World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg nagyon úgy néz ki teszek róla hogy ne nerfeljék majd AMX 50 100at mivel win rate alapján csinálják, és én 8 csatából 7et bebuktam vele 😄
Nem a tank hibája, szokásos, eltelik 3-4 perc, fele csapatunk hiányzik.
WoT: Nishizumi77
a szûkösebb idõkre
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
látom nagy az infláció
egy kis matek:
kv 5 ára 7500gold
1. key 1250 gold
2. key 2100 gold
3. key 2100 gold
4. key 2100 gold
----------------
4 key 7550 gold ára 6000 forint
itt olvasható pár elégedett vásárló commentje : http://hardverapro.hu
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Emancipate yourself from mental slavement!
Emancipate yourself from mental slavement!
Launcher és úgy próbáld ahogy írták. Hátha nem frissített még...
Gyakorlatilag játszhatatlan a játék Tier 6al.
De szép idõk voltak. 😄
Komolyan, készítõket be kéne ültetni T5-6 tankokba, és sima accounttal gold nélkül jussanak el a következõ tankig, szerintem hamar rájönnének hogy nem fun T8-9 ellen menni T5-6al...
Mert régen mikor rákérdeztek miért ilyen nagy a tier különbség csatákban, azt írták hogyha kicsi lenne a különbség nem lenne fun a játék 😄
ha valaki nem ismerné. 1 nap prémium +t3 prém tank.
csak regisztrálni kell
Olyan sokan mondták már hogy látták, lehet én is voltam már vele egy csatában, de nem vettem észre, pedig szívesen rommá lõném.
[HUN]Kami*, kiskami*