World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy hét után megnt leültem játszani. Még jó h én lettem a végén a top gun, mert az az e75 lehet h jól védett a másik e75 segítségével, de szét basecampelte az agyát egész meccs alatt top tankként.

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. január 26. 12:17:24
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 1 308
Szerzett kredit: 32 422
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész

File name: 20120126_1217_usa-Pershing_caucasus.rar File size: 701.44 KB

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

..igen, megjott!
Ok akkor ennek a szellemeben en is csak folytatom a megkezdett gondolatmenetet. Csalas nelkul is egy kupac szar a jatek, mert a fejlesztok azon igyekezetukben hogy totalisan kezukben tartsak a jatekost, teljesen tonkrevagjak a jatekelmenyt, nem engedik a jatekot kiforrni, a maga utjat jarni, es legfokepp, mindenkeppen meg akarjak akadalyozni hogy valaki skillbol farmolja a nala gyengebbeket. Minden mas mmo-ban ez nem problema, de itt igen, vagy premiumbol vagy jobb a tobbinel vagy szivjal es vegyel premiumot inkabb. Nekem ettol van hanyhatnekom a beta ota. Csalas ide mar olyan mindegy....
IS-7-et.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nekem is január 23.-án adák postára, szerintem a Tied is már a ládádban van.

7,94£, 2000 arany, 50 ezer ezüst, Pz38H735(f) garázshellyel, 1 hét prém, valamint plusz egy invite code 3 nap prémmel, 1000 arannyal.

kerla
Az igen! Én a The Hut-tól rendeltem és hétfõn postázták a dec 30-ai megrendelést... viszont 7,95 font volt pk-val együtt..

Nem neked mondtam, csak nincs olyan gomb, hogy "folytatva a megkezdett gondolatmenetet." 😊

.. en meg dec19en rendeltem meg toluk.. most jan23an diszpecseltek..
mit kaptál menyiért?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

az a kód ingyenes szerintem, és abból csak 1et lehet aktiválni már
Megjött a WoT a Zavvi-tól, három nap alatt. 😊

Hali , melyik ágat érdemesebb fejleszteni?az E-100-as-t vagy a Maus-t?

kerla
Igen, közben utánanéztem és ebbõl csak egy aktiválható egy account-hoz.
Viszont ha jól tudom, a dobozos WOT-hoz adott kód egy account-on több is aktiválható. Jól tudom? Mert elvileg a napokban kell megérkeznie Angliából a DVD-nek és kódoknak és ha így van, veszek még egyet, mert jó ár/érték arányban van. :-)

patchaou
Szerintem elõbb tudd meg hogy computerbildes kódról van e szó, mert ha az akkor az csak egyszer aktiválható.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ne nekem mond 😊
kerla
Hmm, ha ez így van, akkor veszek német ebay-rõl még egy T127-as prémium kódot és aktiválom izibe. Arany sosem jön rosszul.

Sippie
nabakker, nemrég adtam el a T127-et. 😄
Na azért:

After 7.3 we are planning to expand French tree, adding TDs and SPGs.

WoT: Nishizumi77

wow, ezt nem tudtam. a legutobbi akcional meg nem igy volt.
Mindennel lehet csalni, amit a te oldaladon számol. Ha a te oldalad számolja a sebzést. akkor egy lövéssel ki tudod nyírni a másik tankot, ha nem pattansz. Ha az engi tudja, hogy hol van a többi tank, akkor láthatóvá tudod tenni õket. Amit a szerver számol, ott nincs gond. Vagy ha figyelnek az ilyesmikre. Mondjuk hogy a max sebzésnél akkor sem lehet többet bevinni, ha azt küldi a géped.

Mindent viszont nem lehet kiszûrni, fõleg a finom csalásokat nem. Majdnem mindig találó ágyú, kicsit jobb sebzés, ilyesmiket.

Azt pedig, hogy mindent a szerver számol, nálad csak a grafika i megjelenítés van, azt nyugodtan el lehet feljeteni. Nincs az a gép, ami ezt elbírná.

most már nem érdemes eladni, mert ha bent áll a garázsodban az adott prémium tank, akkor megkapod goldban az értékét.
jaja, ahogyan írták. csak a prémium stuart jó

.. eddig a tobbszor is aktivalhato kodoknal, amikor tankot is adott a kod, ha mar az adott tank allt a garazsodba, akkor azt ertelemszeruleg nem kaptad meg, viszont a tobbi bonuszt: aranyat, premium napot igen.

egyszeruen add el az aktivalas elott, es az egyreszt penz, cirka 150k illetve egy extra garazshely. de! elotte mindenkeppen legyel biztos benne, h a kod tobbszor aktivalhato!

u.i.: az ameikai m3 stuart es a premium orosz m3 stuart a jatekban ket kulonbozo tanknak szamit!
Brutal
Ez a szitu engem is érdekelne 😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

már nálam is jó
már jó😊
szerintem vmi globális leállás lehet, én se tudok belépni, jelszót se enged változtatni.
Valaki tudna segíteni? Nem enged be a játékba és alig 10 perce még játszottam de kiléptem most meg nem tudok belépni
Ha emlekezetem nem csal, mar elsore is elmondtam hogy mit es hogy es mivel. Habar Tvelvet torolte, te meg azelott beszaltal a vitaba es elvileg lattad a postot meg kitorles elott. AKkor mondtad hogy utananezel a dolognak. Es paran meg fel is haborodtak itt ezen a forumon hogy ilyen ocska szar modon mar lehet csalni. Nem erzem kotelessegemnek hogy demonstraljam, ha valoban utana akartal volna nezni, akkor megvolt hozza minden. Amugy ez a demonstralos video is olyan, hogy en meg lattam jutyubon egy trainer jellegu csalast, aminek az volt a lenyege hogy az IS7re nem lehetett celozni mert a kurzor folyamat kitert valamerre. Na akkor ez most mit demonstral? Azt hogy valaki jol tud videot vagni vagy azt hogy letezik ilyen csalas?
Sippie
gondolom prémium stuartról van szó, nem a simáról
Én bármit képes vagyok elhinni, csak elõtte kérem, hogy aki tud ilyet csinálni, az vegye fel és rakja fel a videót, hogy megnézhessem. Ennyi.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Kivancsi lennek hogy ezzel a szerver oldali szarsaggal ki etet teged? Mert annak, akinek beszolsz igaza van es neked meg nagyon nem. Annyira igaza van hogy szerintem o is ugyanazt a modszert ismeri mint amirol en is irtam annak idejen( ugy latszik ez az elterjedtebb). Az emlitett Hetzer anomaliahoz meg annyit, hogy ha ugy volt ahogy a hsz-ben irjak hogy 9et lott megallas nelkul, akkor az a csoka ritka hulye, mivel igencsak feltuno modon csal. Mert pl egy accuracy hacket nehezebben fogsz kiszurni, mint egy damage vagy reload hacket. Habar tegedet elnezve nyugodtan csalhat a muki, mert te nagyon jol tudod hogy csalni lehetetlen es a szerver szamol mindent.
Megkerdezted te mar magadtol miert nincs a jateknak semmilyen vedelme pl egy Punkbuster vagy barmi mas? Azt megkerdezted mar hogy barmely mas mmo-hoz kepest a wot 2x vagy 3x annyi cpu powert hasznal, na azt vajon minek ha a te geped semmit se szamol csak megjelenit 😛 ? Vagy ha mindez teged nem erdekel, akkor mit szolsz ahoz hogy van hack program ami megtalalja es raakaszkodik azokra a szamitasi folyamatokra a te gepeden amik a WG szerint nem is leteznek mert a te geped nem szamol...
Ha van M3 stuart a garázsomba akkor az elsõ aktiválásnál megkapom a +850goldot? vagy nem történik semmi? mélg egy ugyanolyan tankom nem lehet úgy tudom.
Elsõ kanyar.

Victory!
Battle: Malinovka 2012. January 26. 11:22:56
Vehicle: AMX 12t
Experience received: 1 798 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 32 280
Battle Achievements: Scout Sniper +1 kill

Azt hiszem szeretni fogom ezt a kis vackot 😊
Ja és mindez prémium nélkül 3k javítással lõszerrel.

Igazából magasról teszek arra, hogy mennyiért veszed. Én nem veszek mióta 1000 Ft fölé ment. Többet nem ér meg ez a bugokkal teli játék.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Hát végülis relatív átlag xp-ben még jobb is, de mégis le vagyok vele maradva, vagy 4k xp-vel és több csatát nyomtam.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Nekem AMX40-el viszonylag jól ment.

Én a B1-el szopoázok.

te már csak tudod, hogy én menyiért veszem 😊))

egy fel nem használt computer bild-es kód:

CBSDE8PMN-9Z66-327X

analogtousb.com - az olcsó leobodnar alternativa

Emelni. Még jó, hogy ugyanannyiért veszed a kódokat mint fél éve...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Nagy szenvedések árán, de meg lehet csinálni, én tegnap fejlesztettem ki végre az amx12t.
AMX 40-el ez volt a statom:
összesen 59 csata (27 gyõzelem, 32 vereség 9 túlélt csata)
összesen 14 kilõtt jármû és az átlag xp-m 181 volt.
Amúgy már azt csináltam a vége felé, hogy beraktam autópilótába és mentem elõre. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

<#taps><#taps>

pedal to the metal...

Ha nekem sikerült, neked is menni fog... 😄 És õszintén szólva, a végére egészen megkedveltem azt a kis izét(még mindig nem tudom tanknak nevezni). Ettõl függetlenül lecseréltem 12t-re.

pedal to the metal...

jajajajaja 😊

Mighty
Én most nyüstölöm 3 napja. A 105-ös löveggel, fejlesztett toronnyal. Ha hull downban tudod tartani, elég jó. Sajnos többször tesz be tier X-esek mellé, mint nem és akkor sírok. Ha csak tier IX a max, akkor már jobb, de igazán top tankként megyek vele jó köröket (ki nem? <#kacsint>). Eddig 717 az átlag XP-m 62 csata alatt (prémiummal). Kezdek ráérezni, de van még mit javítanom a teljesítményemen

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nagyon jó tank, szerettem vele játszani.

Sziasztok a t32 mi a tapasztalat menyire jo hogy érdemes vele játszani minden tanacsot szivesen fogadok
Ennyi fölösleges kód maradt PC gurunál, vagy honnan szerzed ezeket? Megvannak a forrásaid? 😄