World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigasztaljon, hogy a német megfelelõje sokkal szarabb T6-ban. 😄
Jó tudni 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
KV-t, VK36-ot képtelen átlõni -> 0 xp -> 0 fejlõdés és kizárólag tier 8-9-es csatákba, alulra tesz be . A SU85 122-ese után úgy érzem tökéletesen értelmetlenné vált ezzel csatába menni ...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyébként már a tier5 francia is jó, lehet érdemesebb lenne azzal kezdened hogy szokjad kicsit a stílust és maradna késõbbre freexp.
Nem tudom mi a különbség igazán a kettõ között nem próbáltam másikat.
Wermacht félébe sok hangot ezek közül válogattak ki meg ugye az alap német hangok a többi.
http://youtu.be/uVnqgNt6G5M
panzer elite vagy wermacht lehet válogatni 😄
Egy észrevétel nem érdemes sztem HE-t vinni ezekkel a franciákkal, jobb ha mind AP.
Ez megtörténik simán tankoknál is, itt most egy szép példát láttunk arra hogy az SPGknél is igy van ez.
Elõbb rálõttem az Is-7-es kupolájára, nem ütöttem át<#eljen>#eljen>
Õ meg rálõ a kis kukucskálóra a torony tetején és full sebzés. Gratulálok WG.
Amúgy meglett rá a 150-es ágyú és szerintem jó. Semmi kiemelkedõ, lehet vele osztani szépen a sebzést, de a tank is meg az ágyú is közepes.
Itt egy visszajátszás róla. A lényeg 10 percnél.
Még a hosszú 888-as sem sebzi, csak átüti. Hátulról meg néha a 175-ös pen. se viszi, szóval 144-gyel szerintem nem fogja átlõni.
(volt hogy alap ágyús T-54 lõtt hátulról, és nem vitte át egyszer sem a seggét)
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Csata: Malinovka 2012. január 14. 14:06:44
Jármû: MkVII Tetrarch
Szerzett tapasztalat: 2 781 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 206
Csatában elért Achievement: Top Gun
prémium nélkül 7 killért és rengeteg sebzésért, minden lõszeremet ellõttem (50db)...
Valaki belinkelné, honnét lehet voicepackot a játékhoz tölteni (elsõsorban német érdekelne)? Jó pár hete láttam, hogy valaki linkelgette, de nincs türelmem végignézni.
Elõre is köszönöm a választ.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Az meg pálya és csapat függõ hogy mit érdemes vele játszani sniper,spotting vagy közelharc...
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Amx 13 90-nél járok, brutálisan tetszik a gép, is4-el nincs ennyire jó átlag xp-m mint ezzel a döggel, 620xp prém nélkül és 115 csata után is 63%-on áll a gyõzelem, rengeteg csatát el lehet dönteni vele a végén ha sikerül életben maradni addig 😊
Lényegében Mauson és E100on kívül bármit kilehet vele lõni, tier9-ek közül is4-est nem szeretem mert ritkán üti az oldalát és valamiért szeret a hátáról is pattogni...
Viszont nagyon kell rá vigyázni, rengeteg a hülye a játékba ugye és az elején óvatosan kell vele menni nehogy nekünk jöjjenek mert az -200 hp.. A reload time fullos személyzettel +ventivel 38-39 sec, erre jó felkészülni és jól idõzíteni az újratöltést.Az MM meg szinte mindig tier10 csatába teszi mivel light, de lehet vele tényleg jól operálni ha ügyes az ember.
Másnak mi a vélemenénye, statja? Mert az is lehet hogy csak egy jó szériát fogtam ki hiszen ez még eléggé rövidtáv, de ezzel a tankkal játszok a legszívesebben 😊
A Lorraintól viszont elõre félek, hogy nagy szívás lesz, mert ugye medium gép és szinte minden modult fejleszteni kell és gondolom brutál lassú lesz stockként..
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. január 14. 12:46:30
Jármû: PzKpfw S35 739 (f)
Szerzett tapasztalat: 2 043 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 930 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 120)
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész
A hosszú 88-as sokkal jobb ágyú.Majd a KT-re lesz egy hosszabb 105-ös(105/L68) ami már egész tûrhetõ.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 14. 12:35:45
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 7 113 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 130 497
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész