. Pár száz aktív fórumozó döntsön mindenről? Akkor már inkább a ruszkik.