banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Ez azért kétoldalú dolog...

Én is heavyvel játszok legtöbbet, méghozzá 2 okból. Egyrészt mert úgy érzem, ezzel tudok leginkább a csapat hasznára lenni, ezzel vagyok a leghatékonyabb.
    Másrészt elég gyakori a menthetetlen kategóriájú csapat. Itt szintén nehéz tankban érzem magam a legjobban, mert ezzel vagyok a legkevésbé rászorulva a többiekre.

Egy light hiába spotol, ha a csapat nem sebzi a felderítetteket. Egy med hiába éri el a kulcspozíciót, ha nem kap támogatást. A TD pedig hiába tart jól egy pozíciót, ha a csapat a másik oldalon nem hajlandó előremenni, vagy nem védi senki a hátát a gyors tankoktól.

Egy nehéz tankban ülve pedig, ha ki nem vág az arty az első percben, akkor a többiektől függetlenül is képes vagyok elvégezni a feladatomat. Tudok támadni, és ha kell, védekezni is. Tudok pozíciót tartani, és egy rakás sebzést kiosztani, mindattól függetlenül, hogy a többi jóképességű épp mit művel...
    Persze a csatát egyedül megnyerni nehéztankkal sem lehet, de még mindig nagyobb esély van vele az egyéni sikerre, mint bármi mással.