World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lényegen nem változtat hogy nem törõdnek a playerek véleményével.
WoT: Nishizumi77
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
2309 szavazat az E-100 crocodile az a fajta meg ami majd a játékban lesz csak 153 szavazatot kapott, és ez a topik májusban nyílt tehát bõven azelõtt mielõtt elkezdték volna lemodellezni, ergo WG nagy ívbõl szarik a playerekre de ezt tudjuk.
miért kell így elbaszni egy játékoz ezekkel a szarokkal....
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Tehát ha jól megpakolom, akkor lehet, hogy lassabban gyorsulok, de meg tudok vele moccanni.
Rohadtul gondolkoztam, hogy mit csináljak, mert tier 8-9-10ben nem sok mindent tudok csinálni a 107 zis-el. A kupola, és a löveg együtt 23k + a motor 11k és nem nagyon tudok dönteni, hogy mit rakjak elõbb rá.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
de amúgy ha megnézem, minél lomhább 1 td nagyjából annál gyorsabban fordul, gondolom a WG így próbál 1 kis "balance"-t belecsempészni a játékba, én csak ebbõl indultam ki, h ha object sebességû lesz a stug e-100, lassabban, ha inkább JT v még rosszabb esetben t95 szintû sebességre hajaz, akkor pedig gyorsabban fog fordulni, eltekintve az alap e-100 fordulásától.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
KV-3nál a 40 lóerõvel erõsebb motor mennyit jelent sebességben?
Illetve ha nem érdekel a motor, és elõbb felszerelem a rádiót, kupolát, és a nagyobbik ágyút, akkor el tudok-e vele indulni?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
JT fordulását illetõen....
azért nem mind1, mikor 1 med tart feléd, h hogyan fordulsz😊 ha olyan lesz mint JT fordulása, stug e-100 csak jól járhat 😊
http://data.hu/get/4630999/20120117_1326_ussr-T-54_erlenberg.wotreplay
http://data.hu/get/4630997/20120117_1225_germany-E-100_erlenberg.wotreplay
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Tudom hogy nem az alsó kategóriás playerek közül való vagy 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A csapatom nagy része persze bázison marad a 3v6 meg nem igazán nyerõ.
Íme az eredmény:
Tengerbe az összeset <#vigyor>#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Bocsi a kiütésért, látom kétszer jelent meg a postom.
És pont befoglalom mielõtt rámlõne begyûjtve egy invaidert is <#vigyor>#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
BL-10 arany lõszerrel 329mm
T7 csak 320mm
Jó lesz ám az a 150-es rajta nagyon, fõleg ha kap egy jó kis tûzgyorsaságot.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ezt hívják szerencsének, v a random istene veled volt😄 btw no offense de (ha 1 szaros smart mm terheli a rendszer, ami nem nagy cucc, akk szerinted majd ilyet építenek be h a gép figyelje a low hp-s tankokat és akkor adjon nekik szuper páncélt meg rikosé halmot meg ami kell?😄 kicsit fura😊
T95 meg object szép nagy átütéssel rendelkezik a T95öt meg tankkal szembõl öngyilkosság letámadni, úgyhogy igazán megérdemelne jgpz E-100 is egy normális átütésû 150es ágyút. Így tuti hogy senki se viszi CWre.
Azt még volt pofája Overlordnak azt írni tegnap vagy elõtte hogy strong armor like E-100 😄😄
Annyira strong hogy szembõl 88 L/71 is viszi az alját.
Victory!
Battle: Sand River 2012. január 17. 12:32:20
Vehicle: SU-100
Experience received: 3 324 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 43 501
Battle Achievements: Top Gun
igaz így viszont nagyon értelme nincs is a másik td vonalnak....
engem mondjuk ez a hír nem nagyon érint ha nincs rajta olyan ágyú ami nekem megfelel akkor felejtõs....(legyen object sebzés, mondjuk úgy durván 5-s roffal, ha nem annyi akkor inkább JT 128-sa, persze az meg kegyetlen OP gun lenne....de így értelmét nem nagyon látom stug e-100-nak)
Q:
I have a question about the 150mm, will it be 150 L/68 or will it be something else?
A:
150mm L38.
Tehát ugyanaz a gyenge átütésû 150es lesz hozzá mint ami az E-100hoz van, meg lesz hozzá JT 128asa. Ennyi, szerintem mindenki a JT ágyúját fogja használni.