A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #160368 Nem vagyok haditechnikai szakértő, szóval nyugodtan. A tévedés jogát fenntartom.
George Forty? Tudod, adatok vannak benne. Nem értem a kérdést. A neten lévő adatok lehetnek tévesek is, de ha stimmel az neten is több helyen, ugyanez szerepel több könyvben, akkor bizonyára valós adatok. Szóval nem értem a kérdést.
De csak nyugodtan, mond hogy miben tévedek, csak valamit ne.
A németellenességet hagyjuk. Könyörgöm, írtam olyat hogy én utálom a németeket, hülyék voltak, nem tudtak tervezni, amit terveztek mind szar volt, bármi hasonlót írtam?
Csak egy mondatot ragadnék ki ha lehet:
,,Minden nemzetnél voltak zseniális tervezők, újítók, akik megváltoztatták a hadviselést, és a háborún kívüli életet is, az új típusokkal"
Ez németellenes kijelentés?
Ne érts félre, hajrá lehet írni hogy miben tévedek, csak a németelleneségtől kapok kiütést.
Hogy vissza kanyarodjak a Wot-ra, ja a Wot-ban is német ellenes vagyok, mert nem mondom el naponta títszer hogy a német tankokat szegényeket lenerfelték...igen, annyira vagyok német ellenes, hogy két t10-es német tankot húztam ki.
Nem is értem hogy lehet németellenesnek lenni.