banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Egyszerűen hihetetlen ez a játék! Már megint úgy felcseszte az agyamat, hogy mindjárt szétrobbanok!

3 közvetlen egymás utáni csata történései:

1.: top tank IS-7-esünk HE-vel lövöldözött egész csata alatt! Mindenre! JT-seggére is HE-vel lőtt... Nem meglepő módon vesztettünk.

2.: Airfielden 3-an vagyunk az ellenség bázisánál, a saját bázisunkon egy arty. Az ellenség egyetlen életben lévő tankja foglalja a bázisunkat. Erre az M48 otthagyja a foglaló kört, de természetesen nem ér vissza, az artynk nem tud resetelni, így bukjuk a kört 4 vs 1-ről.

3.: Steppesen jön az E-100 foglalni a bázisunkat, néhány másodpercig elspotolódott, ebből tudtam, hogy hol van. Majd eltűnt a puszta közepén. De ő folyamatosan látta az IS-7-esemet, és folyamatosan lőtte is, de eközben sem spotolódott. Én nem tudtam közelebb menni, mivel tapadnom kellett a sziklámhoz az artyk miatt. Az E-100-at többet nem láttam mert végül 98 hp-ról kisplashelt az arty a szikla mögül.
    Addigra visszajött az Object 704-esünk is, és be is állt egy bokorba, hogy majd kilövi az E-100-at ha közelebb jön. Az E-100 jött is, szépen kispotolta a bokorban lévő Objectet és az artyk kilőtték azt is.
    Legutolsónak a platoontársam halt meg, aki Jagd E-100-zal kapott egy 900-as sebzést szemből egy TD-ző artytól. Azt még kiszedte, majd ahogy ment tovább, találkozott a következő artyval. Kb egyszerre vehették észre egymást. Az arty elkezdett fordulni felé, majd amint irányba állt, azonnal lőtt, és be is talált, mindezt kb 2-300 méterről, és vesztettünk.

És ez mind 3 csata alatt történt! Aztán ne kapjon az ember agyvérzést...