A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #162412 Erről magyarázok, hogy olvasom a hivatalos fórumot és látom, hogy kb. azon kívül hogy sok az arty, semmi másban nincs egyetértés.
Az mondjuk elég nagy bullshit, hogy semmibe veszik a játékosok igényeit, erre rohadt jó példa az ingyenes platoon két fő részére, korábban az is csak prémiumosoknak volt. Legfrissebb ilyen példa, hogy kivették a high tier csatákból Province-ot, ami meg speciel sztem nem egy rossz pálya, ez szerintem felesleges volt, de a sok gyökér nem tudott rajta játszani és kivették. Komarint detto, de az szerintem ócska volt, még refit után is, de előtte pláne, de lefogadom hogy az a pálya is volt valakinek a kedvence, most ezzel az erővel ő is sírhatná tele az összes fórumot, hogy a köcsög WG kivette a kedvenc pályáját és rohadjanak meg, hogy nem hallgatnak a játékosokra.
Ja és ilyen lépés lesz a választható játékmódok, amit szintén a játékosok nyomására fognak beiktatni remélhetőleg 8.0-tól! Szal kurvára nem kéne arról pampogni, hogy soha semmit nem vesznek figyelembe, és itt most nem a WG-t akarom védeni, csak a józan észt.
Amúgy meg igen, hülyének nézik a játékosokat, hiszen a játékosok nagy része bizony nagy betűs HÜLYE.
Az artys korlátozást gyanítom azért nem lépik meg, mert egy olyan szörnyet teremtettek, amit úgy sem lehetne kontrollálni, annyi köcsög artysta van, hogy abból még nagyobb felháborodás lenne, ha korlátoznák az artyk számát a csatákban, mert lenne akkor egy arty platoon várakozási ideje vagy 10 perc. Fellázadna a sok növényagyú, mert nem jut el az agyáig, hogy a mostani átlag 4-5 artyt/csata akkor hova dugnák, ha max 2 vagy 3 lehetne egy csatában belőlük? Bazz, az év kérdése, mi? Nyilván a WG baszta el, hogy ilyen formában létrehozták az SPG-ket, de az már a játékosok lelkén szárad, hogy élnek is vele, és lehet itt mindenféle önigazoló indokot is benyomni, hogy csak azért artyztam a 8000 csatámból 5000-et, hogy tudjam mire képesek meg hasonlók, bullshit, én kibírtam 12k csatát high tier arty kihúzása nélkül.
8.0-ra ígérték, hogy az ÖSSZESET nerfelik, meglátjuk mi lesz belőle.
Legjobb közelmúltbeli példa a játékostársadalom gyökérségére és a tudatos fogyasztói magatartás teljes hiányára, hogy a JgPz E-100 gyengeségével tele lett sírva az összes létező WOT-os fórum, mégis messze a legnépszerűbb t10 TD jelenleg, többet látni belőle, mint a többiből összesen, a kifejezetten OP-nak mondott T110E4-ből már kezd picit több lenni mint eddig, de ezt is inkább csak a companykon észlelem és sokat hozzátehet a dologhoz, hogy jó páran akik kihúzták anno a t10 T30-at azok megkapták ingyen a TD-t. Randomban JPz E-100 dominancia van. Kérdem én, ha ennyire szar egy tank, minek játszanak vele ennyien?