World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma nagyon durván rákerültem a szopóágra.
Meg nagyon úgy néz ki teszek róla hogy ne nerfeljék majd AMX 50 100at mivel win rate alapján csinálják, és én 8 csatából 7et bebuktam vele 😄

Nem a tank hibája, szokásos, eltelik 3-4 perc, fele csapatunk hiányzik.

WoT: Nishizumi77

én betáraztam ,van 9 kódom
a szûkösebb idõkre
én még emlékszem a 650ftre!!! nagyon durva én is emelni fogok nemsokára. =(

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Pedig a T-43 az annyira nem rossz tank, fõleg az elõtte lévõ hulladékok tükrében ( a T-34-85 azért már ott is jó). Én szerettem... és az elsõ olyan med tank ami kezd rászoktatni a med játékstílusra ( legalábbis engem)...

volt ez 800 ft is
látom nagy az infláció
emberek és kockák! holnap megyek az újabb adag wot keyért amiért goldot lehet kapni.

egy kis matek:
kv 5 ára 7500gold
1. key 1250 gold
2. key 2100 gold
3. key 2100 gold
4. key 2100 gold
----------------
4 key 7550 gold ára 6000 forint

itt olvasható pár elégedett vásárló commentje : http://hardverapro.hu

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Mivel eredetileg is a T54 volt a cél maradtam tovább ezen az ágon.De miiiiineeeeek ez a T-43 jézusom mekkora fos Tier7 be ez nagyon kevés lesz.Kezdek aggódni hogy az álomtank elhuzódik 1-2 hónappal.Ha valaki még gondolkodik és vacilál meg ne vegye.
patchaou
Ezért írta múlt idõben. Még az elején megváltoztatták, ha jól emlékszem csak két napig engedett tíz kódot beváltani.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
Van ez a Computer Bildes akció. Egy acchoz csak egy bónusz kódot lehet hozzárendelni? Bgabor azt írta, h kilenc kódot váltott be anno, de mikor én a másodikat, harmadikat próbáltam kiírta, h "Incorrect kód".

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az amx12 már tényleg gyorsul!Igaz hogy lassan, és nem igazán fordulékony😊 Ellenben már kipróbálhatod a 6-os revolvert!
patchaou
Ezzel a módszerrel lett meg a 700 xp-s dupla 😄 Más tankkal ez siralmas eredmény, de ezzel bõven átlag feletti.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sippie
Egyébként az amx40 csalódása után, az Amx12t-nél kiírt 60-as speed limit azt jelenti hogy alapból már 30-ra is képes felgyorsulni, vagy az már tényleg repeszteni fog?
Sippie
😄😄 én azt csinálom, hogy elindítom a játékot, mivel általában én vagyok legalul, benyomom az R-t 3x, aztán elmegyek kajálok, iszok, brunyálok, mire visszaérek már kilõttek, és mehetek másik tankkal 😄
patchaou
Ennél használhatatlanabb fos nincs ebben a játékban. Ehhez képest a Lee maga a tökéletesség.

patchaou
Átlag 60 xp-vel hogy a bánatba lépjek túl az amx-40-en?

én meg sokat játszok olyankor.. notórius éjjel ébren nappal alszom stílusban vagyok most... akkortájt tényleg tûrhetõbb egy kicsit..
Fel van frissítve a játék a 7.1.b-re? (persze lehet h 7.2.b, de a lényeg a b-n van)Ha nincs akkor értelemszerûen frissíteni kell!
flashpointer
Én is erre gondoltam, de fölöslegesen nem szoktunk dolgozni 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

patchaou
Szerintem megcsinálták, aztán úgy döntöttek hogy nem hagyják benne a játékban.

flashpointer
Az miért lehet hogy a meglévõ hangok (erederi) közül nem használ néhányat a játék? Például mikor valakit felderítek , annak megvan a hangfájlja de semmi, síri csend.

úgy is próbáltam,kicsit(nagyon)tanácstalan vagyok,nem értem az egészet...
Furcsa. Én azt vettem észre, hogy amikor a legagyamentebb idõpontokban játszok valamiért, pl éjjel 3 és reggel 9 között bármikor, amikor a legkevesebben vannak, akkor lehet normális csatákba kerülni tier 5-6-tal. Bár ebben az idõben nem játszottam olyan sokat, hogy szabályszerûnek nevezhetném. Mindenesetre felfigyeltem már rá.

Kapcsold ki egy teszt erejéig a vírusirtót/tûzfalat és úgy próbáld meg.
Mindíg a launcherrel indítom,szóval ez sem lehetne a baj...
Akkor nyugodj meg, nem törték fel. 😄

Launcher és úgy próbáld ahogy írták. Hátha nem frissített még...
Szia! Beengedett ezzel a regisztráció(e-mail)+jelszóval lépni a honlapra!
patchaou
A launcherrel indítsd és hagyd hogy frissítsen.

így van tier5-6 sokszor évezhetetlen. Bár csúcsidõben délutánonként t-25el elég jó csatákba dob be, elég sokszor vagyok tier5-6 csatákban, de este felé már tier8 only
Volt 1 frissítés lehet hogy az kavar be
flashpointer
Arról az oldalról ered a mélygarázs kifejezés.D

Beenged lépni a honlapra ugyanezzel?
Bünti a wot-tól mert nem játszottál 1 hete <#nezze>
Sziasztok! Körülbelül egy hete nem játszottam a WOT-vel,és tegnap amikor be akartam lépni,"gondolkozik" a rendszer de nem enged be. Ma is próbáltam,szintén ugyanez! A nettel nincs baj,de nem értem ezt. Az Eset Smart Security-ben is engedélyezve van a WOT. Hogy lehetne ezt megoldani,mert nem szeretném elõrõl kezdeni! Valaki feltörte volna az regisztrációmat? Ez ellen lehet valamit tenni? Elõre is köszi az esetleges választ! 😊
Akkor most nem bíztatnálak azzal hogy hány francia Tier5 tankot látok naponta lehetetlen csatákba kerülni. Az elõbb Jagdpanzerrel mentem, és egy AMX 12t tartott velem. Két IS-4 jött velünk szembe.

Gyakorlatilag játszhatatlan a játék Tier 6al.

Életem egyik legjobb befektetése volt az utolsó 8000XP átváltása goldért a B1-en! Csak a hajfesték többe lett volna! <#vigyor0>
Hú öregem, tudnád mit mûveltünk mi itt ezzel az akcióval két hónappal ezelõtt. Én konkrétan kilenc kódot váltottam be magamnál, ötöt öcsém accountján. Tier3 prém tank kilencszer eladásából lett vagy 1.5 Milla bevételem. Jól is jött a pénz a Pershinghez meg a nagy modulakciónál.

De szép idõk voltak. 😄

B1en nekem konkrétan mindegy hol vagyok, jelenleg. 😊

Inkább háromszor lent, és egyszer fent, T5-6al mikor játszok általában mindig T8ba vagy 9be kötök ki. Hála az égnek egy darabig nem kell ezzel a tierrel játszani.

Kivételesen ezzel én is egyetértek. Jó ez a hullámvasút.. egyszer fenn, egyszer lenn 😊

Kónikus VKval farmolja a Top gunokat, ingyen golddal könnyû.

Komolyan, készítõket be kéne ültetni T5-6 tankokba, és sima accounttal gold nélkül jussanak el a következõ tankig, szerintem hamar rájönnének hogy nem fun T8-9 ellen menni T5-6al...

Mert régen mikor rákérdeztek miért ilyen nagy a tier különbség csatákban, azt írták hogyha kicsi lenne a különbség nem lenne fun a játék 😄

ja néztem statját, nem viszi túlzásba.

http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html

ha valaki nem ismerné. 1 nap prémium +t3 prém tank.
csak regisztrálni kell
..nekem ez a masodik 😊 akkor is en lottem ki a csapatbol 😊 mondjuk olyan sok eselyed nem is lehetett, mert talan 1800 meccset ment osszesen..
Komolyan, csak én nem találkozok soha vele? 😄
Olyan sokan mondták már hogy látták, lehet én is voltam már vele egy csatában, de nem vettem észre, pedig szívesen rommá lõném.

gyilok 😊 de bosszubol most kilottuk overlordot a nyomi kis pattonjabol 😛
TVelvet
én már megyek vele, és nem tudok még 2 francia t10-et szerezni magam mellé. 😊 de, ha 2 ember még jönne, szívesen álok elébe, nosza rajta.
Kiváncsiságból a B1 mellé raktam be winampban Csonka Pici - Balázs Pali - Zámbo Jimmy mixet. Semmi hatás, már nem érzek semmit 😊

Megmutatja mekkora király...

Azt nézi, hogy melyik hány százalékon áll.

[HUN]Kami*, kiskami*

Eagle16
Szerintem megátkozza õket 😄

Amúgy sejtelmem sincs.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius