World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. január 26. 12:17:24
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 1 308
Szerzett kredit: 32 422
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész
File name: 20120126_1217_usa-Pershing_caucasus.rar File size: 701.44 KB
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Viszont ha jól tudom, a dobozos WOT-hoz adott kód egy account-on több is aktiválható. Jól tudom? Mert elvileg a napokban kell megérkeznie Angliából a DVD-nek és kódoknak és ha így van, veszek még egyet, mert jó ár/érték arányban van. :-)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
After 7.3 we are planning to expand French tree, adding TDs and SPGs.
WoT: Nishizumi77
Mindent viszont nem lehet kiszûrni, fõleg a finom csalásokat nem. Majdnem mindig találó ágyú, kicsit jobb sebzés, ilyesmiket.
Azt pedig, hogy mindent a szerver számol, nálad csak a grafika i megjelenítés van, azt nyugodtan el lehet feljeteni. Nincs az a gép, ami ezt elbírná.
egyszeruen add el az aktivalas elott, es az egyreszt penz, cirka 150k illetve egy extra garazshely. de! elotte mindenkeppen legyel biztos benne, h a kod tobbszor aktivalhato!
u.i.: az ameikai m3 stuart es a premium orosz m3 stuart a jatekban ket kulonbozo tanknak szamit!
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Megkerdezted te mar magadtol miert nincs a jateknak semmilyen vedelme pl egy Punkbuster vagy barmi mas? Azt megkerdezted mar hogy barmely mas mmo-hoz kepest a wot 2x vagy 3x annyi cpu powert hasznal, na azt vajon minek ha a te geped semmit se szamol csak megjelenit 😛 ? Vagy ha mindez teged nem erdekel, akkor mit szolsz ahoz hogy van hack program ami megtalalja es raakaszkodik azokra a szamitasi folyamatokra a te gepeden amik a WG szerint nem is leteznek mert a te geped nem szamol...
Victory!
Battle: Malinovka 2012. January 26. 11:22:56
Vehicle: AMX 12t
Experience received: 1 798 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 32 280
Battle Achievements: Scout Sniper +1 kill
Azt hiszem szeretni fogom ezt a kis vackot 😊
Ja és mindez prémium nélkül 3k javítással lõszerrel.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
CBSDE8PMN-9Z66-327X
analogtousb.com - az olcsó leobodnar alternativa
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
AMX 40-el ez volt a statom:
összesen 59 csata (27 gyõzelem, 32 vereség 9 túlélt csata)
összesen 14 kilõtt jármû és az átlag xp-m 181 volt.
Amúgy már azt csináltam a vége felé, hogy beraktam autópilótába és mentem elõre. 😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
pedal to the metal...

pedal to the metal...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk