World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak a könnyû / közepes vonalt csinálom, de elég érdekes ott is, hogy 170-es átütéssel 3x egymás után nem tudtam átlõni egy Vk3601 alját 😄 Tigris I ugyanez. Valami erõpajzs védi ezeket.
Mikor a harmadikra is bemondta hogy "we did't penetrate" akkor kicsit néztem azért, elkezdtem hátrálni 😄 Aztán a következõ 3 átlõtte végig és meg is halt. (3x240)
Ez szerintem csak a random miatt van, beadta a minimum átütést vagy ilyesmi...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tehát heavy-heavy, TD-TD viszont amikor szintet lép pl med-heavy akkor csak 80%-os lesz a 100-ból.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Néha értelmes változtatásokat is eszközölnek a WG-nél, bár ez ritkább, mint a pirosbetûs ünnepnap... 😄
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
50%ra, 75%ra és 100%ra lehet képezni.
Ha 80%os a legénységed, de nincs goldod, akkor 75%ra képzed.
Nemtudom milyen 10%ról van itt most szó O.o
I met God. She's black
Tier 5 light egy Tier 9-ért cserélve nem rossz üzlet <#vigyor>#vigyor>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
fordítva csak nem vesztenek 10%-ot ha már egyszer megtanulták, de ki tudja.. 😊
az a lényeg hogy lehet akkor <#smile>#smile>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Eszméletlen király gép, szvsz most kimagaslóan a legjobb t8 heavy. Papírsága ellenére már két steel wallom is van vele, t8 companyban is durva pusztításokat lehet vele rendezni valamint a 232 penes ágyúja t10 csatában is használhatóvá teszi, nem könnyû vele mínuszos kört összehozni. Heavy ágon t6-7 semmi felejthetõt nem nyújt, nem rosszak de nem is jók, az AMX M4 nagyjából olyan, mint a Tigris, de én utóbbit sokkal jobban szerettem.
Victory!
Battle: Komarin 2012. január 22. 17:26:14
Vehicle: T34
Experience received: 2 748 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 56 562
Battle Achievements: Scout
annyira a szívemhez nõtt ez a drágaság, sajnálnám elpasszolni<#rinya>#rinya><#alien2>#alien2>
most is olyan jót szórakoztam ezzel a tankkal <#vigyor1>#vigyor1>
csak 5 kill lett, de volt olyan perc hogy azt hittem vesztünk, de aztán csak sikerült bevédeni<#alien>#alien><#bdead>#bdead>
kép: x)
elég izgalmas meccs volt, aki szeretne mozizni az megnézheti <#smile>#smile>
(volt megint 1-2 olyan tank az enemyben akik azt hitték maus-al vannak 😄)
KV3 elõny most, csak neked csak MOST !
Aztán onnantól már élvezetes mindegyik.
A nehéz vonalat még nem kezdtem el, de ott csak T8-tól van automata töltõ, meg ahogy olvasom több az olyan tank mint az amx-40.
WoT account: cpt_Hungarian
szerinted op?
I met God. She's black
Pzkpfw 38 Na-val megállítottam egy Ferdinándot és kilõttem rá az összes lõszeremet.Persze egy sem ment át és a végén lelõttek róla de addig mozdulni sem tudott sokat....Rátapadtam mint egy kullancs.<#eplus2>#eplus2>
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Mondjuk én nem játszottam vele, tesztszerveren is csak AMX-50 120-ig jutottam.
E-100-ban eddig kétszer találkoztam ellenfélként vele, egyszer meghalt úgy hogy kapott két maximális sebzést GW Párducoktól (1200 körül sebeztek bele).
Második alkalommal meg Ensk-en amíg harcoltam a városban addig valamiért megkerülte az egész várost és kilõtte az SPG-ket meg pár kis tankot, de mire találkoztam volna vele addigra befoglalták a bázisunkat is.
Adatok alapján nem nagyon ér meg 6,1 milliót az a +300 HP és a plusz mozgékonyság ami a fajlagos teljesítménybõl származhat (19,28 LE/t és 16,66 LE/t modulok nélkül).
na meg ez a táras baromság...