World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Akkor úgy látszik nem csak én tapasztaltam, h valami nincs rendben a célkereszttel. Nálam valamiért néha úgy elkezd rángatózni, mint Julis orgazmus közben. Persze pont közelharc közben jön rá az epilepszia. Aztán ha lövök, garantáltan a nagy semmibe megy.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mighty
Végre, bár élveztem:
A következõ tank kifejlesztve: T34. Elköltött XP: 185 300. Elköltött szabad XP: 0.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Solten
Ketten voltunk ilyen kis troll tankok a teamben, beirja valamelyik eszleny hogy nyirjuk ki az artyt. Jo kis tank, de nem T-50 hogy 70-el cikkcakkozva mindenki kozt vegigrohanjon vele a palyan az ember.

Saor Alba

Tuvok
urak, mi a túrót állítottak el a szerveren ma a szarházi wg-sek ? a célkereszt nem esik egybe a pen-kereszttel, rendre leesik a lövész keresztje álló helyzetben tiszta rálátással is, és így totálisan máshová mennek a lövések, mint ahova célzok, délután óta ez van, és játszhatatlan az egész !

Metalmilitiakid
"még ha nem is lenne szabad neki erõsebbnek lennie," de am teljesen egyetértek vele, mert engem is szekálnak ezek a kis mocskok, rohadt bunkók.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sippie
hogy lenne már erõsebb? Tier7-es szar med (light) ág kilövi a T9-es heavyt lazán? Azért ez enyhén szólva is elbaszott. Remélem nerfelik a picsába ezeket a következõ patchben.
Buci
Jaaaa, jovan akkor... Am. sztem nincs mért szégyenkezned, jókat játszottunk, szal no problémó ámígó 😊

carpe diem

Metalmilitiakid
Most az, hogy valaki erõsebb és kilõ, még ha nem is lenne szabad neki erõsebbnek lennie, az egy dolog. De az, hogy valaki 40 méterre elõttem eltûnik, vagy hogy jóval gyengébben páncélozott tank, csak úgy elnyeli a lövéseket, az már a legális cheat szintjét karcolgatja.

Ja igen szintén ma volt, az egyáltalán nem OP orosz heavy ággal. 1 darab ellenséges IS3 al nem bírt el egy VK4502A, 1 jagdtiger, 1 kv3 és 2 e8 sherman. Illetve késõbb én is szembekerültem vele a vk36h 88 asával, amivel még oldalról sem tudtam átlõni, pedig vagy 10x rálõttem a különbözõ gyenge pontjait célozgatva. Viszont ugyanezzel akár szembõl is át tudom lõni a T32 õt vagy a KT t, ami tudtommal pont ugyanaz a szint. Érdekes.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

.. ezteket a francia gyirstuzeloket sem gondoltak at egy pillanatg sem.. lepattano, mellemegy, papirtank.. lofaszt..
Sippie
ha dezertálsz is bent marad a tankod.
engem a franciák basznak fel, fõleg a kis csicska amx 13-as. Röhej hogy a T34-emet egyszerûen megalázza. Én belelövök 400-at, õ azalatt amíg újratöltök kb 1000-et, és simán átlõ mert ugye agyonpáncélozott ez a csodatank. Utána meg eprsze elrohan a francba, esélyem sincs újra belelõni, amikor meg jön újra már látom a végzetem, a nyomorék csapattársak se tudták kilõni amíg ki nem végzett engem. Kiegyensúlyozatlan szarfos ág mindkettõ, rohadjon el aki kitalálta. Ráadásul olyan kicsi hogy el se találom, múltkor épp hogy betöltött a játék erre a shermanomat már tûz alá vette és trackelt kapásból, egyet nem tudtam belelõni amíg kivégzett mert el se találtam, amíg õ vígan belém lõtte az összes töltényét.

Amúgy kb 1 hónap az új peccs.
Metalmilitiakid
Ezaz, ismét elérte nálam ez a játék egy nap alatt, hogy 1 hónapot pihentessem.

M4e3 shermannal voltam, mentem elõre a puszta közepén mert már alig volt ellen. Sehol semmi bokor elõttem, felbukkant kb 100-150 méterre egy t43. Rálõttem sebeztem, rálõttem lepattant. Majd amikor már csak olyan 30-40 méterre volt, eltûnt. Jött a semmibõl egy lövés elvitte a lánctalpam, majd rá kb 2 mp re be is spottolódott újra, hogy mindjárt elcsap. Rálõttem semmi hatás. Köv lövése elvitte az ágyúm, az utána lévõ pedig a tornyot ragasztotta be. Itt gondolkoztam el azon, hogy inkább dezertálok, minthogy megöljön mert ez már nevetséges, de maradtam, mert akár még nyerhettünk is.

Illetve másik szépség az egy hósikló volt (sima t 50) 2 vk36h, 1 panter egy pz4 és én lõttem a dagi shermannal. Csak magam részérõl adtam neki 4 találatot. Ebbõl kettõt elnyelt 1 critical lett hátulról a segge közepére, de nem lassult meg nem állt meg nem gyulladt ki. Illetve egy valahogy meg is sebezte oldalról. De mikor kinyírtak mindünket õ még mindig vígan szaladgált pedig láttam, hogy a többiek is eltalálták nem 1x, de nem zavartatta magát.

Mikor lesz a köv update ? Mert sztem akkor jövök majd kb vissza, hátha javul valami...

Sippie
A peccsrõl még semmi konkrét? Tesztszeró nem indult el ugye? 😄
Nem véletlen hogy medium companykba mindenhol KV3-at akarnak, ott a csatákat egyszerûen uralja.

Nem, más tanknál nem lövik el a lánctalpat, csak egyszerûen szétlövik. És nem kell 5-6 tank, elég 1.

Komolyan, a KV3 az egyik legbrutálisabb Tier6. Tierjében átüthetetlen szinte, nem véletlenül tapasztalod hogy a lácodat verik le majd kell 5-6 tank ami körbevesz. Nem a láncodat akarják leverni, hanem sebeznének, de a lánc elnyel mindent.

Alkalomadtán Tier8-ak pattognak róla.

"T32-T34-nek nem kell az alját lõni Löwe ágyújával vissza azt ott ahol akartam megbízhatóan."

Ez a mondat milyen nyelven van írva? 😄
A Google fordító szokott ilyeneket kitalálni.

Fenét nem, több mint 30 Top Gunom van KV-val. :-) Asszem talán csak Scout medálom nincs vele, a többibõl van. Szintjében messze a legerõsebb tank, majd ha kettéválasztják 7.3-ban kap egy nerfet.

saslaca
De acélfalon kívül nem sok minden kitüntetést lehet vele kapni 😄

Az orosz T34-emmek van a legszarabb statisztikája. És több az elvesztett csata mint a gyõztes. Ez az egyetlen tank amivel nem tudok játszani eddig.
T32-T34-nek nem kell az alját lõni Löwe ágyújával vissza azt ott ahol akartam megbízhatóan. Most éppenséggel a random a sráccal volt de 10-bõl 8 viszi a hullt úgy tûnik ez a kettõ most itt volt 😛 Az elsõ lepattanó (T32) elkerülhetõ lehetett volna a többi az mind random én úgy érzem. A torony oldala viszont szintén bátran lõhetõ ha elvan fordítva.

Egyébként engem is meglepett a kapott credit én olyan 56-70k közé saccoltam. Éreztem hogy jó volt. Nagyon érzõdik, hogy csavargatnak a credit szorzókkal. Most pont jókor mentem Löwevel egy jó kört 😄 Egy hete nem kaptam volna ennyit ezért.....
Metalmilitiakid
Igazad van, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy soha nem mi voltunk az esélyesebbek. Kezdve az elsõ meccsel ahol szolid 7 (hét) AFK nk volt.

Eagle16
A végén muszáj volt kinyírnom azt az Is-3-ast, a sok lepattanó miatt elbízta magát 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

én nem mertem volna kimenni a végén, ha már biztos a gyõzelem :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Én így jobban szeretem 😊

Persze emiatt most is volt pár földbelövés meg ilyesmi 😄 Sõt, most hogy így visszanéztem én is, jó sokat bénáztam megint.

De végülis 37 lövés, 32 találat, 7 kill, gyõzelem...ez a lényeg.

nandorb
Ha,meglesz majd a KV-5 talan,akkor tolhatjuk egyutt😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Teach me Master! <#action><#vigyor0>
darki81
én az is4-en elõl a postaládát szoktam lõni, de most nem is erre gondoltam, hanem az T32 vagy T34-re

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. február 3. 19:59:25
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 1 027
Szerzett kredit: 24 411
Csatában elért Achievement: Acélfal

5 kill 2 sebzés 1 felderítés na ezért szeretem a KV tankot<#eplus2>
azért Löve+type 100K felett bõven hozz, gyakoroljatok még picit :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na az elõbb végre összejött egy jó menet, kb 20x nem találtak el az amx 12t-vel el hallufon. simán nyertünk mert míg velem szarakodott a két top tankjuk szarrá lõtték õket 😄
Az igazság az, hogy betaban meg amióta Live a game 0.6.9 vagy 0.7.0-ig én is mindig ott lõttem az IS4-t (pót lánctalpnál) Löwe és KT 10,5 L68 ágyúival mert a vezetõnyállásról rendszeresen pattantam.... Ezen a helyen 5-bõl 4 szer stabilan vitte 1x nem ment át átlagban. Ennek nagyon örültem, hogy van egy hely ahol stabilan tudom lõni. Majd valamelyik patchben ez megváltozott a pótlánctalpas rész 5-bõl 3-t megfogott és 1-2 ment át. Ez már nekem elég lutri volt, mert biztosra karok menni hogyha lövök akkor az harapjon is túl drága a skulló 😛 viszont ezzel ellentétben a vezetõnyillás lett ilyen puha mint az "alja volt" és ezért átszoktam arra. majd az utolsó patchben érezhetõen erõsítették a vezetõi részt de még mindig azértstaibilan tudom vinni.

Szal lehet csak a random isten szól bele de én jelen pillanatban mindog a vezetõre lövök ha választani kell. De az a legjobb ha picit be van fordítva, mert az a kis rombuszt mindig viszi 😄
Jó cucc, csak kicsit fura számomra ez a shift-nézet nélküli célzás. Persze így jobban átlátja az ember a helyzetet, de nem tudom hogy lehet így pontosan célozni.

KV-3-al megyek és majdnem mindíg eljátszák ellenek a következõt:
Ellövik a lánctalpamat és onnantól kezdve végem, mert céltábla vagyok.
5-en 6-an körbelönek és vége a játéknak. Minden tanknak ilyen sérülékeny a talpa vagy csak ennek? Bármilyen kicsi tank csak azt célozza meg nálam és sikerrel. Még 13k tp kell az IS-hez és ezt a tankot félreteszem, nekem nem lett annyira kedvencem mint egyeseknek. Viszont a VK3601 most hogy mindenben fullos és elit, egész jól megy. HE lõszerre váltottam nála és az L/56 88mm-es löveggel szépen találgatok. Ugyanez a löveg meg az AP-val alig sebzett.

Ha már így szóba került, most alkottam prémmel:

Vereség
Csata: Mines 2012. február 3. 19:40:58
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 017
Szerzett kredit: 92 782
A poroltót kötelezõ be rakni a francia tankokba
Eagle16
Szokd meg, mert a francia ág végig ilyen "égõ" 😄

Lorraine-nál járok, de az is kigyullad akár szembõl érkezõ lövéstõl is.

A lényeg hogy ne találjanak el....ha francia tankban lövést kapsz akkor rosszul csinálod.

Egy kérdés: az amx 12t nektek is hajlamos kigyulladásra? tegnap óta van meg
és rengetegszer az elsõ kapott lövéstõl ki is gyullad:S
Eagle16
Aki esetleg kíváncsi rá hogy mit kell csinálni ennyi xp-ért 😊

Replay

Eagle16
Szép. Prémiummal lett volna 150k kredit is 😊

Én meg nyomtam egy ilyen laza kört Párduccal 😄D

Victory!
Battle: Sand River 2012. február 3. 17:39:35
Vehicle: Panther II
Experience received: 4 626 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 63 897
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Defender

darki81
megnéztem a játékodat.
erre ad 99ezret a Lõwe prém tank?
tudtam hogy prémium tankokkal jobban lehet keresni, de hogy ennyire jobban az durva..
normál tank erre kapott volna 30-35 ezret.
én szerencsétlen meg örülök amikor a KV-val megvan a 20-30e tisztán 😄
ha nem lenne ilyen horribilis összeg a lõwe akkor lehet befizetnék egyre!

ui.: nem akarok okoskodni mert én sem vagyok akkora sztár, de amikor szembe jönnek lõdd az alját, vagy azt a részét ami nincs úgy megdöntve, akkor nem pattan<#smile> (gondoltam leírom, remélem segíthettem) <#wink>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Igen az az ágyú tud érdekes dolgokat mûvelni.
Csináltak valamit az M6 90milis lövegével??? Kétszer egymás után lepattanok egy M4 frontjáról, harmadjára nem viszi át a lövegpajzsot,majd pár perc csiki csuki után oldalba lövöm és rikosséé. Utána lévõ meccsen meg a 3001P orrában elakad kétszer<#falbav><#falbav><#falbav>
Detto. Még prémiummal is veszteséges néhány gyõzelem ha sokat pattan, de siralmas csapatokba is kerülök vele. Tegnap lett meg, tehát annyira sokat azért még nem mentem vele, viszont sztem nem játszom vele rosszul, 40 csata, 82 kill, tehát több mint a duplája, 2300-as átlagsebzés és mégis csak 45%-os vele a gyõzelmi rátám. A legmasszívabban páncélozott francia heavy, mégsem jó az átlag heavy szerepkörre, gyakorlatilag úgy játszom vele, mint egy E-50-el.

Solten
Majdnem 100k kredit? Az szep... <#alien>

Saor Alba

WoT pályafutásom legtöbb creditet hozó köre:

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. február 3. 18:32:32
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 2 674 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 99 846

úgy nézzétek, hogy prem nélkül van!!
A 122 mm D-2-5T/D-25T lövegek a legkevésbé hasznos lövegek tier 6-8 körül. A béta óta nem sokszor használtam õket. Prémium nélkül nagyon veszteségesek lehetnek vele a harckocsik és különösebben nem is erõsek.

Ugyanez az egyik nagy problémám az AMX-50-120-al is, a 100 mm SA 47-el premium nélkül nagyon veszteséges még gyõzelem esetén is. A többi tier 9-es nehéz harckocsit azért ki lehet hozni pluszba, ezt nem. Az utóbbi tíz gyõzelembõl kettõ volt nyereséges.
A másik bajom, hogy nehéz harckocsiként használhatatlan.
bardocz
És hogyan számoljuk ki, hogy ha nem tudjuk, hogy milyenek voltak a csapattársaid? Gondolom nem egyedül voltál T9-ek ellen.
Replay

Egyik oldalon 5 KV másikon 2 KV.......
Metalmilitiakid
Ma vk36h val mentem, 10 csatából 1 volt amiben nem t9 ekkel voltam összerakva, szóval ki lehet számolni mennyit nyerhettem 😄

Én ma nyertem német tankkal 3x
Ma én is vesztettem 2 csatát német tankkal. Szerintem lehúzták õket. 😊