A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #159887 Azért vannak pozitív hozadékai is az új MM rendszernek...
Régen kínomban már eladtam az ARL 44-et, mert egyszerűen nem bírtam, hogy folyton t9-10 csatákba pakolt, és az esetek túlnyomó többségében sebző lövés leadása nélkül pusztultam. Aztán nemrég visszavettem az egyik féláras eventkor. De újra használni csak az MM besorolása megváltozása után kezdtem vele.
Hát mit ne mondjak, ami hajdan az egyik legutáltabb tankom volt, szépen lassan kezdi felülírni bennem a szörnyű emlékeket. Olyan élvezetes köreim vannak vele, hogy még én is meglepődök rajta. A 90-es löveg helyett feltttem rá a 105-öst, mert a mostani helyzetében nincs szüksége akkora penre. Így kaptam helyette egy elfogadhatóbb DPM-et és egy nagyobb alfa sebzést, ami alkalmassá teszi a csiki-csukizásra és a klasszikus heavy szerepkörre.
A statom kb olyan tempóban javul vele, amilyenben az M103-mal romlik... Szóval egész szerethető kis dög lett. Csak halkan mondom, egy röpke pillanatra még az is átvillant az agyamon, hogy megtartom