World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis javítás, elírtam, az a 153 szavazat arra a verzióra vonatkozik amit elõször akartak, az a gagyi JT felépítmény hozzáragasztva az E-100 vázához. Aztán késõbb a Ferdi dizájnt választották, hátsó felépítménnyel.

Lényegen nem változtat hogy nem törõdnek a playerek véleményével.

WoT: Nishizumi77

nandorb
Mijaz, elkezdodott a kor es instant kaptal egy nyakkast?😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

volt

2309 szavazat az E-100 crocodile az a fajta meg ami majd a játékban lesz csak 153 szavazatot kapott, és ez a topik májusban nyílt tehát bõven azelõtt mielõtt elkezdték volna lemodellezni, ergo WG nagy ívbõl szarik a playerekre de ezt tudjuk.

darki81
aki kitalálta azt hogy a játékban legyenek spg-k az menjen a rohadt büdös kurva anyjába, ez az én szívbõl jövõ véleményem!
miért kell így elbaszni egy játékoz ezekkel a szarokkal....

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Köszi.
Tehát ha jól megpakolom, akkor lehet, hogy lassabban gyorsulok, de meg tudok vele moccanni.
Rohadtul gondolkoztam, hogy mit csináljak, mert tier 8-9-10ben nem sok mindent tudok csinálni a 107 zis-el. A kupola, és a löveg együtt 23k + a motor 11k és nem nagyon tudok dönteni, hogy mit rakjak elõbb rá.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

bocs akkor 😊 szövegértésem: 1-s 😄
de amúgy ha megnézem, minél lomhább 1 td nagyjából annál gyorsabban fordul, gondolom a WG így próbál 1 kis "balance"-t belecsempészni a játékba, én csak ebbõl indultam ki, h ha object sebességû lesz a stug e-100, lassabban, ha inkább JT v még rosszabb esetben t95 szintû sebességre hajaz, akkor pedig gyorsabban fog fordulni, eltekintve az alap e-100 fordulásától.
I.C.ram
azzal sem. Végsebesség fix. A motor azt befolyásolja, hogy milyen gyorsan éred el, és mennyire tudod tartani. A lánctalp meg, hogy milyen gyorsan fordulsz, és kicsit a gyorsulást is befolyásolja.
Lol, a motor nem befolyásolja a végsebességet. A motor erõssége a gyorsulást befolyásolja. A sebességet a lánctalppal tudod módosítani.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

I.C.ram
Nem azt mondtam, hogy rosszul fordul, illetve nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy rosszabbul, mint a vele azonos alvázon lévõ KT, tehát az E100-nál rosszabbul fog fordulni, ami amúgy se fordul túl gyorsan.
Üdv!
KV-3nál a 40 lóerõvel erõsebb motor mennyit jelent sebességben?
Illetve ha nem érdekel a motor, és elõbb felszerelem a rádiót, kupolát, és a nagyobbik ágyút, akkor el tudok-e vele indulni?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

JT fordulását illetõen....

azért nem mind1, mikor 1 med tart feléd, h hogyan fordulsz😊 ha olyan lesz mint JT fordulása, stug e-100 csak jól járhat 😊
Hmmm.... ime meg1 gyongyszem a magyar wot-os kozossegbol ,GLA-sok figyelmebe(valszeg a tobbiek nem ilyenek).... leanyaznak ,lecsaloznak ha kilovod oket, itt van 2 visszajatszas az 1ik az en (e100) a masik a lecsalozott klantars (t-54) szemszogebol ,mindenki eldontheti hogy tortent

http://data.hu/get/4630999/20120117_1326_ussr-T-54_erlenberg.wotreplay

http://data.hu/get/4630997/20120117_1225_germany-E-100_erlenberg.wotreplay

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

I.C.ram
én attól félek ennél az Stug E100-nál, hogy kb olyan tetû lesz mint egy T28. Gondolom végsebesség annyi lesz mint az E100-mál, de sokkal lomhábban fog gyorsulni/fordulni, lásd KT vs JT.
pointer4
Ott a smiley!!! 😄 De akkor is ez a reakcióm az ilyen kijelentésre 😄 Ha idézett irónia, ha komoly kijelentés 😄
Tudom hogy nem az alsó kategóriás playerek közül való vagy 😄
Annyi pénzért nem éri meg. Mások 1250-ért árulják ugyanazt.

Már nem azért, de ez kib@szottul elkefélt MM. Az ilyeneket véres rongyként kell rázni Overlord orra elõtt, hogy mi a véreres lóf@sz ez?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ja értem, de ez nem jelent pacikukit sem, hivatalos fórumon mindig mindenért megy a nyávogás, ha a Jagpanther féle verzió jönne akkor azért menne a nyávogás azoktól, akiknek az nem tetszik. Ha napi szinten olvasod a WOT fórumot észreveszed, hogy szörnyû ez a közösség, soha senkinek nem jó semmi sem.

Ha aláteszel egy könnyûcirkálót lánctalpakon, akár...😊.

Már megint sok a type

A csapatom nagy része persze bázison marad a 3v6 meg nem igazán nyerõ.
Íme az eredmény:

Tengerbe az összeset <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Arra gondoltam, hogy mikor kiderült, hogy nem a JAgdpanther szerû felépítmény lett, akkor a hivatalos fórumon is nagy felhördülést váltott ki, mert arra számítottak.
Egyébként nekem is. A középsõ sem rossz mondjuk, olyan mint egy nagyra nõtt Jagdpanther, a felsõ nem tetszik.

Bocsi a kiütésért, látom kétszer jelent meg a postom.

egyébként lehet tényleg azért nem akarják berakni a 170eset, mert akarnak még a késõbbiekben tier10 td-ket, és tier10 medeket is
I.C.ram
Nekem pont ez a hátratolt doboz felépítmény tetszik pedig.
Mindenki által kedvelt külsõ? Volt róla szavazás valahol?

Pontosan, kavarják a sz*rt, de ezt már megszoktam tõlük.

A Stug E 100 gyengeségeit már az elárulta, hogy a Wg nem a mindenki által kedvelt külsõvel adja ki (pedig egy fiktív tanknál inkább a vásárlók kedvére tennék). Jelzem akkor az volt az ok, hogy abba a felépítménybe nem menne bele a 170mm löveg.

Na majd meglátjuk, van egy olyan érzésem hogy nem mostanában fogjuk látni.

ja, viszont ha lesznek T10 TDk, akkor oda lehet mehetne, a krokodil E-100verzióval együtt, az nagyon szép.

Azért az kicsit utópisztikus, hogy a 17 cm K18-at valaha viszontlátjuk egy T9-es TD-n. 280-as átütés mennyivel alfával társulna, 900-al?

Ezen de nagyot röhögtem <#taps>

És pont befoglalom mielõtt rámlõne begyûjtve egy invaidert is <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Már hogy a fenébe ne vinnék CW-re, ha a többi t9-es TD-t viszik, arany lõszerrel az a 150-es üt a legnagyobbat, átlagban 343 a penje, ezért viszik az E-100-at 150-essel, nem másért.
BL-10 arany lõszerrel 329mm
T7 csak 320mm

Jó lesz ám az a 150-es rajta nagyon, fõleg ha kap egy jó kis tûzgyorsaságot.

JT 128-asa nagyon jó ágyú, de a 150-est is sokan fogják használni, ha kap egy 4.5-4.7 körüli ROF-ot.

Lehet csak konteo, de elég gyakran megtörtént, hogy lövöm ugyanott, leszedem minimumra és onnatól semmi. Tegnap így szereztem egy confederate medált. a 7 sebzett tankból 4-et nem tudtam kilõni a lepattanók miatt. Majd elkezdem felvenni a meccseket, hogy lássam mennyi ilyen van.

patchaou
Arra már Én is gondoltam, hogy talán valami pszihikai oka lehet ennek. Kis hp-s ellent nem veszed olyan komolyan és nem gyenge pontra lõsz, nem figyeled átlõhetõ szögben áll e stb...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Így is lehet mondani 😊 Marha egyszerû a dolog, saját káromon tanultam meg Én is: Ha alig van élete az ellennek, akkor gyorsan átváltani HE-re (csupán ebbõl a célból van nálam mindig pár darab repeszlõszer).

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

I.C.ram
JT-nél sincs ez máshogy. Csak ott még az upper hull is csak 160mm.
e-100 alváz(nem rossz de nem vmi nagy cucc), meg sztem JT felépítmény (ctrl. c és ctrl. v)

ezt hívják szerencsének, v a random istene veled volt😄 btw no offense de (ha 1 szaros smart mm terheli a rendszer, ami nem nagy cucc, akk szerinted majd ilyet építenek be h a gép figyelje a low hp-s tankokat és akkor adjon nekik szuper páncélt meg rikosé halmot meg ami kell?😄 kicsit fura😊
Akkor lehet, csak fax rossz végén állok. 😄

Front ugyanúgy 200 lesz mint E-100nak, Felépítménye is rohadt vastag lesz szerintem, de értelme nem lesz, mert ott lesz a bazi nagy célpont lower hull ami 150mmes..

Engem csak az bosszant, hogy még réégen mondta overlord hogy under consideration a 170es ágyú, erre most ott járunk hogy ugyanaz a gyenge 150es lesz hozzá mint E-100on.

T95 meg object szép nagy átütéssel rendelkezik a T95öt meg tankkal szembõl öngyilkosság letámadni, úgyhogy igazán megérdemelne jgpz E-100 is egy normális átütésû 150es ágyút. Így tuti hogy senki se viszi CWre.

Azt még volt pofája Overlordnak azt írni tegnap vagy elõtte hogy strong armor like E-100 😄😄
Annyira strong hogy szembõl 88 L/71 is viszi az alját.

Tuvok
Ma úgy nézett ki sikerült a saját rekordom megdönteni, de közbejött ez :/

Victory!
Battle: Sand River 2012. január 17. 12:32:20
Vehicle: SU-100
Experience received: 3 324 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 43 501
Battle Achievements: Top Gun

patchaou
Ez már feltûnt nekem is. Volt hogy 5 hp-ra leszedték csata elején pillanatok alatt az IS-3-am. Arty, leláncolás, pár T8-as szembõl, amint tudtam tolattam mint az õrült. Aztán azzal az 5 hp-val pattogott rólam és ellõtt mellettem mindenki, visszavertem azokat akik a bázisra nyomultak így fordítottam a csatán. Ráadásul túléltem acélfallal meg egy rakás zsetonnal.

I.C.ram
Az fasza. Az néz ki a legjobban 😊

Kíváncsi vagyok a front páncéljára.
JT ágyúja FTW....sztem a játékban nincs jobb ágyú nála, felesleges is sztem más ágyú...😊
igaz így viszont nagyon értelme nincs is a másik td vonalnak....
engem mondjuk ez a hír nem nagyon érint ha nincs rajta olyan ágyú ami nekem megfelel akkor felejtõs....(legyen object sebzés, mondjuk úgy durván 5-s roffal, ha nem annyi akkor inkább JT 128-sa, persze az meg kegyetlen OP gun lenne....de így értelmét nem nagyon látom stug e-100-nak)
legalsó

I.C.ram
Azt lehet már tudni, hogy melyik modellt fogják használni?
bardocz
Akkor nézd meg a percenkénti sebzését. Ja, hogy úgy már nem olyan nagy a különbség?^^
Van egy olyan érzésem hogy a Jagdpaner E-100 nem lesz valami jó...

Q:
I have a question about the 150mm, will it be 150 L/68 or will it be something else?

A:
150mm L38.

Tehát ugyanaz a gyenge átütésû 150es lesz hozzá mint ami az E-100hoz van, meg lesz hozzá JT 128asa. Ennyi, szerintem mindenki a JT ágyúját fogja használni.

Nincs beépítve, valmi személyre szabott szopatás? Nekem állandóan ezt csinálja, hogy mikor az ellenfélnek már csak 2-3%-a marad és egy lövés lenne, elkezd lepattogni.

I.C.ram
ezt már szeretem 😊

Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. január 17. 12:11:45
Vehicle: ISU-152
Experience received: 3 380 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 57 127
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper