World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saslaca
Azt tudtam csak azt hittem hogy a játékban rontottam el valamit, és ez miatt ilyen, nem is gondoltam a windowsra.

Tuvok
Hát azok ellen ne csodálkozz, a játék két igen jól páncélozott jármûvét említed, T54-el még csakcsak nekik megyek ha nincs más, de IS4-el is csak unottan sóhajtok ha ezekkel találkozok .
Próbálj saját súlycsoportban keresgélni, néha-néha betesz topnak is vele .

Én imádom az is-3at személy szerint. BL-9el vmi állat.
Nem stock a legénység 100%-os de valahogy E-75 és IS-7-ek ellen nem
nagyon megy a dolog pedig a BL-9-es löveg is megvan igaz free xp-bõl.
Kellett nekem emlegetni...
Az hagyján, hogy tier9 csata, de az ellennél még a legkisebb is tier6 volt.

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 24. 18:26:12
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 272 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 6 511

BDR-rel én is nagyon durvákat tudtam aratni .Hozott azt hiszem 4 top gont. 7-8 killel. Amint kijötteka franciák elkezdtem - ezért lett volana kétlem - de nem rakott anyira geci csatákba oylan sokszor.

AMX 40-el is az esetek kb felében top közeli tank voltam együtt egy rakat másik franciával.
Tier5? Az micsoda? Hogy lehet oda kerülni? Olyan, mint a Valhalla? 😄

Kérdés emberek. Az hogy lehet hogy amíg fenn votl az ESET samrt security addig ha ment a torrent WoT mellett - 150-200as letölséi korlát mellett - nem laggolt. Leszedtem eset-et erre ha torrentezni akarok akkor be be laggol. Vmi ötlet miért és/vagy hogy torrentezzek mellette?
Hát ja. De áh...nem fûzök hozzá sok reményt. Vagy...tier 9-helyett majd kap egy bérelt helyet tier 8-ban...pfff nagy változás volna

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Remélem 7.2ben lejjebb vesznek az MM besorolásán mert nekem is tetszene, sok tankot tesz tönkre az MM pedig szívesen játszanék velük.
Pl. ugye a BDR 😄
panzer 3, de kinek van kedve T7ek között szaladgálni
majdnem az összes T6os tank

WoT: Nishizumi77

Én szeretem a BDR-t. Tier 5-ben ultrafasza. Olyan mészárlásokat csinálok..de a kurva anyját nem hogy tízbõl egyszer, húszból egyszer rak tier 5-be!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem hiszem el. Egy IS7 a következõ ,,zseniális" taktikát választotta egy 36%-os E-100 ellen. Ráállt közvetlenül. Mert az arctámadó módszer majd bejön az E100 ellen...a hülye baromja. IS7-ig eljutott? Hogy a viharba? Lõjje megy egy kicsit távolabbról az E100 hasát és vége. Mi a szart akart így ,hogy ráállt? Én se tudtam emiatt rálõni. Jaj de remek taktika...ja, vesztettünk persze. Mert míg az IS7( ami vagy 70% fölött volt) ilyen remekül kinyiratta magát, közben egy francia gyorstüzelõ meg az arty szépen elintézett. bravo. Is7..tier10...agyament.

flashpointer
ugyanez velem is, már alig várom hogy túllépjek azon a szaron, legtrébb tank az egész játékban

Emancipate yourself from mental slavement!

http://kepkezelo.com/images/lhbdn3mfbv2jq3lckgh.jpg
És ha ARL 44-esed lessz akkor ilyen csatákba fog be rakin.
Aha. Engem meg BDR-el folyton tier8-9-be rak be. Néha tier7-be. Ja, nem is, mert ma egyszer berakott tier 5-be, ahol egy lövéssel kiszedett egy arty. Hogy egyem a zúzáját nekije.

Ez az amx-40 kikészít teljesen, állandóan t6-t7 csatákba tesz, ha meg szökõévente egyszer berak egy saját tieres csatába, akkor meg a csapattársak noobok. 😄
Még 3000 xp-t kell kiszenvednem az amx 12t-hez.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Tuvok
Fullos tankból ültél stock-ba, persze hogy vacak . Ha õ is fullos lesz, kitûnõ tank lesz .

Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. január 24. 17:52:29
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 1 094 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 10 520
Kedven lett volna dezertálni pedig nem szokásom.De végül jól alakultak a dolgok.<#nevetes1>
Köszönöm! Hála neked nem fogok többet érthetetlen zagyvaságokat írni chatre és ezzel hülyét csinálni magamból 😊

Sippie
persze hogy megpróbálom, csak sok esély nincs rá. Az hogy megvenném-e még kérdéses, meglátjuk hogy milyen lesz, ha ilyen 180-as páncéllal rakják be (vagy már nem tudom miket olvastam itt 😄 ), akkor gyûröm tovább az IS vonalat inkább 😄
Ez nem az aminek látszik. 😊

Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem.
Meglett az IS-3 de nem vagyok tõle elragadtatva,valószínû
rossz taktika szerint játszok vele, de az IS sokkal jobbnak,
játszhatóbbnak tûnt...
languages bar (alapból jobb alsó sarok) settings(beállitások?) advanced key settings fül. ott már megtalálod.

Hogyaaan? Már megbolondulok tõle 😄

Látom te is nézed a Big bang theorít 😊

Fényév a távolság nem idõ.

Azt ugye tudtad hogy ez beépített windows feature? Szóval semmi köze a WOThoz.

Mert ha nagyon zavar, simán ki lehet kapcsolni....

Nahát... most Archerrõl kiderült hogy szõke nõ....

Az agymenõkben Penny is ugyanígy használta a fényév kifejezést 😄

saslaca
Köszönöm szépen!

Mondtam már hogy szeretem? 😄

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 24. 17:32:29
Jármû: AMX M4(1945)
Szerzett tapasztalat: 1 930
Szerzett kredit: 45 853
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Mesterlövész

Replay

Kövezzetek meg, de nekem még mindig jobban bejön ez a cucc, mint az az ufo koncepció tank.😊 Jól néz ki nah, csak kár h ez is tetû lassú lesz...😄

De akkor is mi a rák az az ágyú? M3 90mm?

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

"az itt található credit faktor mennyire hiteles? már ahol van...."

TEljesen hiteles. EGy hiba van csak vele: senki nem tudja mit jelent és mit kell vele megszorozni. Szóval kb annyit érsz vele, mintha én most megmondanám neked, hogy a t-54 üzemanyag kvóciense 1.23. Aztán élvezd hogy annyi 😊

Attól még próbáld meg, nincs vesztenivalód ha lemaradsz róla legalább lesz pénzed, így is úgy is kell egy rakat lé gondolom T110et megvennéd 😛

Sippie
Shift + Alt-ot nyomtál véletlen, nyomd meg mégegyszer és rendes lesz.
Sippie
najó de a héten érek még rá úgymond "sokat", utána már nem biztos hogy lesz elég idõm játszani, ha 8-20-ig lesz meló 😊
saslaca
Üdv mindenkinek!
Az miért van hogy az egyik csata chat ablakjában tudok normálisan írni, a következõ csatánál viszont gondol egyet és angol billként viselkedik a klaviatúrám? Tehát se ékezet se semmi huncutság. Mit csesztem el? 😄

Van idõd.
Mondom szerintem Február 15 elõtt tuti nem jön ki élesbe.

Sippie
6 millát összeszedni annyi idõ alatt esélytelen 😊 egyelõre arra gyúrok hogy ki legyen fejlesztve, aztán ha az megvan max ráállok a Tier5-ösökkel nyomni (esetleg eladok egy két tankot)
Na most ez kb. olyan, mint amikor egy elmosódott képbõl találgatják, hogy a Loch Ness-i szörny vajon plesiosurida vagy egy gigantikus angolna.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igen, és a T110 is ki lesz, de egyiket se kapod meg, úgyhogy próbáld meg megvenni 😊

Sippie
ha a T30 kivan fejlesztve, de nincs a garázsban attól még az új ág végén ki lesz fejlesztve?
Most hogy mondod a motor fölötti burkolat tényleg olyan mint a T28ason, de a tank többi része nem hasonlít rá. Meg a képemre se annyira, de az a képen a rendes T25, nem a TD verziója.

Amúgy meg elég életlen az a fotózott kép, hátha overlord hamar visszajön és elárulja mi az.

Szerintem erre hasonlít a legkevésbé, én is inkább a T28 protó felé hajlok, a torony mögötti rész miatt fõleg. Az eleje elég brutálnak tûnik azért, a mostani T28-nak semmivel sem néz ki durvábbnak a frontja így külsõre.

Majd kiderül, amint overlord visszajön a retyóról. De engem még mindig jobban emlékesztet a t28-re, mint a t25-re. Több t28 darabot látok benne mint t25-öt, inkább abból fércelték õssze.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

flashpointer
új rekord, kályhacsõ kávéval 1003 sebzés amx50-100 oldalába : )

Emancipate yourself from mental slavement!

Ez legalább három tankból van összemixelve. Szerintem örülhetünk, ha nem fog ugatni ekkora buli után.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ez igen. KT-val 89 tapasztalat, 9k kredit, amiért felderítettem egy tankot, valamint lelõttem félig egy su100-at, egy sluggert, meg egy t29-et.
300 tapasztalatot kapok ha 4tankot kilövök amikor közepes vagyok a tankok közt. a 7.1b vagy mi a fene elõt ami most van, t29-el átlag 600 tapasztalatot kaptam, de elõfordult 900, 1000 egy-egy jobb kör után. prémium nélkül. ezt is jól megbabrálták, egész nap szívok. abba is hagyom pár hétig hátha csinálnak vele valamit.. de így elveszi a kedvem is tõle
a T25 vázára viszont hasonlít:

T28 vázára nem hasonlít, meg ovi azt mondta 252mmes lesz a T28 protonak a frontja, ez még csak véletlenül se néz ki vastagnak.

http://youtu.be/rsJKT5hiSJ0 Tier 6-os TD.ki is néztem magamnak.😊
Szerintem meg ez biza a t28 proto. Kicsit össze van nyomva a kép, de a méret is stimmel. A t25-nél hosszabb ez a cucc oldalanként 8 futógörgõje van, pont mint a t28nak, míg a t25-nek csak 6. Én a felfüggesztést hasonlónak látom.

A háttúlján a motortér(?) borítása is megegyezik a t28-val és a tornyát sem lehet majd hátrafordítani... Minden stimmel az eddigi leírásoknak, amit tudunk róla.