World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhez csak ennyit fûznék hozzá:

Csata kezdete óta ott kempel mind a 4 tökéletesen biztosítva hogy egyik oldal se kapjon semmiféle támogatást. Kellett nekem feljönni játszani hétvégén.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Eagle16
Prémiummal átlag 50k profit körönként. Ez az 50k elég stabil, tök mindegy mikor tolok vele 20 csatát, a végén az átlag profit 50k lesz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Már szinte mindent állítottam a menüben,de nem tudtam rájönni,hogy mi a megoldás.
Rengeteg prémium tankot ígértek a fejlesztõk, szóval nem én aggódnék miatta, hogy mit kapunk helyette. 😊

Koridor
T6-os a legnagyobb tankom, ilyen feltételek mellett kb husvétra lesz T7-esem.

Vissza kell kapcsolni a játék menüébe
xblades
Én arra leszek kíváncsi mi lesz a Type helyet?
Vagy csak a Kv, Löwe kettõs lesz megint?
És ha lesz akkor mikor? (ez költõi kérdés)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A löwérõl annyit, hogy prém nélkül a legjobb köröm 77000creditet hozott, de általában 40-50-60között mozog. Meg persze ma ~20000...
Nektek hogy hoz?
Elsõ csata és sikeresen kilõtt a csapattársam. Még egy percig se játszottam. Valaki nem tudja,hogyan lehet visszaállítani,hogy ha célba veszem az ellenséges tankot,akkor látszódjon piros színben a körvonala?
Nálam ez a funkció eltûnt.
Ezt a sok idiotát aki ma t9-t10 játszik......
Vanám 😄

szabii98
lol mindenkinek van tier 9e csak nekem nincs?😞 😄

I met God. She's black

Koridor
Istenbarmai vannak ma fönt.
IS valamivel 1000 hp fölött, én 690hp (T34/85) vs tigriske ~900 hp.
IS és a tigris csokcsatázik, én rongyolok a tigris seggébe közbe látom hogy fordul a tornya rám. Mit csinál az idiota IS? Hátratolat. Leszedem kb 400hp-ra tigrist, ö meg kilö (T6 vs T8) mire az IS nagykegyesen kettöböl leszedi a maradék 400ht-t.

Hát ilyet...egy szaros Churchill bohócot csinált belõlem. (BDR-el voltam) beállt messze egy kis szikla mögé és nem tudtam kilõni, mert vagy tucatnyiszor mellé lõttem. Õ meg szépen kilyugatott. 24%-on volt, egy lövés kellet volna...de mind mellé ment. Hát ilyet bazd meg...mi van sok volt a bor? Francia hülyék...nem tudtok célozni ebben a redvás tankban?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A T-50-2 a legnagyobb tierû scout, de még mindig közepes tierû. Nagy tier a 9-10, ahol akármilyen tankban ülsz (mondjuk közepes tankkal nem feltétlenül, de akár azoknál is) a legmeghatározóbb tényezõ az átlagos sebzés. A sok sebzés magával vonzza a sok killt, a sok kill pedig a gyõzelmet segíti elõ.

Egyébként a prem tankok közül tényleg a Type ennyire jók ? Ezekkel a tankokkal lehet a legtöbb kreditet összegyûjteni ? Ha ennyire beutálok, akkor miért a Löwe a legdrágább prem tank ?
akkor barátkozhatnánk szakaszban is. én meg viszem a Jagdtigert. az is új nekem.2 körös<#eplus2>

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

szabii98
szerintem én is elcsíptem volna. 😞

I met God. She's black

Ezt a válaszodat nem értem teljesen. Az szerintem független hogy milyen sebzésû tankod van. Lehet T50-2-is, olyan csatában ahol Tier 8-10 tankok is vannak és te vagy a legkisebb és leggyengébb. És lehet Top tank is a legjobb cuccokkal felszerelve, és akkor sem biztos hogy gyõzni fogtok. Itt vagy tényleg valami huncutság van a hátérben, vagy tényleg nagyon balszerencsés vagyok, hogy 80%-ba a vesztes oldalra kerülök. Annyit tudok, hogy a 0.7-ig ez az arány közzel azonos arányba mozgott, de az utóbbi hetekben ez az egyensúly rendesen felborult. Kipróbálom majd a prem accountot, és majd utána levonom a következtetést hogy amit eddig gondoltam róla csak paranoia volt, vagy még is csak beigazolódik az összeesküvés elmélettem.
patchaou
Simán elérhettem volna a T34-et ha tudom hogy ilyen sok idõ van rá.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Lehet hogy majd aktiválom magam, de elõbb az IS-4-el szeretnék összebarátkozni 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mióta tudunk a cserérõl, azóta kb minden héten felteszik overlordnak a kérdést és õ mindig azt a választ adta h hasonló credithozama lesz mint a löwe/type-nak. Elég nagy blama lenne tõlük, ha hírtelen "véletlenül" meggondolnák magukat. Miután csak a typeokból 8 milkát (valaki korábbbban kiszámolta), vagy hányat kaszáltak, szerintem nem nagyon vágná földhöz õket ez az üzlet, legalább végre lenne egy kis pozitív pr róluk.

De majd meglássuk! Ha csak 25-30k+ jövedelemmel jövök ki egy átlagos jó csatában úgy h meg is döglöttem, már az is fényévekkel jobb, mint t8-ak közt "farmolni" t5-el aprópénzért.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Victory!
Battle: Sand River 2012. január 14. 18:53:43
Vehicle: T25 AT
Experience received: 1 366
Credits received: 45 043
Battle Achievements: Reaper

Pedig a kisebbik löveg van rajta, és 4. legnagyobb voltam "csak".
Egyre jobban szeretem ezt a lapostetût, pedig az elején nagyon nem voltunk kompatibilisek.

A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...

mi van az sg századdal? régen nem játszottam már századharcot.össze sem lehet hasonlítani a randommal. 0T3P aktiváld magad.<#vigyor3>

Teljesítménytõl függ. Nagy tierben 3000 átlagsebzésnél már 60% felett tartható. Nélküle kétesélyes.

Itt nincs sok variáció, vagy gyõztes, vagy vesztes csapatban vagy. És ha ebbe tényleg nem nyúlnak bele, akkor ennek az esélye 1 hétre levetítve közzel 50-50 % és nem 20 meccsbõl 3 gyõztes a többi meg vesztes.
Akkor ezzel azt akarod nekem mondani, hogy olyan balszerencsés fajta vagyok hogy jobb ha semmibe nem kezdek bele. Mert azt megértem hogy a lottón több millió variáció van, de itt miért van hogy az utóbbi idõbe (és ezt kiemelem még egyszer: az utóbbi idõben) dupla annyiszor kerülök vesztes csapatba mint elõtte. Régebben ez az arány közzel 50-50% volt, ami szerintem ebben az esetben reális. Vagy neked milyen a gyõzelem vereség arányod ?
A nagy örömködés közepette azt azért ne felejtsd el, hogy senki nem tud konkrétumot a T34 prémium teljesítményérõl.
Ismerve a WG mentalitását én nem várnék tõle túl sokat.
Szigorúan szvsz valami low kategóriás prémium szintjét fogja megkapni, nem hinném, hogy ingyen adnak egy Löwe/Type kettõt.

én prémmel is ugyanúgy szopok. figyelembe se veszi.van e vagy nincs.

Szerintem sem. Hozzám túl sok hülyét rak. 😊

LOL 😄

lammaer, te a játékot már végleg abbahagytad, vagy csak pihenõt tartasz?

Attól, hogyha a prémium felhasználok egy csapatban lennének, még nyugodtan veszíthetnének együtt is 😊

Jaj istenem, egy hülye elkezdte, a többi meg magáévá teszi ezt a baromságot....

Felejtsétek már el ezt a "prémiumtól sokkal jobban fogok lõni, kevesebb lesz a lepattanó, többet fogunk gyõzni, a winrátám az egekbe megy, a barátnõmet meg koton nélkül is dughatom mert akkor sem fog teherbe esni" marhaságot.

Lehet hogy egyszer hajlandó leszek párezer forintot beáldozni 1 hónapos prém accountra. Kíváncsi leszek hogy akkor is ilyen nagy arányba lesznek-e vesztes csatáim heteken keresztül (sajnos már lassan hetekrõl kell beszélni).
Na sikerült az amx 13 90-el e100-at ölni 😊, de a Maus is sebezhetõ ugyanazon a ponton.Az artyk meg felébredtek megint minden meccsen van belõlük oldalanként 3-4, pedig milyen jó nélkülük a game...
Szerintem a premium felhasználókat gyûjti egy csapatba a game. Persze mutatóba van azért a vesztes oldalon is 1-2, de szerintem nem egyformán ossza szét az embereket.
Hihetetlen ez a T40!
14 csata alatt 2 Topgunt csináltam vele, meg volt még 3 5 killes köröm. Ez hozzám képest kifejezetten jónak számít. Nagyon örülök, hogy nem hagytam ki. Hatalmas pozitív meglepetés 😊

Ha mindenki veszít, akkor ki nyer? 😊

Egyébként tényleg hihetetlen, az új verzió óta rengeteg a vesztes meccsem nekem is, nem is beszélve a kreditrõl. Legalább az megnyugtató számomra hogy nem csak én szenvedek a gaméval. Régebben 51-52/49-48% volt a gyõzelem-vereség arányom,de az új verzió óta ennek sikerült megfordulnia. A mai mérlegem eddig 8 gyõzelem és 15 vereség. Ráadásul a VK-val ma még nem sikerült egyetlen gyõztes csatában sem részt venni, pedig már legalább 6 meccsen túl vagyok.
Úgy látszik ahogy fejlesztik, úgy szopatják is egyre jobban a nem prémium játékos. Pedig jó kis game lenne ez, de ez van. Kár érte…..
löwe vs t-. löwe 2lövés/2lepattan. E-50 2lövés/2telitalálat, löwe kiiktatva.....*****************************
Master91
Én voltam! Elõbb is mentem 1 kört, 1 lövésbõl sárga lett a lánc talpam + fuel tank. Szembõl jött a lövés. Hanyagolom ma azt a tankot...
Már ha tényleg kiadják a 7.2-ben. 😊

Valaki panaszkodott itt, hogy rendszeresen kigyullad a JgPanther. Ma öt meccsbõl négyszer gyulladtam ki vele, korábban egyszer sem. Méghogy nincs háttérben állítgatás...

Legalább van valami kis sikerélményem ebben a szarban.:/ Meg ha csak egy kis részük fejezi be ezt a játékot itt és most, akkor már nagyon sok idegeskedéstõl és szívástól kímélik meg magukat.

Szerintem a tetrisszel fogom kifarmolni a t30-ra való pénzt, még 250k kell, mikor ma leültem játszani még csak 150k kellett volna... 7.2-es patchig meg semmilyen másik tankkal nem megyek, leszarom az egészet. Amint megkapom a t34-et megveszem az e100-at, pattont, visszaveszem a t25-öt, elkezdem az elejétõl az amcsi td ágat és az összes tankomba 5k-s üzemanyagot fogok használni! Beleröhögök a köcsög wg arcába, onnantól engem már nem szívatnak többet a visszavett creditszorzókkal meg a játszhatatlan randomjukkal! Pénzt ezekre biztos nem fogok költeni többet!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Igen mókás nap. ***** a t-29 jobban hoz, mint a löwe. lehet a löve büntiben van, minden átlövi, de legalább mindenrõl lepattan. fa***szom belé.
Éppcsak nem minuszosak a löwés körök. Biztosan állítgatnak rajta napi szinten.
Tee! Traktorok hentese 😄

A kibaszott tetves wg-nek és a szaros randomjának köszönhetõen ma szinte csak búkóim voltak perzsaval és csak minuszba megy a pénzem, pedig arra számítottam h ma már meg tudom venni a t30-at. Ha volt elvétve gyõzelem, abba is minuszba mentem. Ma minden 2. szaros csatába kigyúlladok azzal a fossal, vagy valami szerencsétlen módon az arty által vagy a nyomorék csapattársak leszarom failteam hozzáállása miatt döglök meg az elsõk közt. Úgy szívat ez a mocskos szar, h az már hihetetlen.

Szerencsétlenségükre most low tierben dühöngöm ki magam. Ez a tetris valami írtó szerethetõ gép lett, ahoz képest h az elején nagyon nem jött be. Ma 2 csatát mentem vele, mind2x top gun lettem. Örök helye lesz a garázsomban, soha nem adom el!

Majdnem meglett a 11 kill is, 10 hp-m volt jött velem szembe egy másik tetrisz 66%-al... Menetbõl akart kilõõni, persze mellé lõtt. Meglõttem 1x leugrott 33%-ra, csak az utólsó lövésem nem találta el, így le tudott rammolni.

Azért néha csúnya meglepetések érhetik az embert... T40-nel a 105-ös ágyúval mellélövök a Su-26-nak, majd õ is elvéti a lövést. Meg voltam nyugodva, hogy én fogok elõbb újratölteni, erre DURR, már ki is lõtt a kis fos full hp-ról. Csak lestem, mint hal a szatyorban 😄

Mit mondtak amúgy, lesz second offensive része a Monte Cassino eventnek?

darki81
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. január 14. 16:54:41
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 1 809 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 2)
Szerzett kredit: 50 386 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 320)
Csatában elért Achievement: Acélfal

2 pontot levont tõlem? 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;