A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na az ilyen csatákért érdemes ezzel a játékkal játszani. Életem második vagy első legizgalmasabb meccse volt (nem tudom eldönteni). Érdekes, h mind az első, mind a második ilyen csata "T-44 kinézetű" med tankkal volt, pedig asszem heavyvel jobban játszok:)
Szerintem érdemes megnézni ezt a csatát. Volt itt minden: két su-152 frontját nem átütő lövés, nem éppen jól szereplő csapat és artik, a csata végére teljesen kifogyó lőszer (nálam és a Hummelnél is), HE lőszerrel 345-ös sebzés egy JPZ4 oldalába, ammorackkelt prém JT, sérült vezető (a harc hevében annyi eszem nem volt, h meggyógyítsam, pedig a végén könnyebb dolgom lett volna), 50 hp-m maradt a végére, majdnem lejáró idő, a végén lerammolt JPZ4 (utolsó ellenfél).
Viszont érdekes, h nem kaptam Fadin medált. Tudja vki, h miért? A WoT wikin azt írják, h a rammolás is számít.
Még annyit, h 8 percnél azért álltam meg, mert vadásztam a JP2-re. Kell a Master Tankerhez:)
Type59 replay