World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már csak killstreakek kellenének. 5 kill után bejönne egy Ratte a mapra. <#nevetes1>
nandorb
Leiras,rola vagy hol olvastad linket pls.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ma 5 csatából 3x lõtt ki csapattársam. Ez jó arány,vagy kell még javítani rajta???<#nevetes1>
Mondjuk a pz38-al volt de durva hogy azt is be dobta a nagyokhoz
Draw
Battle: Abbey 2012. január 13. 21:29:50
Vehicle: T82
Experience received: 886
Credits received: 15 376
Battle Achievements: Top Gun

11 killes döntetlen T4 csatában...Utolsó SPG-t nem találtam meg idõben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igaz
patchaou
Az õ hibája, miért megy felderítõ tankkal szakaszba?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Állatságos, nehéz lesz majd választani az tuti.

Eagle16
Hûha, 0.7.2-be 23 új skillt akarnak berakni, amit a személyzet megtanulhat.

- Evil eye: a felfedezett tank tovább marad felfedezve, akkor is ha a spottert kilõtték

- Desperate: a töltõ gyorsabban tölti be a lõszert, ha a tankunk egy bizonyos HP % alá megy.

Érdekes, kíváncsi vagyok hogy még mik lesznek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mardernek is jó lehetett a túl oldalon
Vereség
Csata: El Halluf 2012. január 13. 21:15:56
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 335
Szerzett kredit: 13 526 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 855)
Ha nem az ellen lõ ki akkor a csapattársad<#falbav>
Anytime,anywhere.
Bármikor találkozok veled.

Bugi Misi

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Eagle16
Azt hittem hogy a 150-es ágyú szar, de nem, mert megnéztem a visszajátszást.

Egyet lõtt a test aljára, miközben õ magasabban volt nálam, tehát 0 esélye volt átlõni. Egyet lõtt a frontpáncélra, megint csak 0 eséllyel.
Aztán megküldte a tornyot is, az persze megfogta, mert csak 235mm pen.

Aztán valahogy sikerült átlõnie valamit a test tetején...érdekes helyen. És ennyi.

Ha célzott volna akkor simán kiszed, mert több HP-val kezdte a harcot, és az ágyúja is több DPM-et tudott.

Baromira nem 300K az átlag, inkább a fele. 311k a rekord RU szerveren.

Én nem szeretek saját magam ellen harcolni, mert félek, hogy megaláz az ellenfél. 😊

Amit írtam 1 része arról szólt,h amikor kijött a francia tech tree akkor az Eu szerveren TOP volt,62.8k users!!!
Miközben a RU szerveren a 300k users az átlag.(Ezért tudsz saját magad ellen harcolni az adott tierben(RU-n).

Szerintem még mindig nagyon állat, aratógép. A Typeok miatt lehet talán kevesebbet látni, mert majdnem olyan, csak kicsit jobb, viszont szarul vagy átlagosan játszva veszteséges még prémmel is.

Milyen szép példája vagy, a különbözõ népek békés egymásmellet élésének!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szabii98
😄DDDD

I met God. She's black

Látom, néhányan itt nem értik a szitut. Az szlovákiaI magyar, és nem szlovák magyar. Másodszor, Felvidék, és NEM Szlovákia. Harmadszor én is Felvidéki vagyok, és rühellem a tótokat. Primitív, seggnyaló, buta nemzet. Ráadásul ez a véleményem nem fõképp a magyarellenességük miatt alakult ki róluk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A reggel várj még, megkérdeztem ovit azt mondta késõbb lesz lehetõség átmigrálni másik szerverre.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Bocs, félreolvastam. Mea Culpa. És igen, egyébként még szép, hogy tudom, hogy a Lengyelök is szlávok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Derék, 0-7-rõl hozta vissza a csapat. A végén jót kardoztatok. :-D

Egyetértek, csak egy szót se fogtam fel ebbõl. De sejtem mit akarsz, csak épp nem érthetõ. Mint aki megmámorosodott a kannás bortól, annyira értelmesen írsz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 13. 20:11:49
Szerzett tapasztalat: 753
Szerzett kredit: 18 329

A lõszerek PzKpfw VI Tiger jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 3 528

PzKpfw VI Tiger jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 8 678

És itt csak 1 killem volt és még ki is lõttek.
Nem értem <#nemtudom>
Egyszerûen elképesztõ.B+ én vok a barom,de csak ideig..Van még 20nap prémiumom,de minek?Terv szerint,mert kell a t10-ez,de elgondolkodtató.
Mi a fenének(nehezen farmolok),kivéve aki nem most kezdte és van 9-10 tierje.De nálam is minek 9-10,azon kívül,h még 1 hónap prém.Elképesztõ!!!
Talán csendben kéne lenni 3-5 hónapig és lenne megoldás.Ha majd"8.7"etc.patch.De jelenleg nincs...Persze eu-n 63-k volt a top a francia patch alkalmával és 300k az átlag a Ru szerveren,de ez még nem megoldás a szívóágra..(közel vok a ru szerveres reg-hez).A hócipó...,h kis tier-el gondoltam szerzek kreditet,de nem lehet,mert 13kb ahol vok a rangsorban.RGO sok esély nincs a krefitre.pl.1 hetzer is bekap olyan battle-t,h no hit..(saját tapasztalat).
Persze ez csak egyéni sírás talán és semmi értelme/eredménye nem lesz,de itt kezdõdik a "What is my porblem".
E.g.:A type-59"cancel":Just a joke".

Eagle16
E-100-hoz képest jól sikerült csata:

Victory!
Battle: Abbey 2012. január 13. 19:38:49
Vehicle: E-100
Experience received: 5 700 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 87 843
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Master Gunner, Sniper

replay: link

A végén én maradtam meg az ellenfél E-100-asa a 150-essel. Kicsit eljátszadoztunk 😊

Oké.<#crazya> A végén kérdõjel.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

patchaou
Igen, mi is tudjuk 😊
Beállítások - hangerõ

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

sziasztok A beszéd gombot(Q) át lehet tenni másik gombra,

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

patchaou
Már megszokhattad volna, hogy a balance az mm-nél olyan amilyen.

darki81
ez mi ez a balance? enemyben a nagy tankok itt meg a kicsik?
(2 szakaszunk volt, egyikbe sem kis tankok)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

😄 ez semmi, majd megszokod.. IS 4 el egy szarul sikerült csata mondjuk 10k cr, lõszer legalább ennyi, javítás 15-16, kiegészítõk darabja 3k
szabii98
meghibbanok ettõl a sok vadbaromtól...
egyedül hagynak oldalt T7 csatában KVval.

I met God. She's black

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. január 13. 19:28:50
Szerzett tapasztalat: 451
Szerzett kredit: 8 907

PzKpfw VI Tiger jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 6 010
A lõszerek PzKpfw VI Tiger jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 1 512
Na ez a szemét dolog a WG-tõl
Ah...jó lesz. Közben helyre hozta a lelki békémet, hogy csináltam egy Top Gun-t a BDR-el.

Fasza tank ez, ha nem tier 9-be rakja be, és ha LÁTOK valamit.

aranyat csak a wargaming.net árúl!
Kamu!!!!
Miért, miket tud? Ha ezt elosztod 3-al nem valami sok xp. Pénzrõl nem is beszélve.

Következõ peccsben elvileg csökkentik az MM szórását egyel, tehát max t8 csatába fogja berakni.

http://www.ccpgamer.com/
valaki próbálta?
Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. január 13. 19:20:51
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 1 932 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 18 915

Hogy miket tud ez a kv tank
Érdekes. Akkor ez bug? Vagy elbaszták a francia tankokat?

Amúgy mindegy, mert most meg berakott olyan csatába, ahol van három IS4 három object...én meg léptem is ki. Mit szivat ez a szar? Mégis mi a fenét csináljak?

Felderíteni nem lehet vele. 15 ellenséges tankból 13-at még sebezni se tudok...akkor? Ez de jó így.

Ne lepõdj meg, összes francia tank vakegér, kivéve a t9-10-et. Papíron az ARL-44 és a KV-3 pont ugyanaddig lát el, de leteszteltük mert companyban gyanúsan szar eredményeket produkáltunk mikor valahol ARL volt az elsõ vonalban, ezért csináltunk egy rövidke tesztet, azonos képzettségû legénységgel, mindenféle kukker meg kiegészítõk, bokrok nélkül a KV-3 akkor is elõbb látta meg az ARL-t, ha az ARL állt egy helyben és a KV-3 mozgott az ARL felé!

Master91
valaki nem indít bajnok szinten kampányt? Mennék hummel vagy IS, haverom S-51 vagy Tigris...
Hajaj...de most is ez volt. Rálövök egy KV-ra. Eltûnik. Hát persze.

Brutal
Pont ezen akartam dühöngeni én is.
Ellövik a lánctalpat a semmibõl utánna meg lepötyögnek mert nem látok senkit.
Tele van ezzel a tököm...

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Azok se.😊
Másik B1 volt a top azt meg kinyírtam.

Az elõbb volt 5 is.