World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A következõ tank kifejlesztve: T34. Elköltött XP: 185 300. Elköltött szabad XP: 0.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Saor Alba

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
carpe diem
Ja igen szintén ma volt, az egyáltalán nem OP orosz heavy ággal. 1 darab ellenséges IS3 al nem bírt el egy VK4502A, 1 jagdtiger, 1 kv3 és 2 e8 sherman. Illetve késõbb én is szembekerültem vele a vk36h 88 asával, amivel még oldalról sem tudtam átlõni, pedig vagy 10x rálõttem a különbözõ gyenge pontjait célozgatva. Viszont ugyanezzel akár szembõl is át tudom lõni a T32 õt vagy a KT t, ami tudtommal pont ugyanaz a szint. Érdekes.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
engem a franciák basznak fel, fõleg a kis csicska amx 13-as. Röhej hogy a T34-emet egyszerûen megalázza. Én belelövök 400-at, õ azalatt amíg újratöltök kb 1000-et, és simán átlõ mert ugye agyonpáncélozott ez a csodatank. Utána meg eprsze elrohan a francba, esélyem sincs újra belelõni, amikor meg jön újra már látom a végzetem, a nyomorék csapattársak se tudták kilõni amíg ki nem végzett engem. Kiegyensúlyozatlan szarfos ág mindkettõ, rohadjon el aki kitalálta. Ráadásul olyan kicsi hogy el se találom, múltkor épp hogy betöltött a játék erre a shermanomat már tûz alá vette és trackelt kapásból, egyet nem tudtam belelõni amíg kivégzett mert el se találtam, amíg õ vígan belém lõtte az összes töltényét.
Amúgy kb 1 hónap az új peccs.
M4e3 shermannal voltam, mentem elõre a puszta közepén mert már alig volt ellen. Sehol semmi bokor elõttem, felbukkant kb 100-150 méterre egy t43. Rálõttem sebeztem, rálõttem lepattant. Majd amikor már csak olyan 30-40 méterre volt, eltûnt. Jött a semmibõl egy lövés elvitte a lánctalpam, majd rá kb 2 mp re be is spottolódott újra, hogy mindjárt elcsap. Rálõttem semmi hatás. Köv lövése elvitte az ágyúm, az utána lévõ pedig a tornyot ragasztotta be. Itt gondolkoztam el azon, hogy inkább dezertálok, minthogy megöljön mert ez már nevetséges, de maradtam, mert akár még nyerhettünk is.
Illetve másik szépség az egy hósikló volt (sima t 50) 2 vk36h, 1 panter egy pz4 és én lõttem a dagi shermannal. Csak magam részérõl adtam neki 4 találatot. Ebbõl kettõt elnyelt 1 critical lett hátulról a segge közepére, de nem lassult meg nem állt meg nem gyulladt ki. Illetve egy valahogy meg is sebezte oldalról. De mikor kinyírtak mindünket õ még mindig vígan szaladgált pedig láttam, hogy a többiek is eltalálták nem 1x, de nem zavartatta magát.
Mikor lesz a köv update ? Mert sztem akkor jövök majd kb vissza, hátha javul valami...
Komolyan, a KV3 az egyik legbrutálisabb Tier6. Tierjében átüthetetlen szinte, nem véletlenül tapasztalod hogy a lácodat verik le majd kell 5-6 tank ami körbevesz. Nem a láncodat akarják leverni, hanem sebeznének, de a lánc elnyel mindent.
Alkalomadtán Tier8-ak pattognak róla.
Ez a mondat milyen nyelven van írva? 😄
A Google fordító szokott ilyeneket kitalálni.
Egyébként engem is meglepett a kapott credit én olyan 56-70k közé saccoltam. Éreztem hogy jó volt. Nagyon érzõdik, hogy csavargatnak a credit szorzókkal. Most pont jókor mentem Löwevel egy jó kört 😄 Egy hete nem kaptam volna ennyit ezért.....
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Persze emiatt most is volt pár földbelövés meg ilyesmi 😄 Sõt, most hogy így visszanéztem én is, jó sokat bénáztam megint.
De végülis 37 lövés, 32 találat, 7 kill, gyõzelem...ez a lényeg.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Csata: Ensk 2012. február 3. 19:59:25
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 1 027
Szerzett kredit: 24 411
Csatában elért Achievement: Acélfal
5 kill 2 sebzés 1 felderítés na ezért szeretem a KV tankot<#eplus2>#eplus2>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szal lehet csak a random isten szól bele de én jelen pillanatban mindog a vezetõre lövök ha választani kell. De az a legjobb ha picit be van fordítva, mert az a kis rombuszt mindig viszi 😄
Ellövik a lánctalpamat és onnantól kezdve végem, mert céltábla vagyok.
5-en 6-an körbelönek és vége a játéknak. Minden tanknak ilyen sérülékeny a talpa vagy csak ennek? Bármilyen kicsi tank csak azt célozza meg nálam és sikerrel. Még 13k tp kell az IS-hez és ezt a tankot félreteszem, nekem nem lett annyira kedvencem mint egyeseknek. Viszont a VK3601 most hogy mindenben fullos és elit, egész jól megy. HE lõszerre váltottam nála és az L/56 88mm-es löveggel szépen találgatok. Ugyanez a löveg meg az AP-val alig sebzett.
Vereség
Csata: Mines 2012. február 3. 19:40:58
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 017
Szerzett kredit: 92 782
Lorraine-nál járok, de az is kigyullad akár szembõl érkezõ lövéstõl is.
A lényeg hogy ne találjanak el....ha francia tankban lövést kapsz akkor rosszul csinálod.
és rengetegszer az elsõ kapott lövéstõl ki is gyullad:S
Én meg nyomtam egy ilyen laza kört Párduccal 😄D
Victory!
Battle: Sand River 2012. február 3. 17:39:35
Vehicle: Panther II
Experience received: 4 626 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 63 897
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Defender
erre ad 99ezret a Lõwe prém tank?
tudtam hogy prémium tankokkal jobban lehet keresni, de hogy ennyire jobban az durva..
normál tank erre kapott volna 30-35 ezret.
én szerencsétlen meg örülök amikor a KV-val megvan a 20-30e tisztán 😄
ha nem lenne ilyen horribilis összeg a lõwe akkor lehet befizetnék egyre!
ui.: nem akarok okoskodni mert én sem vagyok akkora sztár, de amikor szembe jönnek lõdd az alját, vagy azt a részét ami nincs úgy megdöntve, akkor nem pattan<#smile>#smile> (gondoltam leírom, remélem segíthettem) <#wink>#wink>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. február 3. 18:32:32
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 2 674 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 99 846
úgy nézzétek, hogy prem nélkül van!!
Ugyanez az egyik nagy problémám az AMX-50-120-al is, a 100 mm SA 47-el premium nélkül nagyon veszteséges még gyõzelem esetén is. A többi tier 9-es nehéz harckocsit azért ki lehet hozni pluszba, ezt nem. Az utóbbi tíz gyõzelembõl kettõ volt nyereséges.
A másik bajom, hogy nehéz harckocsiként használhatatlan.