banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nikosi
    Ja hát azon a pályán tök jól el lehet mozogni 6 arty tüze elől. Mondjuk egy hósiklóval, nem a t-50-2, hanem a csillagok háborújából való "igazival".

Ilyenkor én speciel megkeresek egy saját artyt beülök mögé/mellé és nézem a mozit. Mondjuk ez egy jpze100, kicsit macerásabb. Ha meg jön az ellen scoutja, vagy átengedem vagy nem az helyzet/kedv válogatja.

De egy ilyen csatában max meghalni lehet értelmetlenül, bármit is teszel. Volt olyan, hogy egy pálya (talán live oaks és vagy 7-9 arty per oldal) egyetlen tuti arty biztos fedezékében jól elbeszélgetem egy másik is-4 (én is abban voltam). Mi onnan ki nem mentünk, meg is mondtuk artyknak. Counterezék ki az ellen artyk 50% minimum akkor meg mozdulunk addig nem oldják meg maguk. Balfaszok voltak nem tették meg mi túléltük a csatát, még ha el is buktunk, Ők nem.