World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk.: elszámoltam, de még így is kevesebb xp
I met God. She's black
Van egy 130mm penetrationû lövege, amivel fel kéne vennie a harcot a T8-T9 tankok ellen, ami ellen megy, a lövetkezõ tankot pedig éppen dupla annyi kifejleszteni, mint a szovjet oldalon a T6 TD-bõl a T7 TD-t.
Most vívtunk egy csatát Karelián, kilõttem egy M6-ot meg egy AMX fostalicskát, aztán az ellenséges bázison kemplõ amcsi T28 oldalába mentem, és nem hagytam elfordolni, hogy a tûz alatt tartott többiek bejöhessenek. Egy profi T-50/2 is volt a közelben. jött segíteni és a másik irányból tolta a T28-at, ami végül be is halt, még én is besebeztem. Utána pedig ketten elfoglaltuk az ellenséges bázist.
Eredmény? 1050XP, és ez a napi duplázóval ennyi. Ezen ütem alapján úgy érzem lesz néhány hónap, mire eljutok vele a Jagdpantherig.
Ja és mégegy infó: Elõrelátásból a Jagdpanzert teljesen százas, 70-es camo szitû legénységgel, álcahálóval, ventivel és periszkóppal kezdtem el játszani. Tehát teljesen fullosan teljesít ennyire gyengén.
Komolyan nincs ötletem, mi lesz ezzel.
WoT: Nishizumi77
Úgy kalkuláld hogy a T10ek javítása 25-30k körüli, a lõszer meg 1000 fölött van.
Persze egy jobb meccsen meg keresel 30-40000-et tisztán.
Mindenesetre sokszor látom ezt hogy "ezzel a tankkal hogy kell játszani? mi a taktika?"
Én pl sose komplikálom túl a játékot, meg meg nem készítek minden egyes tankhoz saját taktikát. Megyek amerre szoktam és ölök, közben rögtönözök.
2 fajta "taktikát" alkalmazok: heavyvel vagy TDvel megyek és ölök.
meddel meg megyek a med útvonalon és ölök, vagy megyek heavykkel, sunnyogok azt flankelek és ölök, kb ennyi 😄
olyan kérdésem lenne, hogy az E-100 felé kacsingatok, és az lenne a kérdésem hogy jó tank-e, továbbá a fenntartása milyen, vagyis hogy mennyit hoz egy gyõztes és egy vesztes meccs után, prem nélkül?
válaszokat elõre is kössz.
[img]http://1stcav.net/sig2@501770191@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@00101@[email protected][/img]
..kozelrol barmi szetszedi, tavolra pontatlan es pattog.. pancelozottsaga vicc..
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tanácsot kérnék, arra, hogy hogyan kell jól játszani ezzel az istenverte foskazán T30-al.
Nagyon rossz statisztikám van vele. Tudom, második vonalas tank, megnjátsz úgy mint egy TD-vel, de nem megy.
A legnagyobb problémám, az ágyúja. Nagyon sokszor pattan, és ciripel (az az találatot jelez a gép, de nem sebez), átlagosan minden harmadik lövésem okoz sebzést.
Azonkivûl az összes autoloaderes szemét francia rám vadászik, könnyû pénz és xp forrást látva bennem, ami igaz is, hiszen minden átüt.
Azontúl az artyk nagy százalékban átütik az oldalpáncélomat a HE lõszerükkel, írtózatos sebzést okozva nekem.
Szóval mit tegyek? Hagyjam a garázsban, amíg le nem váltják?
Clanwarsba nem viszem, mert én ágyús vagyok a klánban.
Nagyon kevés az olyan szituáció, ahol ki tudom használni a tornyom páncélozottságát. Sõt, már ezs em olyan nagy elõny, lévén az E75, IS4, sõt a VK4502P is bír 252-es toronnyal.
A legelkeserítõbb mégis az, hogy a tankoknak meg sem kell állniuk, hogy pontosan becélozzanak, futtában lõnek szarrá, hisz elég rátenni a célkört a testemre, és már is sebeznek.
Tehát segítséget kérek, mert már az õrület határán állok, ilyen gyenge teljesítménnyel nem tudom ezzel a tankkal a acsapaotomat segíteni.
Mind1 böllér így is jár...😊
Ha nincsenek a rohadt Gw szutykok(a mieink bezzeg azonnal felfordultak) biztos a gyõzelem,mivel az elsõ kill az E-100 volt(leált az oldalával párbajozni velem meg egy Kt-vel),de "nekik" hála bújkálni kellet mert amint megláttak így is durrant több mint fele Hp-m,de végül csak puskacsõ elé került az utolsó GW "jómadár" is...
Saját felelõsségre
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ez mar megint "matyashun alias "tigrincses" nevezetu halfbot.....
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ha berakja hozzám nem tudok mit tenni..
A scoutot 4-szer találtam el, mire észrevette vmi nagyobb tank is, aki végül kilõtte. Még a KV-ról is 3-szor pattantam! Azt meg talán nem kell ecsetelgetnem, hogy a többiek ellen majdnem STOCK BDR-rel mit tudtam kezdeni... mocsok WG!

Akkor most ide én rakok egy o_O jelet.
Offolásért tényleg kár, nem éri meg vitázni.
stoppos - tessék 1 kis történelmet tanulni, légyszíves. Köszi
OFF vége. 😊
Szénné szivat a játék! Az elmúlt 1 hétben 3-szor voltam top tank, számoltam! Ebbõl 2-szer a stock BDR-rel, szemben fullos KV-val...
Párduc 2-vel többször voltam már majdnem legalul a listán. IS-4-gyel is jónéhányszor voltam a csapat második felében. S-70 nélkül baromi nagy élmény. Hiába jó tank, ha oldalanként van 3 tier10, és a mieink rendszeresen kill nélkül halnak meg... Mindehhez a tömény ostobaság a csapatokban! Tudják, hol van az ellenséges T-95, de azért csak rámennek szembõl, egyesével, újratöltésnyi idõközönként, IS-7 elindul scoutolni, üres Himmelsdorfi fõutca és még sorolhatnám...
Az "optimalizálásokkal" sikerült elérni, hogy mindenki tier10 felé törekszik, akinek egyébként a képességei alapján semmi keresnivalója sem lenne ott. Mert azt hiszik, hogy ott aztán majd hûdekirályok lesznek. Közben ugyanolyan béna szarok lesznek, mint Loltraktorban, csak így már magukon kívül kicsesznek a másik 14 emberrel is, akik alattuk vannak. Hiába játszanak le 4-5000 csatákat, nemhogy fejlõdnének, csak még sötétebbek lesznek! Egyik ékes példájuk épp újra visszatért a fórumba, mindenki legnagyobb örömére...
High tierben is már ugyanannyi az idióta, mint low tierben, csak annyi a különbség, hogy ott magasabb a javítási számla... De nem baj, mindenre van megoldás! Igaz, hogy mi, fejlesztõk le se szarjuk a játékosokat és teljesen játszhatatlanná tesszük a low tiert, csak a vérpistikéknek kedvezünk, de azért vegyen csak mindenki prémiumot meg prémtankot, mert az ám a királyság!
Köszönöm, akinek volt türelme végigolvasni! Ez már kikivánkozott az elmúlt napok hatására.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
https://wotinfo.hu
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Battle: Arctic Region 2012. január 20. 11:58:45
Vehicle: AMX 12t
Experience received: 2 152 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 23 562
Battle Achievements: Top Gun
imádom ezt a kis dögöt 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.