World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Illetve kb. sem. Mik ezek a merõleges oldalfalak a futómû felett? Ilyen egy T2x-en sem volt.

Artist impression

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az alja kb. T23, szóval esélyes, hogy ez a T25-2.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az jó lenne. Forgatható toronnyal, de a T25AT sebességével, és persze a 105-ös ágyúval, akkora egy halálos fasza gépezet lenne hogy ihaj!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ez szerintem sem lehet a T28 proto. Inkább a T25-2. Egyáltalán nem hasonlít a T28 aljára.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

99,9% hogy ez a T25-2

WoT: Nishizumi77

.. tier 8as wolverine? hat ez igy eleg ratyinak tunik elsore..
Te jó ég! Hogy néz ez ki? Amit Oddball berakott képet, sokkal jobban tetszett...

Ez a T-25-2 lesz szerintem, a T28 prototype a T28 vázán lesz tehát hasonlítania kell rá.

Ez lenne a t28 prototype? Jól elcseszett egy konstrukció!😊 Valószínûleg ez az, a háttulja és a felfuggesztése stimmel. De ez a rövid ágyú nem tudom mi lehet, és a mérete is túl kompaktnak tûnik. Teljesen másra számítottam...

Megerõsítésre vár még overlordtól, de más nem nagyon lehet.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Sippie
já, hogy van view range, meg view distance. Alrighty thennn. Szóval csak észlelést módosít akkor. Akkor szedem is le a T34-rõl 😄
Már többször észre vettem, hogy megállok, bekapcsol és hopp, ott világít a bokorban a kis hiéna.

Semennyire, 6.5 patch-ben volt olyan, álca, homogenizálás faktora, stb. ami a more infóba található már elavult lehet, a 6.5 utáni tankoknál nincs is ilyen more info fül.

ahogy nezem a leirasban (more info) is keverik a szenzont a fazonnal.. legalabbis nem nagyon ertem..

Description +25% View Range when tank hull is stationary for 3 seconds.
More info Tank Destroyers and light tanks will find this module useful. Notice that the module will work even with anti-reflective coating, despite the numbers stating that you will exceed the maximum visibility distance for the tank. In actuality, all tanks have an invisibility stat, so even if you have 450m or even 500m view distance, you’re guaranteed to not notice any tanks on this distance, but if your view range theoretically surpasses the optimal distance, you might see the tanks.
Közbe megtaláltam.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sippie
elvileg látótáv lenne, de marhára nincs semmi különbség a +25% és az alaphelyzet között. Mozgás közben is ugyanolyan messze látok el, mintha megállok, és aktiválódik a felszerelés.
Az új matchmaker táblázatot nem tudja valaki melyik offi fórumtopicba tette bele overlord? Nemrég megvolt de valahogy most nem találom.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

.. view ranget ir an online techtree..
Sippie
a +25%-os binokulár az észlelési vagy a látótávhoz ad bónuszt?
..ugy is ertelmes a mondat 😊
õszinte leszek nem vagyok teljesen tisztában a trollkodás fogalmával hogy pontosan mit is takar de most teszek egy próbát. lehet meg fognak utálni ezért sokan de a fényév az nem idõmértékegység hanem távolság.

http://www.wotdb.info/
az itt található credit faktor mennyire hiteles? már ahol van....
Tier I-II -es csatába kell menni.
Ott fényévente egyszer van arty. 😊

Lehet, hogy többen meg fognak kövezni most, de nekem nincs bajom az artikkal. Ha látom, hogy an arty a játékban, tudom, hogy másképp kell menni. Mondjuk az is igaz, hogy kurva nagy artikkal még nem sokszor találkoztam.

Hát, nem teljesen ez volt az alapötlet. De, semmiféle szerzõi jogdíjra nem tartok igényt. Úgyhogy ha valaki venné a fáradságot és Overlord által érthetõ nyelven leírná, azt megköszönném neki. Mivel már nagyon fáraszt, hogy a fórumot, sokan siratófalnak nézik.

kihúztam az s51-et emert azt modnták kiválló pénznyomda. erre kaptam egy oylan gépet amit nagyon utálok...lövök percenként 2-t ami néhanapján talál, rusnya nagy és lassú, ráadásul örülök ha nem minuszos akör. nem értem mi jó benne... szerintem kell az arty a játékba mert így legalább midneki használja a fedezékeket😊
vinki1
<#eplus2>

@Fosi: ha ezt megmered tenni velem, akkor análisan foglak kényeztetni... :*
<#eplus2><#eljen>

Master91
Én is artizom, kell az ezüst , de nem jó vele célózni .Régen akármit ki lõttem, most egy álló tankot teljesen rá szûkülve képtelenség eltalálni. Már szinte semmi haszna egy csatában...
Please consider our request as "free to choose". In case of a negative answer, we are more than happy to install two Kaiser Wilhelm Geschutz Long-Range Guns up your ass.

undorító, hogy most prémmel annyit lehet keresni mint anno prémium nélkül..és még hogy nem vcették vissza a kredit szorzót...
Nem kéne ezt túlspilázni, a játék maximum három darab arty-t tehet egy oldalra. Slussz. Esetleg korlátozni még úgy, tier 8-as arty-ból csak kettõt+valami kicsi arty-t melléjük.

Ennyi, nem volna bonyolult megoldani

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Jah meg az is egy taktika az artik ellen, ami még levonással sem jár ha hagyjátok a scoutokat átjönni és nem lõttök rájuk, amíg el nem végezték a dolgukat. 😊

Már számtalanszor feltettek nekik ilyen és ehhez hasonló kérdéseket és a válaszuk az volt, hogy soha nem fognak betenni ilyen gombot, mert akkor az artik sosem kerülnének játékba. Ez szerintem így nem igaz. A hibás MM elõbb utóbb biztosan összetenné õket egymással, aztán a 30 darab arti vidáman scoutolhatna magának meg lövöldözhetnének egymásra 15 percen keresztül.

Régebben, amúgy volt olyan csatám ahol beírtam az ellenfélnek, hogy végezzük ki a 10 darab artit ami játékba került, aztán kezdjünk el játszani erre megtették, aztán mi is megtettük. Qrva jó volt 6 percen keresztül csak ment a gratuláció a másik csapatnak. 😄

Már meghaltál volna alkohol mérgezésben <#nevetes1>

Ha annyi pálinkám volna, ahányszor az arty-k elcseszték a játékot...haj...sose józanodnék ki!

patchaou
Ha volna annyi pálinkám, nem zavarnának az artyk 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csodás fordítás😄
Dear Overlord,

How many bottle of palesz you need to disable the fucking arties and make a noobless mod?
We have unlimited palesz cooking rule, so please feel free to name the price.

Your sincerely,
patchaou

WoTos platoon tarsamnak dobtam a world of warplane linket, az volt a valasz, hogy mar a tankosra se kivancsi 😉
Kár érte 😞 De azért remélem az is tetszeni fog, ami lesz, és nem vmi borzadályt tákolnak össze.

annyit én nem nézek ki belõlük, hogy értelmesen össze tudnák ezt mind kombinálni 😊
Simán.
Lesz:
World of Warplanes
World of Battleships
World of Soldiers

A végén összerakják az égészet és lesz World of War.

Tier6 szerintem is játszhatatlan lett. Mostanában farmolni is leginkább tier7-tel szoktam. A két Tigris meg a T29 tologatásával körönként össze lehet szedni 15-20k profitot prém nélkül, és ezek legalább tudnak sebezni, még ha ki is lövik õket.

patchaou
Ha ezt valaki angolul szépen megfogalmazza, akkor nagyon szívesen bemásolom Overlordnak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

10 ev? Azert ennyire hulyenek a ru jatekosokat se nezem.
nekem most volt szerencsém BL-10zel..xD lyukat ütöttem de a hatás elmaradt és szépen elpicsázott a hülye dombja mögül..xD kupolát meg kb esélytelen h eltalálom 😄
Nem nem lehet, sokan még mindig elfelejtik, legjobb ezt játékban látni hogy egy tiga 2 elkezdi piercingelni a fülecskéket 0 sebzássel 😄

Mióta kevesebb creditet kapnak ritkán találkozni velük.
Nem azt mondom hogy nincsenek, csak senki sem linkelgeti 5 percenként hogy mér megint egy artymentes csata.

SzVSz, ha nagyon akarsz arty mentes gombot, akkor rossz fórumba írogatsz. Overlord-nak kéne megemlítened, hogy a prémhez nem járhatna arty mentesítõ gomb, mert ez elég sokakat sarkalna arany vételre. Meg lehetne kombinálni azzal, hogy annyi noob-ot lehesen elkerülni (hogy ne kerüljünk vele egy csapatba), ahány prémnapunk van. Szerintem, ha a bevétel növekedés (pénz) felöl közelíted meg Overlord-ot, rögtön hallgató fülekre találsz. Ja: Igyekezz, hogy a 0.7.2-be "beleférjen a fejlesztés”, mert aztán itt olvasgathatunk, hetente az arty-s noob-os siralmakat 0.7.3-ig ;-)