banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• dederigabor
    Na csá fujjug ez az első hozzászólásom! ( bocsi ha hosszú lesz, meg nem is olvassátok el, de ezt szeretném leírni)
    A tankokról csak annyit, hogy azt vegyük már figyelembe, hogy a németek a II. vh. közepétől a nehéz harckocsikat preferálták. A szövetségesek alapvetően a közepes vonalon mozogtak / t-34, M4 ) és ezt általában meg is tartották a háború végéig. Tudom, hogy volt IS-" meg IS-3 is a berlini felvonuláson. de azért a T-34-85 meg a szu-100 colt a király. ( a korai nehéz hk. meg a kv sorozat amúgy király volt szét is csaptak egy csomó Pz3-at meg Pz4/75/24-et. El is képzelem a legyőzhetetlen Pz-4 legénység arcát a KV-2-vel szemben.
    A vh után a mémetek és kis kitérő után az usákok is a nehéz hk. irányába haladtak, míg a ruszkik a T-10 után feladták ezt a vonalat. A jelenkori összecsapások arra utalnak, hogy a nehéz hk. verik a medeket, de ez szerintem egy kicsit csalóka. 91'-ben Irakban az M1-ek alázták a gárda T-72-it, de az tök egyenlőtlen küzdelem volt. A szegényített urán töltetű ürméret alatti gránát nem volt méltó ellenfele a hagyományos tölteteknek. ( meg az usák katona sem az irakinak ) Ekkor már rendszerben állt a T-80-as is hasonló lőszerrel.....
    Szerintem tökéletes példa a modern összecsapásra TC. A rettegés arénájában a berlini csata:)
    Ja bocs a hosszú irományért, de fél év játék után ez már "kijött" és nem is a játék miatt, hanem a tankok szeretete miatt.
    Amúgy ültem PSZH-ban, BMP-1-ben és T-72 tetején, ill. alatta is lövészárokban a hk. elleni közelharc foglalkozáson. ( az tök jó, igaz csak 40 t, de azért mókás alatta feküdni )
    Na bocs a hosszú irományomért, go tanks!!!!