A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #158990 Jagdpanther II, ismertető:
Tegnap megvettem a Jagdpanther II-őt. Annyi előnyöm volt, hogy free xp-ből meglett a lánctalp meg kb. 10000 xp hiányzott a toplövegéhez. A többi ki volt már fejlesztve.
23 eddigi lejátszott csata után: ha szeretted az elődjét a Jagdpanthert akkor ezt mégjobban fogod. Agilis, egy meccs alatt az egész pályát be lehet játszani vele, egyszer mindenképp tudsz oldalt váltani. A legtöbb terepen megfutja a 30 km/h-t. Fordulékony, gyengébbek ellen lehet vele csikicsukizni. Stratégiailag fontos pozíció elfoglalására alkalmas.
A frontpáncél döntöttsége több, mint megfelelő. A páncélozottság a mozgékonyság rovására megy, de nem hülyeségekbe belemenve ez egyáltalán nem zavaró. Átlagban 5 bekapott találatnyi játékidő van egy meccsben. 4-5-6 találatnál határeset, hogy életben maradsz-e vagy nem.
A toplöveg néha produkál érdekes dolgokat (eltűnik a lövés). Tudom, hogy ez előfordul minden járgánynál, de ennél gyakrabban tapasztalom. Modulsérülés: 23 meccs alatt két legénységi tagot lőttek ki (1 meccsen mindkettőt egy lövéssel egy T30). A lövegkitérésre rosszabra számítottam, jól el lehet vele boldogulni
A láthatóság: Jagdpantherhez képest jobbnak tapasztalom. Vagy azért mert jobb, vagy azért, mert sokan nem látják a II-est és nem foglalkoznak velem. Érzésre mindenesetre jobb.
Nincs tapasztalatom a T8-as td-k közt, ez az első. Ez a td szemtelen játékmódú embereknek való, td módban.
Kiegészítők: venti, 10%-os távcső, töltésgyorsító.
Legénység:
parancsnok: 6. érzék (kötelező), mentor (108%)
Lövész: Halálos szem, Javítás (129%)
Vezető: Kuplung égető, Irányított ütközés (137%)
Rádiós: Javítás (95%)
Töltő: Javítás 100%, a másodikat még nem döntöttem el
Előnyök: mozgékony, döntött frontpáncél
Hátrányok: gyakrabban produkál érdekeseket a toplöveg
Értékelés:
Védettség: Megfelelő
Tűzerő: Nagyon fain
Mozgékonyság: Remek
Rejtőzködés: Megfelelő