World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csata kezdete óta ott kempel mind a 4 tökéletesen biztosítva hogy egyik oldal se kapjon semmiféle támogatást. Kellett nekem feljönni játszani hétvégén.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Vagy csak a Kv, Löwe kettõs lesz megint?
És ha lesz akkor mikor? (ez költõi kérdés)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Nektek hogy hoz?
Nálam ez a funkció eltûnt.
IS valamivel 1000 hp fölött, én 690hp (T34/85) vs tigriske ~900 hp.
IS és a tigris csokcsatázik, én rongyolok a tigris seggébe közbe látom hogy fordul a tornya rám. Mit csinál az idiota IS? Hátratolat. Leszedem kb 400hp-ra tigrist, ö meg kilö (T6 vs T8) mire az IS nagykegyesen kettöböl leszedi a maradék 400ht-t.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De majd meglássuk! Ha csak 25-30k+ jövedelemmel jövök ki egy átlagos jó csatában úgy h meg is döglöttem, már az is fényévekkel jobb, mint t8-ak közt "farmolni" t5-el aprópénzért.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Battle: Sand River 2012. január 14. 18:53:43
Vehicle: T25 AT
Experience received: 1 366
Credits received: 45 043
Battle Achievements: Reaper
Pedig a kisebbik löveg van rajta, és 4. legnagyobb voltam "csak".
Egyre jobban szeretem ezt a lapostetût, pedig az elején nagyon nem voltunk kompatibilisek.
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
Ismerve a WG mentalitását én nem várnék tõle túl sokat.
Szigorúan szvsz valami low kategóriás prémium szintjét fogja megkapni, nem hinném, hogy ingyen adnak egy Löwe/Type kettõt.
lammaer, te a játékot már végleg abbahagytad, vagy csak pihenõt tartasz?
Felejtsétek már el ezt a "prémiumtól sokkal jobban fogok lõni, kevesebb lesz a lepattanó, többet fogunk gyõzni, a winrátám az egekbe megy, a barátnõmet meg koton nélkül is dughatom mert akkor sem fog teherbe esni" marhaságot.
14 csata alatt 2 Topgunt csináltam vele, meg volt még 3 5 killes köröm. Ez hozzám képest kifejezetten jónak számít. Nagyon örülök, hogy nem hagytam ki. Hatalmas pozitív meglepetés 😊
Úgy látszik ahogy fejlesztik, úgy szopatják is egyre jobban a nem prémium játékos. Pedig jó kis game lenne ez, de ez van. Kár érte…..
Szerintem a tetrisszel fogom kifarmolni a t30-ra való pénzt, még 250k kell, mikor ma leültem játszani még csak 150k kellett volna... 7.2-es patchig meg semmilyen másik tankkal nem megyek, leszarom az egészet. Amint megkapom a t34-et megveszem az e100-at, pattont, visszaveszem a t25-öt, elkezdem az elejétõl az amcsi td ágat és az összes tankomba 5k-s üzemanyagot fogok használni! Beleröhögök a köcsög wg arcába, onnantól engem már nem szívatnak többet a visszavett creditszorzókkal meg a játszhatatlan randomjukkal! Pénzt ezekre biztos nem fogok költeni többet!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Éppcsak nem minuszosak a löwés körök. Biztosan állítgatnak rajta napi szinten.
Szerencsétlenségükre most low tierben dühöngöm ki magam. Ez a tetris valami írtó szerethetõ gép lett, ahoz képest h az elején nagyon nem jött be. Ma 2 csatát mentem vele, mind2x top gun lettem. Örök helye lesz a garázsomban, soha nem adom el!
Majdnem meglett a 11 kill is, 10 hp-m volt jött velem szembe egy másik tetrisz 66%-al... Menetbõl akart kilõõni, persze mellé lõtt. Meglõttem 1x leugrott 33%-ra, csak az utólsó lövésem nem találta el, így le tudott rammolni.
Csata: Arctic Region 2012. január 14. 16:54:41
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 1 809 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 2)
Szerzett kredit: 50 386 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 320)
Csatában elért Achievement: Acélfal
2 pontot levont tõlem? 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★